DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 06:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Netko izgleda voli skidati ove veće naloge na asku……

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

trenutno stanje; vidim 10 kupnji i 10 prodaja na gledalici
omjer kupnja prodaja 1413/339
(za one koji nemaju gledalicu, i za one koje to zanima)
nekam mora puknut [proud]

Neko gomilanje na bidu se događa;

Top bid CIJENA KOLIČINA
336,26 630
336,25 428
335,16 10
335,13 100
335,12 12
335,00 20
334,00 10
333,15 46
332,72 7
332,02 15

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

Evo pune dubine…

PBZ D.D. 3,35% 76.952,00 1,78% 40.938,00
Meni ovaj na poziciji 2. nije pretjerano jasan jer se je od 01.12. do danas iskrcavao ko da mu je zadnje i drastično je utjecao na cijenu. Bez neke dublje analize ( da ne trošim vrijeme bez veze otkrivajući toplu vodu) čini mi se da je on to radio sa gubitkom. To je njegovo pravo ali…

who dares, wins

PBZ D.D. 3,35% 76.952,00 1,78% 40.938,00
Meni ovaj na poziciji 2. nije pretjerano jasan jer se je od 01.12. do danas iskrcavao ko da mu je zadnje i drastično je utjecao na cijenu. Bez neke dublje analize ( da ne trošim vrijeme bez veze otkrivajući toplu vodu) čini mi se da je on to radio sa gubitkom. To je njegovo pravo ali…

Možda čovjek ima bolju investiciju, pričao sam o Energoprojektu iz Srbije pred par dana puno bolje izgleda od Dalekovoda a na sličnim su mutiplama, kapital ne poznaje granice.
Prodaje DLKV s 50% minusa jer računa da će na ENHL zaraditi 200% u godinu dana, dok će DLKV u istom razdoblju odraditi 100%. Tada prodaje ENHL s 200% zarade i vraća se u DLKV po dvostruko većoj cijeni i svi mi komentiramo koja budala neznajući da je tip zaradio duplo više od nas.
U isto vrijeme na tržište regije dolazi strani investitor s 50 mil kn, koji namjerava uložiti u građ. firme u Srbiji i Hrvatskoj. On odabire DLKV, IGH i INGR i recimo još tri firme u Srbiji radi diverzifikacije. Zna da je građevina u jednoj i drugoj državi u rasulu ali situacija ne može biti gora, dno je dotaknuto može se samo ići gore. Njegov cilj je recimo uzeti 50% u šest mjeseci i vratiti se u sigurne američke dionice.

To je samo primjer kako burza funkcionira, brojke su izmišljene.

Da je on toliko pametan onda bi već prije izašao i na potpuno drugačiji način. Po nekad je bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Nešto je tu drugo u igri.

who dares, wins

nego dugo nismo bili u blokadi 🙂
bas me zanima današnje otvaranje

Da je on toliko pametan onda bi već prije izašao i na potpuno drugačiji način. Po nekad je bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Nešto je tu drugo u igri.

Ne pratim promjene dioničara pozorno na dlkv pa ne mogu ništa tvrditi..a stare podatke ne mogu naći ali da li ste sigurni da ovo nije investor?
Po količini, vremenu u kojem se je promjena dogodila i svemu ostalom meni ovo vuče na investor(jedino ne mogu naći da li je promjena bila nagla ili malo po malo)..možda griješim jer, kažem, ne znam baš sve činjenice

sijem žito raste grahorica

DLKV je dionica koju zadnjih dana preporučuju strani i domaći analitičari kao odlično srednjeročno ulaganje, pogotovo sad s ulaskom u 1. kotaciju. Mogao bi DLKV uskoro snažno gore.
Inače analitičarima ne vjerujem previše, ali ovaj puta se slažem s njima [thumbsup]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

PBZ

17.12.2009 73.305
18.12.2009 40.599

Igra se magarad; bit će kiše!

Ne zamaraj se sa PBZ D.D. 3,35% 76.952,00 1,78% 40.938,00.
Da li Novoselac prodaje svoj dlkv? Da li je dlkv završio dan ispod 320? Da li si u zaradi?
Opusti se i uživaj…… [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close