DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čovjek je pitao gdje vidiš prosječnu cijenu za danas pošto se još trguje. A što da je netko minutu prije 4 pobrao sve do 500 kn i ulupao 10 milja. Kolko bi bila prosječna? Niste ga shvatili. [lol]

Na onom monitoru ali ti je sa 15 min zakašnjenja.

who dares, wins

ajmo još ovog stopera na 355

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

to je gospon alabama 🙂

…još prije nepunih mjesec i pol dana dobio sam ovakvu poruku od PBZ-a, kao i velika većina Vas, pa bih molio nekog da pojasni novonastalu situaciju!…inače nigdje nisam vidio da je netko reagirao na to…molio bih nekoga za pojašnjenje!…

Poštovani,
ukoliko još niste prihvatili Korisničku suglasnost, a želite prijeći na rad PBZ Investora bez skrbničkog računa, molimo Vas da to učinite do 21.01.2010., da bi Vaši podaci bili preneseni s 29.01.2010., u zadnjoj migraciji ovog mjeseca.
Ako potvrdite Korisničku suglasnost putem PBZ Investora, način korištenja PBZ Investor platforme neće se mijenjati te ćete nesmetano moći i dalje trgovati putem PBZ Investora, a uz to ćete biti oslobođeni plaćanja redovite mjesečne naknade u prvom tromjesečju ove godine.
U slučaju da ne potvrdite Korisničku suglasnost i dalje ćete koristiti PBZ Investor uz skrbnički račun. Radi obveze plaćanja Poreza na dodanu vrijednost na određene usluge skrbništva (Zakon je stupio na snagu 01.01.2010.), Vaša redovna mjesečna naknada, u iznosu od 10 kuna mjesečno, bit će uvećana za iznos poreza na dodanu vrijednost. Također, uvodi se i transakcijska naknada od 30,00 kuna za prvu transakciju s određenim vrijednosnim papirom tijekom jednog trgovinskog dana.
Korisničku suglasnost bit će moguće prihvatiti i nakon navedenog roka, ali do dana sljedeće migracije bit će Vam naplaćivane povećane naknade.
Korisnička suglasnost te detaljnije objašnjenje procesa bit će prikazani pri svakoj prijavi na uslugu PBZ Investor, sve dok ne označite da prihvaćate prijelaz na rad bez skrbničkog računa.
Za sve upite i pojašnjenja molimo Vas da kontaktirate brokere na broj telefona 01 /489 1331.
S poštovanjem,
Vaša Privredna banka Zagreb

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

gospon alabama nemoj na silu nije ti ovo texas [bye]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Koliko je realno da ce Dalekovod omastiti brk u Bosni prlikom izgradnje onih silnih Hidroelektrani ?

to vam se stalno vidi – cijeli dan i mijenja svakom prodajom

Kužim. Na ovom monitoru. To ja baš i ne koristim. Al sad budem.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=26495
[/quote]
ne koristim niti ja jer kasne ali na gledalicama – streamer imamo a tako je an svima stalna promjena prosjećne (kolega lojtra – dok se trguje) dakle u svakoj transakciji (sekundi) se to mijenja.

Poz. kolega.
Nisam ni na asku ni na bidu. Čak i ne pratim burzu, evo sada pogledah stanje. U plusu jesam, ali JA ne prodajem. Pa napisao sam vam kada ću prodavati (po peti puta…….krajem mjeseca ili početkom veljače)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

zahebavam se. pozdrav i tebi.

Poz. kolega.
Nisam ni na asku ni na bidu. Čak i ne pratim burzu, evo sada pogledah stanje. U plusu jesam, ali JA ne prodajem. Pa napisao sam vam kada ću prodavati (po peti puta…….krajem mjeseca ili početkom veljače)
[/quote]

Kolega, a čemu prodaja tako rano? Zar ne očekujete još veći rast DLKV-a u perspektivi?
Ja vjerujem da će cijena na 31.12.2010. biti veća nego što će biti na 31.01.2010. ili 15.02.2010.
Vi tako ne mislite?

…još prije nepunih mjesec i pol dana dobio sam ovakvu poruku od PBZ-a, kao i velika većina Vas, pa bih molio nekog da pojasni novonastalu situaciju!…inače nigdje nisam vidio da je netko reagirao na to…molio bih nekoga za pojašnjenje!…

Poštovani,
ukoliko još niste prihvatili Korisničku suglasnost, a želite prijeći na rad PBZ Investora bez skrbničkog računa, molimo Vas da to učinite do 21.01.2010., da bi Vaši podaci bili preneseni s 29.01.2010., u zadnjoj migraciji ovog mjeseca.
Ako potvrdite Korisničku suglasnost putem PBZ Investora, način korištenja PBZ Investor platforme neće se mijenjati te ćete nesmetano moći i dalje trgovati putem PBZ Investora, a uz to ćete biti oslobođeni plaćanja redovite mjesečne naknade u prvom tromjesečju ove godine.
U slučaju da ne potvrdite Korisničku suglasnost i dalje ćete koristiti PBZ Investor uz skrbnički račun. Radi obveze plaćanja Poreza na dodanu vrijednost na određene usluge skrbništva (Zakon je stupio na snagu 01.01.2010.), Vaša redovna mjesečna naknada, u iznosu od 10 kuna mjesečno, bit će uvećana za iznos poreza na dodanu vrijednost. Također, uvodi se i transakcijska naknada od 30,00 kuna za prvu transakciju s određenim vrijednosnim papirom tijekom jednog trgovinskog dana.
Korisničku suglasnost bit će moguće prihvatiti i nakon navedenog roka, ali do dana sljedeće migracije bit će Vam naplaćivane povećane naknade.
Korisnička suglasnost te detaljnije objašnjenje procesa bit će prikazani pri svakoj prijavi na uslugu PBZ Investor, sve dok ne označite da prihvaćate prijelaz na rad bez skrbničkog računa.
Za sve upite i pojašnjenja molimo Vas da kontaktirate brokere na broj telefona 01 /489 1331.
S poštovanjem,
Vaša Privredna banka Zagreb

Pa ljudi moji zašto to u opće koristite? Kaj će mi skrbnički ako nemam milione kn pa ne želim da se vidim u prvih 10 ili ako već netko kupi CD. Financima tak i tak ne možeš izbjeći niti ima potrebe za tim. Danas ima brokera ko narezanih dogovoriš se za čas i za proviziju i dr. Pazo ovo 30kn za pitaj Boga šta. Možda PBZ to ne želi raditi pa vas tera k drugima.

who dares, wins

New Report

Close