Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
Sutra nam također slijedi rast cjene što je za očekivat jer smo brutalno podcijenjeni ma koliko to neki negirali.Bez pretjerivanja ova dionica je jedna od pet naj u hrvatskoj.USA BDP+2.2 i to će nam dati malo vjetra u leđa.pozdravčić
Sutra nam također slijedi rast cjene što je za očekivat jer smo brutalno podcijenjeni ma koliko to neki negirali.Bez pretjerivanja ova dionica je jedna od pet naj u hrvatskoj.USA BDP+2.2 i to će nam dati malo vjetra u leđa.pozdravčić
…slažem se…
Srijeda, 23. prosinca 2009
Dalekovod: Dionice uvrštene na Službeno tržište Zagrebačke burze
ZAGREB – Dionicama Dalekovoda od utorka se trguje na Službenom tržištu Zagrebačke burze, nakon što su predsjednik Uprave Dalekovoda Luka Miličić i predsjednik Uprave Zagrebačke burze Roberto Motušić potpisali ugovor o uvrštenju dionica te kompanije na Službeno tržište. Do sada se s 2.293.812 redovitih dionica Dalekovoda d.d. trgovalo na Redovnom tržištu Zagrebačke burze na kojem su, po ostvarenom prosječnom dnevnom prometu, bile jedne od dionica kojima se najviše trgovalo.
Dionice Dalekovoda bile su ove godine četvrta najlikvidnija dionica na Burzi te druga po prometu među građevinskim dionicama, čineći 6,6 posto ukupnog prometa Zagrebačke burze, istaknuto je na svečanosti potpisivanja ugovora.[Hina]
Ja ne znam da li ste vi svjesni što znači pad prihoda od 33%.
Mislim da je to na granici biti ili ne biti a naročito nekome kome je dug na kapital 265%
Ma šta ne kažeš da vjetar u leđa će ti dati američanski rast gdp lošiji od objavljenog. A lovac Luka kaže da će da im padne prihod za trećinu, a to meni govori da će iduću gdoinu raditi sa gubitkom. Nije ni čudo da svi bježe glavom bez obzira. Američani će ti pomoći,ta ti je dobra.
Dionice Dalekovoda bile su ove godine četvrta najlikvidnija dionica na Burzi te druga po prometu među građevinskim dionicama, čineći 6,6 posto ukupnog prometa Zagrebačke burze
Zavidna likvidnost.
Pitam se što ovaj Pbz zna a mi ne znamo da ovako agresivno izlazi?
U samo pet dana je prodao 33.000 komada;
Prvih 10 računa s najvećom količinom vrijednosnog papira
* Važeći podaci za uredovni dan 22.12.2009 .
DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A
1. CTG D.O.O. 352.474 15,37 Osnovni račun
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun
3. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 40.587 1,77 Skrb. račun
Nije toliki promet bio. To je neka preregistracija dionica jer su sad u tjeku neke promjene u SKDD u vezi skrbničkih r. oib-a i slično.