Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Može li ovo utjecati na cijenu?
Ne, jer je već utjecala i srušila cijenu dlkv. Moć medija je ogromna, naročito kada se piše u negativnom kontekstu. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Baš me zanima šta će i kako će ti isti mediji sročiti članak, kada (htjeli ili nehtjeli) moraju nešto pozitivno napisati o dalekovodu.
Onako, usput……vratili su se predstavnici dlkv (jučer) iz Kazahstana. Da vidimo šta će nam predstaviti……
Ne, jer je već utjecala i srušila cijenu dlkv. Moć medija je ogromna, naročito kada se piše u negativnom kontekstu. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Baš me zanima šta će i kako će ti isti mediji sročiti članak, kada (htjeli ili nehtjeli) moraju nešto pozitivno napisati o dalekovodu.
Onako, usput……vratili su se predstavnici dlkv (jučer) iz Kazahstana. Da vidimo šta će nam predstaviti……
[/quote]
Da lagano vežemo pojaseve? Polijećemo! [smiley]
[/quote]
U kojoj je to fazi???
http://www.poslovni.hr/140546.aspx
Ulaganje u cestovnu infrastrukturu na području Dubrovačko-neretvanske županije u ovoj će godini iznositi 730 milijuna kuna,
Bačić je istaknuo kako radovi na autocesti Zagreb-Dubrovnik neće biti zaustavljeni već će se nastaviti punim intenzitetom
Od ukupno 530 milijuna kuna predviđenih za gradnju autocesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji najveći se dio, 520 milijuna kuna odnosi na puni profil autoceste Ravča-Ploče, [/u]
Iz Dalekovodove prezentacije prilikom uvrštenja u služebeno tržište ZSE
Investitor: HAC
Vrijednost projekta (mil EUR): 53
Opis: Opremanje dionice Ravča-Ploče
Status: Odgođeno
Dobro, promjenio se status.
Bilo kako bilo vlada će ako se izjalovi posau u C.G. morati uću u za ova vremena rizičnu investiciju nastavka radova na autocesti prema Dubrovniku.
Za Dalekovod je ova druga opcija bolja jer tu već ima dogovorene projekte i kada se sve drugo vezano za energetiku posloži za koji mjesec, godina i neće biti uopće tako loša.
Nema nikoga sa nečim novim.
Zar smo izgubili Kazahstan?
a kaj da pišemo… u zadnje vrijeme se ionak komunicira samo na način: "špekul sim špekul špekul tam"… strpljenja ljudi nemre sve u pet min, cijela nova ulagačka godina je ispred nas, biti će DLKV-R-A i na barem 100 kuna višim razinama, možda i na nižim, ali ja kažem da prije vrijedi ono prvo… a to vrijedi i za sve ostale dionice
Da pitao bih moje prijatelje iz dalekovoda(radnike),kad če mo na upuhavanje optičkih kablova,društvu je spora veza…motorola 2009 koridor C5
oooo vid šta prošlo, i tata bi sine
Prošlo ti je jer sam ja sklonio nalog kupnje 50kom sa 343,53.
He he!
svaka čast filija