Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
Hidroelektra se spasila sa Crnom Gorom, a što će Dalekovod?? s kojim poslovima će se on spasiti??
nema im ni Sanadera ni Livakovića da im daju unosne poslove, a od Žderića neka se ne nadaju da će raditi po napuhanim cijenama kao što su to do sada radili [lol]
Žderić dobro zna koliko su te cijene napuhane……
I zapamtite, Dalkeovodu treba 30 milja mjesečno čiste zarade samo za plaće! Otkud im to??
Nije dobro nije, nije…….. [lol]
[lol] [lol] hidra se spasila sa Crnom Gorom……dobar
dlkv se spasio sa skandinavijom, i to je ziher
i da, pozdravio te Babić….iz Index hr-a [lol]
[/quote]
Hvala ti na babiću, ne volim crno vino, a taj iz Indexa nije vrijedan spomena!
Zašto ga uopće spominješ? Zar je opet neke navlakuše počeo pisakarati??? Sve što on napiše treba strogo ignorirati i raditi kontra!
[/quote]
Ma, znam, pa vidiš da te zezam. Kak ti se da tu piskarati, a niš se ne događa? Ajd na http://playtoy.tportal.hr/ht_multiplay/newplaytoy.html da te operem u beli. dlkv će svršiti na 350, pa mi preostaje čekanje. Daj malo uživaj u životu……nije u šoldima sve. Dovoljno smo zaradili 2006. i 2007.
Zovi Plavog pa s njim malo vježbaj belu, on se ubija od dosade na LKPC [wink]
Ja sam prezauzet dokupom. sorry
pozdrav [wink]
dlkv će svršiti na 350, pa mi preostaje čekanje.
Kolega, više ne možete ni zadnju cijenu pogoditi.
Nije dobro, nije dobro.
A vidim da i investitori polako ali sigurno dolaze do novih saznanja o neperspektivnosti ove dionice.
Vidim da su se, nakon mojeg zadnjeg priopćenja za javnost, počeli pitati :
"Zašto da ja kupujem dionice koje svi žele prodati?"
"Zašto prodaje free float, Uprava,radnici,fondovi?"
"Zašto?"
Teška su to pitanja koja zahtijevaju bolne odgovore.
Ali nije sramota priznati da imate dionice Dalekovoda.
Treba se s tim suočiti jer to je put do boljitka vas kao pojedinca i društva kao cjeline
Zovi Plavog pa s njim malo vježbaj belu, on se ubija od dosade na LKPC [wink]
Ja sam prezauzet dokupom. sorry
pozdrav [wink]
Ti očito ne pratiš knjigu dioničara, skokni malo do Heinzlove, ništa ne košta, osim malo benzina.
Vidi tko prodaje i koliko još ima, slobodno.
Ne boj se.
lp
Kolega, više ne možete ni zadnju cijenu pogoditi.
Nije dobro, nije dobro.
A vidim da i investitori polako ali sigurno dolaze do novih saznanja o neperspektivnosti ove dionice.
Vidim da su se, nakon mojeg zadnjeg priopćenja za javnost, počeli pitati :
"Zašto da ja kupujem dionice koje svi žele prodati?"
"Zašto prodaje free float, Uprava,radnici,fondovi?"
"Zašto?"
Teška su to pitanja koja zahtijevaju bolne odgovore.
Ali nije sramota priznati da imate dionice Dalekovoda.
Treba se s tim suočiti jer to je put do boljitka vas kao pojedinca i društva kao cjeline
[/quote]
Revolucionarno demokratska diktatura proletarijata i seljaštva ima, kao i sve na svijetu, prošlost i budućnost. Njena prošlost je samodržavlje, feudalizam, monarhija, privilegije… Njena budućnost – borba protiv privatne, svojine, borba najamnog radnika protiv poslodavca, borba za socijalizam.
I zato Dalekovod dd sa svojim programom podejele dionica radnicima i radnicama stavljajući tako nesebično radnika u centar upravljanja ima nadasve svijetlu budućnost. To je radnikocentrična kompanija [thumbsup] a znamo da rad živi vječno, sve ostalo je prolazno.
ZSE:
Dalekovod d.d. – Obavijest o sklopljenom ugovoru
Dobijen posao u Norveškoj, možda je i to dobijeno korupcijom ili će faliti sada financ.jamstva.
Naprijed hrvatska pameti.
Eto neki dan sam pisao o poslovima gore.
A vi djelite jedinice.
Koja ekipa, strava.
btw shvatite da je to tek početak
Bravo kolega Korkyra, znači dokup i samo dokup. Nema mi druge ( samo da ne bude blokade na Dlkv – a mogla bi Hidra odraditi dobar posao danas, prejeftina je….)
za kolegu Alabamu evo linka
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/QCe9rDHXKbZulfaYIngbGA==.doc
što vrijede svi ti poslovi kad je DOW fjučr -0,05% [lol]
Danas ćemo poletiti do čak 350-355 kn…nažalost…čini se da ZSE ne vrednuje kvalitetu