DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 06:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da ne pričam o tome da se ne zna kad će USKOK pokucati na vrata

Vaš link

Ti bi ih u Remetinac? Zna se, kolega, ali ne zbog trafostanica, bili su zbog riječkog bukobrana. To mogu potvrditi, jer znam. Bili i otišli.
[/quote]

Ja bi svu tu bandu građevinarsku u zatvor jer tu nema niti jedne poštene firme.
Kao što su natječaji namještani za sve , tako su namještani i za Dalekovod.
Jedino je pitanje kada će i da li će sve to izaći na vidjelo.
Nadam se samo da će svi završiti u Remetincu pa neka tamo dozidavaju i grade bukobrane.
Nitko nije toliko opljačkao ovu državu koliko je građevinska mafija.
[/quote]

Dobro je da imamo toliko oprečnih mišljenja, svatko na svoj način gledai razmišlja, al opetovano kako kolega neargumentirano blati, e to prelazi svaku granicu.
[/quote]

……nema veze šta on blati Dalekovod…..ali čujem da ga traže neki sa Podravke…….reka bi jedan moj Zg prijatel……..kaj bu imal nekih problema……

Vaš link

Ti bi ih u Remetinac? Zna se, kolega, ali ne zbog trafostanica, bili su zbog riječkog bukobrana. To mogu potvrditi, jer znam. Bili i otišli.
[/quote]

Nadam se samo da će svi završiti u Remetincu pa neka tamo dozidavaju i grade bukobrane.
[/quote]
Građevinska mafija………sve bi u zatvor. A šta si pisao za tehniku? Zašto si za nju drukao? Ako generaliziraš građevince (nažalost, netko pametan je dalekovod stavio u taj sektor) onda ne možeš drukati na tehnici……a o tvom drukanju na hdelu da i ne pričamo.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Vaš link

[/quote]

[/quote]

eh lega ima i jako velikih europskih građ. kompanija koje bi to htjele, zapravo jedva čekaju… za jednu znam da već neko vrijeme ispituje uvjete za ući na naše tržište.. a i ta građevinska mafija koju spominjete, ima ih da, ali ja tu nebi uklopio Dalekovod, već su uglavnom išlo na kombinacije sa bankama kad je potražnja za nekretninama i zemljištem bila velika i cijene na razini… uzmeš kredit za 70 mil, kupiš zemlju i izgradiš zgradu za 50mil, banka dolazi u vlasništvo i namiruje se od prodaje stanova procijenjenih na 70 mil, a tebi ostane 20 mil i poslovni prostori i ideš dalje tražiš lokaciju za dalje, heh e to su igre

Dalekovod ima 2000 zaposlenih,istina nije lako nahranit sva ta gladna usta u ova vremena, ali je svejedno jedna od najperspektivnijih i najboljih kompanija u RH, pogotovo u svom sektoru…

samo moje mišljenje na koje imam pravo, nije nagovor na kupnju niti išta drugo

što je ovdje žustra rasprava- kolege to su samo dionice koje nakada rastu a nekada padaju-
pratite sentiment -nema razloga za svađu …i prepirku..

……..moram i ja ogradu popravit……dajte i meni koji kolac…..alabami je dosta…..ima ih i za dvije….

Mi će mo biti prva zemlja u kojoj će cijena stanova pasti zbog ulaska u EU.
Jednostavno ovakvo smeće se nigdje ne prodaje za tu cijenu.

who dares, wins

ito ne u malim postotcima-vrijeme je da stvari dođu na normalne granice-a ne utopiju i želju pojedinih
sudionika

he he , BRAVO-DALEKOVOD,,,

Ručna potegnuta na prodaji. Napokon. Pozitivnije se počelo razmišljati o DLKV. [thumbsup]

Danas u novinama TS Srđ i TS Plat prioriteti HEP-a.
Građeviske dozvole će biti izdane kroz mjesec dana.
DLKV i KOEI će ipak početi realizaciju još ove godine prolongiranih ugovora.

Lijepo se tuče po Končaru…, kad samo sa sjetom pomislim da se isti doslovce šlepao uz DLKV.. [cry], umjesto da se vrtuckamo oko 550, imamo porođajne muke na 355…

Hvala Jutarnjem listu, kontrolorima cijene, pa i "kolegi" Feđi i multinickovima.., oko vam se osušilo…

Šteta.., nesaglediva šteta za samu firmu, a i za naše portfelje…

Pogledajte izvješča za Petrokemiju, pa Uljanik plovidbu, kompariraj te sa DLKV-vim mogučim pozitivnim izvješčem, i nema tu logike , pa DLKV pb tresnuo u trenu, nije da se veselim bilo čijem padu. negativnom izvjestaju,al neki se na umjetan način drže, a oni koji su dizali u nebesa Petrokemiju sada su ostali bez teksta, šteta svih onih koji su se upecali.

New Report

Close