Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
http://www.energetika-net.hr
Potpisan Ugovor za izgradnju TS Plat
30.09.2008. | Zagreb
U sjedištu Hrvatske elektroprivrede potpisan je Ugovor za izgradnju trafostanice 220/110/35/20 kV Plat i priključnih vodova između investitora HEP OPS-a i izvoditelja radova-Konzorcija Končar inženjeringa za energetiku i transport i Dalekovoda d.d., priopćeno je iz HEP-a.
Ugovor su potpisali Tomi DUŽEVIĆ, predsjednik Uprave Končar inženjeringa za energetiku i transport, Luka MILIČIĆ, predsjednik Uprave i generalni direktor Dalekovoda i direktor HEP OPS-a dr. sc. Dubravko SABOLIĆ koji je naglasio kako će izgradnja TS Plat doprinijeti izgradnji prijenosne mreže na ovom području te da time započinje realizacija Programa Dubrovnik. "Vjerujem da će posao biti odrađen kvalitetno kao i do sada’, najavio je gosp. Sabolić. Predsjednik Uprave HEP-a, mr.sc. Ivan MRAVAK zaključno je rekao kako Hrvatska elektroprivreda od ukupnih investicijskih sredstava s 90% angažira hrvatsku industriju. (A.H.)
Ako ste gledali vijesti sinoć L.Begović objavio početak investicije od preko 500mil. kn.
Ugovori su već potpisani samo su bili prolongirani zbog krize. Sada se ovo ponovno pokreće
ali se i radi druga trafo-stanica SRĐ.
Još jedan dokaz velike sinergije DLKV i KOEI, a cijena DLKV uvelike zaostaje.
To je netko već juče i prekjuče znao. Zbog toga je i onoliki promet. Još da pukne onaj Kazahstan pa će tu svašta biti.
Ne znam jeli itko dosada spomenuo:
Dobiven posao u Norveškoj
Da? Pa kako je to moguće? Cijenjeni forumaš Fedya je tvrdio da nemamo mi ništa……..ni Skandinaviju……ni Kazahstan…….ni……ma nije ni bitno. Ajd da vdim kako će ovo popljuvati……
Nebitno, to je lova ko meni 5 kn za kavu. Druga je priča što Dalekovod ima dogovoren posao u visini 5 milijardi kn što se neznam iz kojih razloga "zaboravlja". [thumbsup]
Nebitno, to je lova ko meni 5 kn za kavu. Druga je priča što Dalekovod ima dogovoren posao u visini 5 milijardi kn što se neznam iz kojih razloga "zaboravlja". [thumbsup]
no, ne treba pretjerivati to je bilo pred 2 godine, a dobro znamo da se s autoputima stalo.
Da? Pa kako je to moguće? Cijenjeni forumaš Fedya je tvrdio da nemamo mi ništa……..ni Skandinaviju……ni Kazahstan…….ni……ma nije ni bitno. Ajd da vdim kako će ovo popljuvati……
[/quote]
Kolega Alabama, kad sam ja tvrdio da nemate ništa, i niste imali ništa.
Isto tako znamo i vi i ja da ovo nije posao u Norveškoj kojem se oni nadaju.
Znamo isto tako da je posao od 6 mil EUR za firmu sa 2000 zaposlenih kap u moru i da takvih poslova mora biti barem 4-5 mjesečno da bi firma uopće preživjela.
Ja se nadam da će vrlo brzo početi dobivati prave poslove a ne ove koje bi malo bolje firme dale drugima u podizvođenje, jer ako ovako nastave ja stvarno ne znam otkud će oni isplatiti plaće pošto su im samo plaće stavka od oko 30 milijuna EUR godišnje.
Pa recimo Ericson koji inače ima duplo manje prihode od Dalekovoda je u zadnja dva mjeseca već ugovorio novih poslova za 15 milijuna eura koliko i Dalekovod.
Pa o čemu pričamo?