DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 19:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…da nema burekinvestitora i DLKV bi bio u poz-blokadi…ugledajte se na investitore THNK…

Gledaj promet. Tehniku zablokira tko poželi ali Dalekovod je ipak nešto konkretnije.
[/quote]

Tako je kolega, DLKV-R-A raste postepeno…. 2 do 5% dnevno… Al zato nebi trebalo biti velikih oscilacija I tobogana!!! [yawn]

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Bilo kako bilo , ovo je dobro da se desilo prije dividenda daya u HT-u. Sva ta situacija oko dividende je počela kao crna rupa gutati i rušiti sve oko sebe. Sada će se građevinarima više trgovati a manje će se razmišljati o tih 10% HT dividende, pa ima i poslije toga vremena za kupnju Dalekovoda , ali više ne.
Neće Dalekovod više nikoga neće čekati.
No koliko je posao u C.G. dobra stvar još i bolja je da u HAC-u nema ništa novoga kolosalnoga , tako da su optužnice zaključene, ljudi su pušteni kućama.
Postoje i novi poslovi Dalekovoda u inozemstvu koji se trebaju tek objelodaniti , cijli splet okolnosti sada ide na ruku Dalekovodu , samo strpljenja.

DALEKOVOD -JE ZAKON,,,,HM HOČE LI BIT DEIVIDENDE,

Pa naravno 12,5 kuna kao i svake godine,, nego treba li u Crnoj Gori graditi bukobrane? [pray]

a šta misliš ko će opremati autocestu i mnogobrojne tunele?

snaga udarca mi varira

Investitori ne kuže da je možda DLKV najveći dobitnik u ovome…Nema obaveze a dobiće posao…

100% največi dobitnik.Da nije bilo špekulacija po novinama o uskoku i sl. DLKV bi bio daleko preko 500 kn.A da ne govorim kada se povuku novci od prdpristupnih fondova za energetiku i infrastrukturu željeznice.Upravo sam završio jedan tečaj od 500 h po pitanju toga.Prva stvar koja će se dogoditi je upravo to i ekologija gdje će se dobiti največa sredstva,gdje će onda biti kraj DLKV i KOEI.

Ovdje upišite svoj komentar…

who dares, wins

Pa naravno 12,5 kuna kao i svake godine,, nego treba li u Crnoj Gori graditi bukobrane? [pray]
[/quote]

Jeli netko zna pouzdano išta o dividendi?

Nisam ja siguran da će biti tih 12 kuna.
Može li neka pozdana info, ovo mi se čine nagađanja.
Da je to objavljeno bilo bi na http://www.zse.
Grozno je da se ne možemo odlijepiti od ovih 350 kuna.

Nisam ja siguran da će biti tih 12 kuna.
Može li neka pozdana info, ovo mi se čine nagađanja.
Da je to objavljeno bilo bi na http://www.zse.
Grozno je da se ne možemo odlijepiti od ovih 350 kuna.

a šta je tu čudnovato, može mi netko reći na da li je profitirao od dlkv-a kao stalni dioničar osim ako nije trgovao, tko god je u zadnje tri godine kupovao dlkv bilo bi mu bolje da je oročio pare u banku

ljepo se istresa dlkv… [undecid] alabama???? [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close