Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Evo još malo iz business.hr-a…, samo za Feđine oči…
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Dalekovodu-12-milijuna-eura-vrijedan-posao-u-Norveskoj
To je stara vijest, to je samo do 01.03 za režije [bye]
[/quote]
Aha, ali nova i najveća će ti biti objavljena za 14 dana. Vidjećemo koliko će tada dlkv vrijediti……u fedyinim očima.
hahaha, možete dijeliti kolčeva koliko hoćete……a možete i nazvati dlkv i pitati da li su predstavnici dlkv odputovali u Kazahstan na potpisivanje ugovora [thumbsup]
ovo je najštopanija dionica na planeti. skratio sam dosta poziciju jer ću dobiti ćir od ovolike navale na prodaji.
ovo je najštopanija dionica na planeti. skratio sam dosta poziciju jer ću dobiti ćir od ovolike navale na prodaji.
[lol] a, gle, netko će dobiti čir, a netko novog bmw-a…….
Kolega živa istina. Ali ima još jedna koju štopaju a rezultati i zadržana dobit je basnoslovna. Zaba
i tu je moglo biti posla za dlkv, a možda još uvijek bude
@ verdi
Kod zabe slično, jedino mi nije toliko privlačna kao dlkv.
@ Alabama
pa ja ti i želim bmw-a, svima nama skupa zapravo, samo se nadam da mi ne želiš čiru četkicu [undecid]
Prilično nerazuman potez.
DLKV iz dana u dan dokazuje da vani dobiva nove i nove poslove, a takve reference nema niti jedna HR firma na ZSE.
Očekivati u takvim uvjetima neki veći pad cijene dionice DLKV je smiješno jer bi svi odmah navalili kao ludi kupovati, a pogotovo stranci. Pa nije ovo DKVS u stečaju, već vrhunska firma!
ja sam danas dokupio, možda i od tebe [cool]
Kolega ovo se zove cijeđenje drenovog kolca. Do zadnje kapi soka. Samo strpljenje tu pomaže i povremeni izlaz ulaz.
@ verdi
Kod zabe slično, jedino mi nije toliko privlačna kao dlkv.
@ Alabama
pa ja ti i želim bmw-a, svima nama skupa zapravo, samo se nadam da mi ne želiš čiru četkicu [undecid]
Kolega, ne bih se ja tu "blamirao" i pisao laži. Podosta forumaša me pozna i družim se s njima……još od 2007. god. Nick nikada nisam mjenjao (za razliku od pojedinaca). Ako si čitao moje postove, lijepo sam nabrojio poslove, a drugi su rekli da dlkv nema ništa. Skandinavija (i tu će biti još unosnih poslova) je pogođena, Kazahstan će dobiti, ako se pokaže da je IGH dobio posao u C.Gori, dlkv će sudjelovati u poslu (to su predsjednici uprava IGH i DLKV dogovorili na ručku, prošli tjedan)
A ako sve to ne podigne cijenu dalekovoda, onda neznam šta bi moglo. Tada ću i ja prodati dlkv, pa koliko dobijem. Prosjek mi je 333 kn. zasada sam miran i kartam. Čekam da se ovo i službeno objavi.
Sve gore navedeno nije poziv ni na kupnju ni na prodaju dalekovoda.
Pa ja se sa svime gore navedenim slažem osim prve rečenice koja mi je nedokučiva.
+100kom 34x,xx