Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,75 | 17.428 | 4,653 | 3,72 | 3,76 | 0,53% |
Fedya @ jos nekoliko tema te ceka koje nisi posjetio i pljuvao po firmi (dionici) [yawn]
Kolega, koje godine u prvom mjesecu ćete prodati?
[/quote]
Pa, dobro Fedya di si ti? Već sam se uplašio da te zameo snijeg, jer bez tebe mi dioničarstvo ne bi imalo smisla. Podao bih se alkoholu i lakim ženama. Ali na sreću ti si opet s nama (naravno, kad dlkv padne)
E sada, koje godine? Pa do 2015. se nadam da ću prodati……a možda i neću. Lova mi ne treba, zdravlje me služi, karta još bolje i tak. A kaj da i kupim? Samo me koei još privlači, ali na rezervi sam sa lovom……a i danas potroših više od pola milje. Sutra je novi dan (odakle ta fraza? bem ti godine) pa da vidimo koliko će sutra srušiti dlkv? Molio bih tvoje mišljenje……
[/quote]
Kolega bio sam ja tu jučer kad je Dalekovod rastao ali na žalost moderatori su obrisali svaki moj post iz samo njima znanih razloga.
Ali evo poslat ću opet da vidite što sam jučer napisao ako cijenjeni moderatori smatraju da je danas dobro vrijeme za puštanje mojih postova.
A jeste se raskokodakali.
"Znam ja da je vama +4% razlog za euforiju, što govori dovoljno o tome kakva grupa očajnika ima ovu neperspektivnu dionicu, i zato sam u svojoj novoj humanitarnoj misiji odlučio izaći baš vama ususret.
Odlučio sam kontaktirati ZSE i zamoliti ih da za dionicu Dalekovoda uvedu blokadu na +4% da se i vi možete veseliti baš kao da imate dionicu neke perspektivne firme.
Ne trebate mi zahvaljivati svaki ponaosob, dovoljna hvala će mi biti vaši sretni komentari tih dva puta godišnje kad napravite +4%.
TILT-TILT-TILT !!! [bye]
[/quote]
Što se moderatora tiče, znaju oni svoj posao i dobro ih rade. Sve redom gospoda, imao sam tu čast osobno ih upoznati.
To sa ZSE-om baš i nije smiješno, jer ne treba meni ni poz. blokada da bi se veselio. Znam ispod koje cijene neće, pa shodno tome ne mogu biti ni u minusu sa dlkv.
I na kraju, vidiš da sam se čak i počeo zezati s tobom, ali pročitao sam tvoje postove na podravci i duboko si me uvrijedio.
Kolega Alabama, pustite vi Fedyu, on je malo neozbiljan danas, izgleda da mu je uspjelo napokon prodati onu Tehniku što je skuplja već mjesecima………
Nego ja stvarno ne vidim načina da uz ovoliki pritisak na prodaji Dalekovod probije 400 kn, to je iz ove perspektive nemoguća misija, prije bih rekao da ćemo uskoro vidjeti ovdje par Vladekovih targeta….
A sjećam ih se kao da je bilo jučer [cry]
Uz loše perspektive, malo posla, velike troškove, nelikvidnost burze, pritisak na prodaji ( od Uprave do fondova ) mislim da ni povratak na 300 kna nije nemoguć……
Ovaj moj post nije poziv niti na prodaju niti na kupnju.
Dokup, dokup i samo dokup!
Disclamer: ova izjava nije poziv niti na kupnju niti na prodaju. Dokup moze biti i cash a moze biti i dionica.
Kolega Alabama, pustite vi Fedyu, on je malo neozbiljan danas, izgleda da mu je uspjelo napokon prodati onu Tehniku što je skuplja već mjesecima………
Nego ja stvarno ne vidim načina da uz ovoliki pritisak na prodaji Dalekovod probije 400 kn, to je iz ove perspektive nemoguća misija, prije bih rekao da ćemo uskoro vidjeti ovdje par Vladekovih targeta….
Uz loše perspektive, malo posla, velike troškove, nelikvidnost burze, pritisak na prodaji ( od Uprave do fondova ) mislim da ni povratak na 300 kna nije nemoguć……
Da, dobro si to argumentirao. Samo znaš kaj? dlkv uvijek vrijedi 100 kn. više od tvoje hidre……pa ako će dlkv doći na 300 kn. koliko će hidra vrijediti?
Naravno, ovo nije poziv ni na kupnju ni na prodaju hdel-a
Gledajte kolega, ja pokušavam javnost upozoriti na svu neperspektivnost ove dionice.
Shvatio sam to kao svoju misiju i neću stati dok svi ne budu informirani.
Jer javnost zaslužuje znati sve a ne da saznaju iz medija kao Hloverka da je smijenjena s HTV-a.
Moram upitati sve naše investitore zašto bi netko želio kupiti dionice koje svi žele prodati.
Zašto?
Prodaje cijeli free float, prodaje Top 10, prodaju članovi Uprave.
Ako svi oni isključivo prodaju, zašto onda vi želite to kupiti?
Zašto osjećate potrebu da pomognete članovima Uprave i radnicima i otkupite njihove dionice?
Da li vi osjećate u dubini duše da bolje poznajete firmu od Uprave i radnika?
Sve su to teška pitanja i zahtijevaju bolne odgovore.
Ali to treba reći naglas i nije sramota reći da ste kupili dionice Dalekovoda i prokleli dan kad ste to napravili.
Jer to je prvi korak u boljitku vas kao pojedinca i društva kao cjeline
Da, dobro si to argumentirao. Samo znaš kaj? dlkv uvijek vrijedi 100 kn. više od tvoje hidre……pa ako će dlkv doći na 300 kn. koliko će hidra vrijediti?
Naravno, ovo nije poziv ni na kupnju ni na prodaju hdel-a
[/quote]
Ma gledaj, iskreno ti kažem nisi u pravu. Meni je Dalekovod favorit dionica još od prije šest godina, ali činjenica je da je bv dalekovoda puno niži no bv Hdela, a bv je nešto što se ne da lažirati. Sve ostalo se nariktava, to je opće poznata stvar.
Tako da je meni puno ležernije u Hdelu nego u Dlkv…..uostalom Hdel će prije ili kasnije prestići cijenom Dlkv, pa je onda oportunitetni trošak kupovati Dlkv po 340 kn, kad se može kupiti Hdel po 240 kn.
Naravno potrebno je biti strpljiv pa dočekati dobra vremena….
Pozdrav
@vidra
To kaj si napisao je SF (naučna fantastika)
@fedya
S tobom nema više razgovora………trkeljaj kaj hoćeš. uvlači se Friščiću. Ti od stabla ne vidiš šumu na podravci. Pa jedino te taj "kuhar" može izvući iz sranja……ali lješnjak to slabo upija.
Ma dajte kolega Alabama, pa ste već dokazali svoje neznanje svojim "prodavanjem Dalekovoda u prvom mjesecu i velikom prinosu".
I sad kad vidite da ne možete parirati znanjem i uspjehom, onda se služite vrijeđanjem na osobnoj razini.
Što se tiče ulaganja u Podravku, zna se da je to ulaganje koje je odabrano top-down principom i kao takvo nije upitno.
Jedino što je upitno je kako ćete se vi iskobeljati iz ovog mulja Dalekovoda jer je očigledno da ljudi polako uviđaju neperspektivnost ove dionice.
Ma dajte kolega Alabama, pa ste već dokazali svoje neznanje svojim "prodavanjem Dalekovoda u prvom mjesecu i velikom prinosu".
I sad kad vidite da ne možete parirati znanjem i uspjehom, onda se služite vrijeđanjem na osobnoj razini.
Što se tiče ulaganja u Podravku, zna se da je to ulaganje koje je odabrano top-down principom i kao takvo nije upitno.
Jedino što je upitno je kako ćete se vi iskobeljati iz ovog mulja Dalekovoda jer je očigledno da ljudi polako uviđaju neperspektivnost ove dionice.
Poslušaj malo Slavka Linića o perspektivnosti ove firme.
Energetika i obnova željeznice su prioritet i budući pokretač gospodarstva.
Slučajno je DLKV već spreman za tu ulogu.
Ja mislim da ti je ova cijena sasvim dovoljno nisko. Ne moraš se truditi još je
spuštati jer je vrijeme loših vijesti iza nas.
[cool]
Ja ne znam čemu se vi ovdje nadate, kojem rastu cijene? Dok istovremeno ekipa iz top 10 polako izlazi i rasprodaje. Možda vam se to ne čini na prvi pogled, ali ako pogledamo promjene u odnosu na npr 21.09.2009. do sada vidljivo je slijedeće;
CTG prodao 6.200 kom
PBZ smanjio sa 65.500 na 21.341 kom
Belamarić izišao iz top 10
AZ mirovinac smanjio za 10.000 kom
itd itd
Postotak dionica u prvih deset se konstantno smanjuje i pao je sa 28,49% na 25,16%
Nažalost nema nama ovdje sreće dok netko od stranih investitora ne počne ulaziti, a trenutno ih nema na vidiku.
Tužno ali istinito.
Poslušaj malo Slavka Linića o perspektivnosti ove firme.
Energetika i obnova željeznice su prioritet i budući pokretač gospodarstva.
Slučajno je DLKV već spreman za tu ulogu.
Ja mislim da ti je ova cijena sasvim dovoljno nisko. Ne moraš se truditi još je
spuštati jer je vrijeme loših vijesti iza nas.
[cool]
[/quote]
A odakle pare za te poslove čovječe božji, pa država je u bankrotu a ti pjevaš pjesmice.
A investitori bankrotirani HEP i HŽ?? moš misliti investicija od te dvije firme, jedni se raspadju pa šavavima ( hž ) a drugi dižu cijene 01.04. da ne bankrotiraju i da imaju s čim plaćati uvoz struje.
a oni poslovi po crnoj gori i norveškoj nisu dosta ni za topli obrok i prijevoz [lol]