DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 10:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup] vidite kupnju, a i promet je zavidan… ja zadovoljan

Novi 500mil kuna posla Dlkv Hitna sanacija do ljeta u Dubrovniku a ko to može odradit probajte pogodit

naravno, to može odraditi samo DALEKOVOD… a pitaj Ranka možda će energoinvest.. ( Ranko, bez uvrede, samo se šalim [proud] )

naravno, to može odraditi samo DALEKOVOD… a pitaj Ranka možda će energoinvest.. ( Ranko, bez uvrede, samo se šalim [proud] )

To je ono što sam i govorio .
U Hrvatskoj ima još takvih poslova puuuuno.
Neke projekcije kažu da se sve zamjeni što se mora zamjeniti i mjenjati će se plus pojačavanje energetske mreže ima Dalekovod posla još godinama samo u HR

Ovdje upišite svoj komentar… [thumbsup] vidite kupnju, a i promet je zavidan… ja zadovoljan

Novi 500mil kuna posla Dlkv Hitna sanacija do ljeta u Dubrovniku a ko to može odradit probajte pogodit
[/quote]

Šteta što se radi o Dubrovniku, a ne o Splitu, inače bi Kerum sklopio direktnu pogodbu sa Dalekovodom i to je to. [lol]

Šalim se, vjerojatno slijedi hitna prenamjena sredstava, javni natječaj, a da li će baš sve to biti provedeno do ljeta… malo vjerojatno. Nema veza, glavno da na kraju posao dobije Dalekovod.

trafostanica se ona obnavlja. to končaru ide na ruku. ovo je doslovce: dok nekom ne smrkne drugom ne osvane

who dares, wins

Reći će vama Ranko. ne budalite o 500 miljuna za popravljanje trafostanice, pa bogati to može bilo ko popravit i neće vam to Končar radit jer to nisu njihova postrojenja nego je Simens

i nemojte mislit da neće ulazit Energoinvest i energoprojekt i uzet poslove i kod nas. Dalekovod je dobra firma ali ne valja što rade za cigare i to neće bit dobro

gdje im je neki poso osim ovih za košpice po Makedoniji gdje rade za cigare i pivu? gdje? nit su dobili skandinaviju nit nigeriju nit ništa bem ti kruv što radi Miličić? jel bio na ručku s Kalmetom? je.
ne mere se više od Hrvastke živit a sad će ti kod nas svi na javni natječaj paš vidit kad ti se jave svi po redu

http://www.poslovni.hr/136447.aspx

who dares, wins

HEP kočničar
Najvažniji "kočničar" u ostvarenju rezultata na domaćem tržištu bio je HEP, koji je jednostrano zaustavio realizaciju oko 640 milijuna kuna ugovorenih poslova. Riječ je, kako tvrdi Bago, o više od deset projekata, od kojih su najznačajniji revitalizacija hidroelektrane Zakučac, trafostanica Plat i obnova Nacionalnoga dispečerskog centra. Njihovo zaustavljanje nije šteta samo za Končar, nego i za Hrvatsku, kaže Bago, svjestan da je razlog manjak financija.Končar i u takvim uvjetima na tržištu računa na ostvarenje respektabilnih rezultata u 2010. godini, u kojoj planira ostvariti neto dobit na razini od 108 milijuna kuna.

who dares, wins

što je sad, koji promet… skoro kao ht [thumbsup]

Energija sa sjevera za treći milenij
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5096766,00.html?maca=kro-TB_kro_seebiz_300-4631-html-cb

who dares, wins

Reći će vama Ranko. ne budalite o 500 miljuna za popravljanje trafostanice, pa bogati to može bilo ko popravit i neće vam to Končar radit jer to nisu njihova postrojenja nego je Simens

i nemojte mislit da neće ulazit Energoinvest i energoprojekt i uzet poslove i kod nas. Dalekovod je dobra firma ali ne valja što rade za cigare i to neće bit dobro

gdje im je neki poso osim ovih za košpice po Makedoniji gdje rade za cigare i pivu? gdje? nit su dobili skandinaviju nit nigeriju nit ništa bem ti kruv što radi Miličić? jel bio na ručku s Kalmetom? je.
ne mere se više od Hrvastke živit a sad će ti kod nas svi na javni natječaj paš vidit kad ti se jave svi po redu

E moj Ranko meni samo nije jasno koja je tvoja uloga u ovoj prici?A mislim da je svima jasna!

E moj Ranko meni samo nije jasno koja je tvoja uloga u ovoj prici?A mislim da je svima jasna!

Netko piše jer misli da je DLKV dobra investicija netko jer misli da je loša.
Ako se sve argumentirano u čemu je problem?
Nema nikakve teorije zavjere, nitko ne želi vaše dionice na burzi se može kupiti koliko god želiš "jeftinih" dionica.

New Report

Close