DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 16:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pitam se što ovaj Pbz zna a mi ne znamo da ovako agresivno izlazi?
U samo pet dana je prodao 33.000 komada;

Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
* Važeći podaci za uredovni dan 22.12.2009 .
DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A
1. CTG D.O.O. 352.474 15,37 Osnovni račun
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun
3. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 40.587 1,77 Skrb. račun

To je bio skrbnički od PBZ investora,od 1.1.2010 stupa na snagu zakon po kojem se naplačuje 30kuna po transakciji ako se trguje preko skrbničkog računa tako da su od 18.12. većina računa prebačena u SKDD i glase na ime i prezime

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

kratko upozorenje
iznad 343 neidete, jedino ako se netko stvarno veliki ne uključi…

lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

kratko upozorenje
iznad 343 neidete, jedino ako se netko stvarno veliki ne uključi…
lp

Ne idete, a možda i idete. Krasno ste to sročili kolega. U maniri proročice Pitije…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

U plusu sam……..brže nego što sam očekivao……a sada slatke muke……..kada prodati? [undecid] A niš, pričekaćemo da prođe 400………kazahstančić ko bonbončić [thumbsup]

Lansiralo bi nas ko sa Bajkonura. U orbitu ravno… [lol]

who dares, wins

Da,da….čitam o Dalekovidu i pitam se oće li preživjeti 2010. Poslova nema, ja ih im ne mogu napraviti a bogme imaju i plan zbrinjavanja….jel neko nešto čuo o istome ?

I sad oni idu u službenu kotaciju ( prvu ) A šta je bilo sa Viktorom Lencom u prvoj kotaciji ????

Nije dobro.

Biti će krvi, al ne moje......

Da,da….čitam o Dalekovidu i pitam se oće li preživjeti 2010. Poslova nema, ja ih im ne mogu napraviti a bogme imaju i plan zbrinjavanja….jel neko nešto čuo o istome ?

I sad oni idu u službenu kotaciju ( prvu ) A šta je bilo sa Viktorom Lencom u prvoj kotaciji ????

Nije dobro.

Stvarno? Dugo vas nije bilo kolega? Niste valjda zaboravili na ovaj nick pa ste ga se sad sjetili da nam priopćite tu radosnu vijest? [lol]

who dares, wins

Nije dobro.

Vi bi se začudilo koliko posla će dlkv imati.
A najbolje od svega kaj će sve biti vanka Hrvatske gdje neće biti jutarnjeg.
Ovo je izvrsna firma, još da se nalazi na USA marketu bilo bi prebolesno, ovako je jadno.

Ovdje se dobit povečava a ne smanjuje, plus reference?!?!?!? nema im kraja

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovaj tender u Kazahstanu je interesantan. Da to prođe bili bi veselo.

http://www.dalekovod.hr/novosti/11-05-2009.html

Poslije uspješnog završetka tako zahtjevnog i važnog objekta, Dalekovodu d.d. se otvaraju velike mogućnosti za dobivanje novih poslova na perspektivnom kazahstanskom tržištu.
Dalekovod d.d.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/84585/Default.aspx

Zanimljivo je da od 10 najlikvidnijih dionica na Zagrebačkoj burzi samo jedna bilježi rast prihoda u prvih devet mjeseci, i to “Dalekovod”, čiji su prihodi porasli s 1,4 na 1,9 milijardi kuna. [/u]

Eto, neki su se čudili što je Dalekovod izašao sa procjenom pada prihoda u slijedećoj godini za trećinu,
a kod većine se to desilo još ove godine. Što li tek onda druge čeka slijedeće godine?

http://www.poslovni.hr/135334.aspx

Ulaskom na Službeno tržište Dalekovod je potvrdio želju za većom transparentnošću, a moglo bi se dogoditi da bude i prva dionica Prime Marketa Imamo cijelu listu ponuda investicijskih društava koji žele biti ‘market maker’ Dalekovodu”, rekla nam je Martinčić

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/84585/Default.aspx

Zanimljivo je da od 10 najlikvidnijih dionica na Zagrebačkoj burzi samo jedna bilježi rast prihoda u prvih devet mjeseci, i to “Dalekovod”, čiji su prihodi porasli s 1,4 na 1,9 milijardi kuna. [/u]

Eto, neki su se čudili što je Dalekovod izašao sa procjenom pada prihoda u slijedećoj godini za trećinu,
a kod većine se to desilo još ove godine. Što li tek onda druge čeka slijedeće godine?

Kolega,prilično sam siguran da će biti teško naći firmu sa gorim forkastom od Dalekovoda.
Zapamtite što vam kažem.
Pad prihoda od 33% bi teško preživjele i puno bolje firme

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Kolega,prilično sam siguran da će biti teško naći firmu sa gorim forkastom od Dalekovoda.
Zapamtite što vam kažem.
Pad prihoda od 33% bi teško preživjele i puno bolje firme
[/quote]

Stari moj, koliko se ti trudiš dokazati da je firma loša to još nisam vidio. Vjerujem da boluješ od nekog kompleksa.
Ja kupujem, svaki mjesec pomalo koliko mi slobodna sredstva to dozvoljavaju. Zadnja kupovina 22.12. – 36 komada. Ajde se ti meni javi sa ovim svojim nickom 22.12.2010. pa da prokometiramo kaj se dogodilo s cijenom dionice ove firme. Može? Ak ne budem zaradio od trenutne cijene barem 75 %, cijeniti ću te kao izuzetnog prognostičara.

New Report

Close