DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,75
17.804
4,753
3,74
3,76
0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ljepo se istresa dlkv… [undecid] alabama???? [shocked]

Ma, Alabama karta na http://playtoy.tportal.hr/ht_multiplay/newplaytoy.html
U jednom je fedya imao pravo…..da je ovo smiješna cijena za dlkv
NEDAM ispod 400 makar čekao 2015 godinu…..

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

kaj se tiče tehničke-ne bu bile dobre. hebat ga

Lupajte po bidu……..

HAC obustavio izgradnju autoceste do Ploča10. veljače 2010 15:42
Business.hr/ Hina
Radovi na izgradnji dionice Ravča-Vrgorac-Ploče na autocesti Zagreb-Split-Dubrovnik, privremeno su zaustavljeni zbog isteka Dopunskog ugovora iz travnja 2008. godine, kojim je dovršetak radova bio planiran do prosinca 2009. godine, priopćeno je iz Hrvatskih autocesta (HAC).

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Lupajte po bidu……..

Kolega, koje godine u prvom mjesecu ćete prodati?

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Lupajte po bidu……..

[/quote]
Kolega daj te Vi nama recite šta će prije na 400 ovaj dalekovod ili podravka. Ona je nadavno bila tamo mislim pa nije to sad neka nauka ponovno dostići. Meni je isto bilo gadno gledati ove građevinare kako otkidaju pa vas razumijem da se niste pretjerano javljali.

who dares, wins

Lupajte po bidu……..

[/quote]
Pa, dobro Fedya di si ti? Već sam se uplašio da te zameo snijeg, jer bez tebe mi dioničarstvo ne bi imalo smisla. Podao bih se alkoholu i lakim ženama. Ali na sreću ti si opet s nama (naravno, kad dlkv padne)
E sada, koje godine? Pa do 2015. se nadam da ću prodati……a možda i neću. Lova mi ne treba, zdravlje me služi, karta još bolje i tak. A kaj da i kupim? Samo me koei još privlači, ali na rezervi sam sa lovom……a i danas potroših više od pola milje. Sutra je novi dan (odakle ta fraza? bem ti godine) pa da vidimo koliko će sutra srušiti dlkv? Molio bih tvoje mišljenje……

Lupajte po bidu……..

[/quote]
Kolega daj te Vi nama recite šta će prije na 400 ovaj dalekovod ili podravka. Ona je nadavno bila tamo mislim pa nije to sad neka nauka ponovno dostići. Meni je isto bilo gadno gledati ove građevinare kako otkidaju pa vas razumijem da se niste pretjerano javljali.
[/quote]

Prije će Podravka, jer uz ovakve postove nekih kolega o građevinarima, kakve u zadnje vrijeme stavljaju po raznim temama, nema šanse da Dalekovod dođe do 400 kuna.

Ali njima je draže plašiti ulagače s crnim perspektivama građevinara [bye]
Pa onda napisi novinara po raznim portalima, koji jedva čekaju ocrniti DLKV i ostale…..
A tu su uz njih i fondovi koji jedva čekaju da malo poraste pa da tuku po kupnji, a tu je i ff od 2.000.000 komada…..
Tako da je Alabama dobro napisao da ćete čekati 2.015.-tu godinu ( baš kao i ja na Hdelu ) [lol]
Sve u svemu bojim se da kolega Đeronimo i još neki neće u plus prije 2.015.g [bye]

http://www.kucilooro.webs.com/

pa da vidimo koliko će sutra srušiti dlkv? Molio bih tvoje mišljenje……

Kolega nisi valjda dokupljivao danas?? [shocked]

http://www.kucilooro.webs.com/

[/quot

Ne, dlkv nisam dokupljivao

[/quote]

A ja čuo da ste vi bili veliki fan DLKV-R-A.
Oklen sad taj cinizam?
Srušio se stup od dalekovoda na vašu kuću pa vas streslo 1000 V na 256Mhz? [shocked]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Lupajte po bidu……..

[/quote]
Pa, dobro Fedya di si ti? Već sam se uplašio da te zameo snijeg, jer bez tebe mi dioničarstvo ne bi imalo smisla. Podao bih se alkoholu i lakim ženama. Ali na sreću ti si opet s nama (naravno, kad dlkv padne)
E sada, koje godine? Pa do 2015. se nadam da ću prodati……a možda i neću. Lova mi ne treba, zdravlje me služi, karta još bolje i tak. A kaj da i kupim? Samo me koei još privlači, ali na rezervi sam sa lovom……a i danas potroših više od pola milje. Sutra je novi dan (odakle ta fraza? bem ti godine) pa da vidimo koliko će sutra srušiti dlkv? Molio bih tvoje mišljenje……
[/quote]

Kolega bio sam ja tu jučer kad je Dalekovod rastao ali na žalost moderatori su obrisali svaki moj post iz samo njima znanih razloga.
Ali evo poslat ću opet da vidite što sam jučer napisao ako cijenjeni moderatori smatraju da je danas dobro vrijeme za puštanje mojih postova.
A jeste se raskokodakali.
"Znam ja da je vama +4% razlog za euforiju, što govori dovoljno o tome kakva grupa očajnika ima ovu neperspektivnu dionicu, i zato sam u svojoj novoj humanitarnoj misiji odlučio izaći baš vama ususret.
Odlučio sam kontaktirati ZSE i zamoliti ih da za dionicu Dalekovoda uvedu blokadu na +4% da se i vi možete veseliti baš kao da imate dionicu neke perspektivne firme.

Ne trebate mi zahvaljivati svaki ponaosob, dovoljna hvala će mi biti vaši sretni komentari tih dva puta godišnje kad napravite +4%.
TILT-TILT-TILT !!! [bye]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close