Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 00:10
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
samo da ne bude taj kazahstan kao izmišljeni dokap na LKPC koji su varalice tamo plasirale [angry]
samo da ne bude taj kazahstan kao izmišljeni dokap na LKPC koji su varalice tamo plasirale [angry]
Da….a naivni mali dioničari kupuju po 5000 dionica u komadu……..
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
[/quote]
A naivni mali doničari prodaju po 5000 dionica u komadu…..
Iako još dokupljujem, ovo opet ne mora biti pozitivan signal.
[/quote]
A naivni mali doničari prodaju po 5000 dionica u komadu…..
Iako još dokupljujem, ovo opet ne mora biti pozitivan signal.
[/quote]
Gle, kakva je situacija, ne bih se ja čudio i kad objave Kazahstan da on bude pozitivan signal. Na ovoj našoj prćiji od burze možeš zaraditi samo na trulim firmama tipa hg-spot, đakovština itd. Izgleda da dlkv može dobiti poslova za 3 god. a da se ne pokrene s mjesta….dok ga MF-ovi ne puste sa lanca….
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
DLKV-R-A 345,50 5000 1.727.500,00 19.2.2010 14:43:1
Ovaj kupac ne trza na niti jedan nalog ispod 1000 komada, a čim se pojavi nešto ovako ne pušta ga niti sekunde na asku.
Ovaj kupac ne trza na niti jedan nalog ispod 1000 komada, a čim se pojavi nešto ovako ne pušta ga niti sekunde na asku.
[/quote]
To je problem Dalekovoda taman kad dobro pojedu ,teško probavljaju,nažalost
[/quote]
Nije to nikakav problem, netko tko kupuje samo sebi drži cijenu nisko. Ekipa je nervozna gleda sve raste prodaje Dalekovod da bi kupovali nešto što je već naraslo.
A to je dobro, baš me briga kojiko je danas ili koliko će za mjesec dana biti Dalekovod, mene zanima koliko će biti za dvije godine.