Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
DLKV-R-A 350,00 20 7.000,00 20.1.2010 14:44:05
DLKV-R-A 350,00 400 140.000,00 20.1.2010 14:44:05
Nisam baš pratio šta je bilo ali mi se čini da je netko opet natrčao na motorku.
Okrugli nalog… da nije neki fond za stiskanje cijene prema dolje?
ko zna je lito uopće došlo na burzu.sad su poklonili kćeri, zetu, tastu i sad će prodavat pomalo na burzi da ne moraju svaki dan slat obavijest na burzu da su prodali.
a i ružno zvuči kad insajder svaki dan prodaje dionice.
poz, Muamer
Možda će i ovdje nastupiti "čistka", pa se pojedinci pripremaju za boravak iza "zidina". Rješavaju se "balasta", u slučaju da im netko postavi pitanje o "porijeklu otetog"! Bolje pokloniti nekom kumu, nego da država sjedne na "hrbat". Kum ti možda poslije nešto i vrati. [undecid]
moram priznati da me ove stvari užasavaju- da nije ponovno neka vikendica i kupovina u pitanju-što očekuju od cijene i dioničara -kad u šutu riješe 8000 komada dionica-
100% sam uvjeren da nevijeruju u blistavu budućnost cijene u skorom razdoblju…uzimajući u obzir i neke druge članove uprave u zadnjih godinu dvije i njihovo riješavanje dionica-nebi navodio imena tvrtki da ne ispadne nekakvo drukanje..
Pa gospodo-zašto niste riješili dionice poslije slike FI-2009 -ili je situacija takva -da je sada bolji tajming i cijena…
[bye] [bye]
ovo je pusiona, sutra cu ga slupati, uf, nis koristi, idem u ht,jos kad se sjetm ljta dlkv 480 ht 230 place mi se, a sta je najogre vec sam plakao na prosjeku ulaza
Sjetite se kad je u jednom danu protrgovano 51 milju kuna kad su radnici rasprodali pa se je našao kupac pa u čemu je problem što su ovi prodali oko 6 milja kuna.Kad se nismo zamarali puno oko 51 milju nema razloga za brigu oko 6 milja.pozdravčić
Tomislav Belamarić, član Uprave iz Zagreba prijavljuje otpuštanje 3000 komada dionica Društva temeljem Ugovora o darovanju koje čine 0,13 % temeljnog kapitala i daju 0,13% glasova na Glavnoj skupštini.
Nakon navedenog otpuštanja posjeduje 17669 komada dionica Društva koje čine 0,77% temeljnog kapitala i daju 0,77% glasova na Glavnoj skupštini.
Krešo Kraljević, član Uprave iz Zagreba prijavljuje otpuštanje 5.000 komada dionica Društva temeljem Ugovora o darovanju koje čine 0,21 % temeljnog kapitala i daju 0,21% glasova na Glavnoj skupštini.
Nakon navedenog otpuštanja posjeduje 16029 komada dionica Društva koje čine 0,70% temeljnog kapitala i daju 0,70% glasova na Glavnoj skupštini.
Jedan spominje ljeto i DLKV na 480, drugi nezna pomnožit dva broja pa priča o 6mil… DAjte ljudi nemojte pisati baš prvo šta vam padne napamet.
Druga stvar, neživimo u kamenom dobu da se ljudi sahranjuju sa svojom imovinom. Treba nesto love i potrosit u zivotu na uzivanciju. Šta ti vrijedi 16 000 dlkv-da, ako neuživaš u nekim stvarima. Radi se o 1mil. i o 2,5mil. po danasnjim cijenama, koliko god to nekom izgledale neke "bolesne" cifre ipak je to cijena malo veceg stana. Uostalom i ja bi keša.Kamate su danas visoke,a za kes se svasta moze dobiti puno povoljnije. Uostalom mozda se ćer’ca ženi. Nemo’š udat kćer bez pravog miraza, šta će selo reć.