Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
auh ,hvala Vam
ovo mi je jedna od omiljenih fotograFIJA
sad bum si ju sejval da je imam ,jer necete verovati neki dan sam si ju navece htio pogledati pa je nigde nisam mogao naci
pofuk
[/quote]
Užas jedan. Ovi nikakve svetke ne poštuju. Ugovaraju posao i na neradne dane.
Kad će ona gruzijsko-kazahstanska NG da odmorimo malo?
[/quote]
Krajem 1. ili početkom 2. mj. iduće godine…….nešto sam i o tome pisao…..
Nego, Verdi, je li bilo po mom sinoćnom scenariju? Šta misliš kak će biti sutra?
Ne pitaj me ništa. Mogao sam danas proći jeftinije od juče.
Kako će mo se sjećati ovih cijena dogodine…
Ako probije 315 onda stvarno…
[lol] pa proboj je bio sladak (hebiga, sada gledaš na par kuna, pa kaj se nisi i danas omastio…….svi su mogli) ali svršavanje je bilo po planu……..malo iznad 320.
E sada, kada bi znao da se sutra fondovi neće mješati, dao bih ti savjet……ali neznam da li će umiješati svoje papke, pa je sve moguće.
[lol] pa proboj je bio sladak (hebiga, sada gledaš na par kuna, pa kaj se nisi i danas omastio…….svi su mogli) ali svršavanje je bilo po planu……..malo iznad 320.
E sada, kada bi znao da se sutra fondovi neće mješati, dao bih ti savjet……ali neznam da li će umiješati svoje papke, pa je sve moguće.
[/quote]
Pun sam ko brod a izlaz iz postojećih mi je ovisan o likvidnosti ostatka ekipe. Vidiš i sam da se grebe po dnu. Igraju samo oni koji imaju para ili hrabrosti.
@Verdi
Samo oni koji imaju hrabrosti. Oni koji su u cashu čekaju novo dno. Vidjećemo šta će početak godine donijeti, ali ostavi si love za normalan život. Za dlkv se neboj. Isto sam ti rekao i za ht. Opusti se i čekaj kao i ja. Iduće godine u ovo vrijeme ćemo se ovome strahu smijati…….sa guštom naravno.
Koliko ja znam Dalekovodu su prihodi iz inozemstva tek 25% ukupnih prihoda. Oni žive od poslova u Hrvatskoj. Ovdje je apsurdno gledati fundamente i na temelju toga donositi nekakve odluke.
Pitanje je što će raditi sljedećih par godina, kad više nebudu mogli derati državu i nas građane Hrvatske.
Onda što će biti kad se promijeni vlast, je svi poslovi koje su dobili su po HDZ-ovskoj liniji.
A nikad se nezna hoće li se novinama ujutro pojaviti USKOK s akcijom ENERGETIKA.
Nebi rekao da dere državu.
Koja firma radi za državu koja te lomi u neke ljeve krugove kompenzacije , zatvaranja i na kraju kada te ubije do iznemoglosti plati ti ostatak love za 180-250 dana od valute, a da dobro i debelo to ne zaračuna u cijenu???
Vani se radi sa puno manjim maržama iz jednostavnog razgoga zato što znaj da će im biti plaćeno na vrijeme i ne moraju kalkulirati sa troškovima financiranja i gubitka djela dobiti na čudnim zatvaranjima.
Poslove su dobijali iz jedinog razloga što su specijalizirani za energetiku, sve što je vazano za nju i što nemaju na tom području neku konkurenciju koja bi ih mogla ugrožavati.
To bi još bila puuuno bolja firma da se bolje organiziraju, riješe djela ljudi koji uzimaju …….. da bi dali narudžbu i onda ne gledaju previše koliko to firmu košta.
@Verdi
Samo oni koji imaju hrabrosti. Oni koji su u cashu čekaju novo dno. Vidjećemo šta će početak godine donijeti, ali ostavi si love za normalan život. Za dlkv se neboj. Isto sam ti rekao i za ht. Opusti se i čekaj kao i ja. Iduće godine u ovo vrijeme ćemo se ovome strahu smijati…….sa guštom naravno.
Svakako kolega. Mene tekući troškovi u opće ne brigaju. Nezadovoljan sam jedino što nisam protekle godine zaradio ono što prosječan Hrvat zaradi za cijeli svoj život. Težak je put do savršenog investiranja. Možda se svlada za 5 godina…
Koliko ja znam Dalekovodu su prihodi iz inozemstva tek 25% ukupnih prihoda. Oni žive od poslova u Hrvatskoj. Ovdje je apsurdno gledati fundamente i na temelju toga donositi nekakve odluke.
Pitanje je što će raditi sljedećih par godina, kad više nebudu mogli derati državu i nas građane Hrvatske.
Onda što će biti kad se promijeni vlast, je svi poslovi koje su dobili su po HDZ-ovskoj liniji.
A nikad se nezna hoće li se novinama ujutro pojaviti USKOK s akcijom ENERGETIKA.
kolega, jel i ovaj posao od cca 10 MILIJARDI kuna u Makedoniji isto dobiven "HDZ ovskom" linijom? Kolega mislim da ste malo pobrkali lončiće sa IGH. Dalekovod je brand star više od 50 godina i za njega se znalo daleko prije pojave HDZ-a. Tko je kad čuo za IGH do prije nekoliko godina?
To je ono što se konačno na ovoj burzi mora dogoditi. Trebaju se konačno diverzificirati prave kompanije od Enron kompanija i praznih priča, makar i u "istom" sektoru. Mada to uopće nije isti sektor. Meni je DLKV debelo više u košarici sa Končarima nego sa bauštelcima.
ali dobro… nek bude kako bude. nema žurbe. [cool]
kolega, jel i ovaj posao od cca 10 MILIJARDI kuna u Makedoniji isto dobiven "HDZ ovskom" linijom? Kolega mislim da ste malo pobrkali lončiće sa IGH. Dalekovod je brand star više od 50 godina i za njega se znalo daleko prije pojave HDZ-a. Tko je kad čuo za IGH do prije nekoliko godina?
To je ono što se konačno na ovoj burzi mora dogoditi. Trebaju se konačno diverzificirati prave kompanije od Enron kompanija i praznih priča, makar i u "istom" sektoru. Mada to uopće nije isti sektor. Meni je DLKV debelo više u košarici sa Končarima nego sa bauštelcima.
[/quote]
otkud ti u dlkv??? [sad]
Kolega Gubernatore!
Kojih 10 milijardi kuna????????????????
Vi morate hitno na tečaj iz matematike, jer se bojim da je stanje vašeg portfelja u puno gorem stanju nego što sam mislio.
[cry]
A i taj skromni posao će raditi 48 mjeseci, to je ČETIRI godine ( ako niste znali ), dakle nema tu zarade ni za reprezentaciju i ručkove, a kamoli za Hajduk i slične pihdarije……………
Bojim se samo da netko od bivše uprave HAC-a ne propjeva. E onda bi moglo biti gadno?????
[wink]
Dalekovodu posao u Makedoniji vrijedan 1,6 milijuna eura
Tvrtka Dalekovod potpisala je jučer u Makedoniji ugovor s lokalnim operatorom elektroenergetskog prijenosnog sustava AD MEPSO za radove na rekonstrukciji TS Bitola 2 zajedno s isporukom i instalacijom novog kontrolnog sustava te zamjenom postojećeg sustava zaštite.
Ugovor je vrijedan 1,6 milijuna eura, a rok završetka radova je 48 mjeseci, navodi se u priopćenju Dalekovoda objavljenom na Zagrebačkoj burzi. Iz Dalekovoda napominju da je navedeni ugovor sklopljen u međunarodnoj konkurenciji šest tvrtki, a financira se iz sredstava EBRD-a, a riječ je o najvažnijoj transformatorskoj stanici u Makedoniji preko koje se osigurava povezivanje Skoplja s grčkom granicom.
Gubernator griješiš i to debelo…Igh je bio puno bolja firma prije koketiranja sa politikom
Neusporedivo bolja,neizostavna u svojoj grani djelovanja i bez ikakve konkurencije baš kao i sada..ima i te kakvu tradiciju i isto baš ni ide u košaricu sa bauštelcima, ali ide u košaricu s DLKV i teško da će jednom biti dobro a drugome loše…neovisno o trenutnom kretanju cijene dionica
Igh nemam trenutno ..nešto sitno dlkv tako da nije druk nikakav
Kolega Gubernatore!
Kojih 10 milijardi kuna????????????????
Vi morate hitno na tečaj iz matematike, jer se bojim da je stanje vašeg portfelja u puno gorem stanju nego što sam mislio.
[cry]
A i taj skromni posao će raditi 48 mjeseci, to je ČETIRI godine ( ako niste znali ), dakle nema tu zarade ni za reprezentaciju i ručkove, a kamoli za Hajduk i slične pihdarije……………
Bojim se samo da netko od bivše uprave HAC-a ne propjeva. E onda bi moglo biti gadno?????
[wink]
Dalekovodu posao u Makedoniji vrijedan 1,6 milijuna eura
Tvrtka Dalekovod potpisala je jučer u Makedoniji ugovor s lokalnim operatorom elektroenergetskog prijenosnog sustava AD MEPSO za radove na rekonstrukciji TS Bitola 2 zajedno s isporukom i instalacijom novog kontrolnog sustava te zamjenom postojećeg sustava zaštite.
Ugovor je vrijedan 1,6 milijuna eura, a rok završetka radova je 48 mjeseci, navodi se u priopćenju Dalekovoda objavljenom na Zagrebačkoj burzi. Iz Dalekovoda napominju da je navedeni ugovor sklopljen u međunarodnoj konkurenciji šest tvrtki, a financira se iz sredstava EBRD-a, a riječ je o najvažnijoj transformatorskoj stanici u Makedoniji preko koje se osigurava povezivanje Skoplja s grčkom granicom.
kolega imate pravo. nije 10 milijardi kuna nego više, jer 1,6 milijardi € je ipak nešto više od 10 milijardi kuna.
Kolega zašto ste opterećeni sa mojim portfeljom? Moj portfelj je vrlo vrlo optimiziran i samo ću vam ponoviti da mi je aktiva portfelja trenutno 5% od year high, a glavnica portfelja veća nego crobex 5400.
a vezano za HAC itd.. a čujte, isto mogu pokucati i HDEL-u, kaj ne?