DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bukobran zbog estetike poskupio čak 100 posto

Autor: Krešimir Žabec

Objavljeno: prije 13 h i 14 min

Funkcionalne razlike između dva projekta uopće ne postoje

ZAGREB – Grad Rijeka prisilio je Autocestu Rijeka – Zagreb da poveća troškove gradnje bukobrana na riječkoj obilaznici za 59,6 milijuna kuna, stoji u odgovoru tvrtke ARZ na naš upit zbog čega će s tvrtkom Dalekovod direktnom pogodbom sklopiti ugovor o dodatnim radovima na riječkoj obilaznici u vrijednosti od 59,6 milijuna kuna.
VEZANE VIJESTI

Umjesto prvotno ugovorenih 68,5 milijuna kuna, projekt će tako stajati 128,2 milijuna kuna. Ukupna je dužina bukobrana sedam kilometara, što znači da će jedan kilometar stajati 1,8 milijuna kuna, umjesto prvotnih nešto više od 900.000 kuna. Dakle, skoro dvostruko više.

Funkcionalne razlike između tih dvaju projekata nema, ali je znatna razlika u estetskom izgledu.

Upravo su te estetske promjene, na kojima su inzistirali predstavnici Grada, znatno poskupjele projekt. Pri tome treba napomenuti da Grad iz proračuna neće financirati tražene estetske promjene, već investitor ARZ.

hhehehehehe bukobran??? prije se to zvalo mito i korupcija [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

isuse koje brdo i koja nizbrdica na ovom grafu sa strane……..

ronimo otkad je jedan navlakač počeo hvaliti dalekovod na 430 kuna
koji baksuz od čovjeka, da mi je znati u što je gledao kad ga je hvalio

dionicu koja ima free float od 2.000.000 komada + pbz invest unutra
ja bi ga kupovao jedino ako padne na cijenu po kojoj su ga radnici kupovali ( tj po kojoj im je poklonjem )

nadam se da znate koja je to??

2 x lp

oko 220 kn? tamo gdje je hdel možda?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/novi-posao-dalekovoda-bukobran-zbog-estetike-poskupio-skoro-100-posto,63773.html

ARZ
Novi posao Dalekovoda: Bukobran zbog estetike poskupio skoro 100 posto
Autor/izvor: SEEbiz / jutarnji.hr
ZAGREB – Grad Rijeka prisilio je Autocestu Rijeka – Zagreb da poveća troškove gradnje bukobrana na riječkoj obilaznici za 59,6 milijuna kuna, stoji u odgovoru tvrtke ARZ na upit zbog čega će s tvrtkom Dalekovod direktnom pogodbom sklopiti ugovor o dodatnim radovima na riječkoj obilaznici u vrijednosti od 59,6 milijuna kuna.
Umjesto prvotno ugovorenih 68,5 milijuna kuna, projekt će tako stajati 128,2 milijuna kuna. Ukupna je dužina bukobrana sedam kilometara, što znači da će jedan kilometar stajati 1,8 milijuna kuna, umjesto prvotnih nešto više od 900.000 kuna. Dakle, skoro dvostruko više. Funkcionalne razlike između tih dvaju projekata nema, ali je znatna razlika u estetskom izgledu.

Upravo su te estetske promjene, na kojima su inzistirali predstavnici Grada, znatno poskupjele projekt. Pri tome treba napomenuti da Grad iz proračuna neće financirati tražene estetske promjene, već investitor ARZ.

marcello

…ali je znatna razlika u estetskom izgledu.

I šta sad…, jel Dalekovod kriv što bukobrani nisu dovoljno lijepi.., pa bukobrani nikad nisu dovoljno lijepi !

….i biti će znatnije ljepši…

ARZ
Novi posao Dalekovoda: Bukobran zbog estetike poskupio skoro 100 posto
Autor/izvor: SEEbiz / jutarnji.hr
ZAGREB – Grad Rijeka prisilio je Autocestu Rijeka – Zagreb da poveća troškove gradnje bukobrana na riječkoj obilaznici za 59,6 milijuna kuna, stoji u odgovoru tvrtke ARZ na upit zbog čega će s tvrtkom Dalekovod direktnom pogodbom sklopiti ugovor o dodatnim radovima na riječkoj obilaznici u vrijednosti od 59,6 milijuna kuna.
Umjesto prvotno ugovorenih 68,5 milijuna kuna, projekt će tako stajati 128,2 milijuna kuna. Ukupna je dužina bukobrana sedam kilometara, što znači da će jedan kilometar stajati 1,8 milijuna kuna, umjesto prvotnih nešto više od 900.000 kuna. Dakle, skoro dvostruko više. Funkcionalne razlike između tih dvaju projekata nema, ali je znatna razlika u estetskom izgledu.

Ako se sjećate upravo nakon par ovakvih natpisa u novinama o naplati dvostrukih iznosa od onih dogovorenih je počelo hapšenje Žužula iz Skladgradnje.
Nadajmo se da i ovdje neće biti sličan ishod

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

šta se svašta lupeta, riječka zaobilaznica – sve čisto

ma kakav cash-r-a, 100% in

To su i oni iz HAC- pričali, a vidi ih sad ne mogu doći do riječi

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

[/quote]
Cijenjeni kolega
Molio bih tvoje mišljenje odnosno prognozu (ne treba cijela kolumna) o kretanju cijene dalekovoda, danas. Na koliko bi to danas po tebi moglo pasti?
Unaprijed zahvaljujem

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Alabama

a zasto se kolega vi uopce upustate u raspravu s Vidrom…

Pa covjek je javno napisao da investira pod utjecajem alkohola…

Pa obećao je svoje viđenje……obećao da će biti ovdje na dalkovodu, stalni gost……..kolumnist kako on kaže i to za mene sve đabe……pa da vidimo. A imam i neke svoje razloge…….puno njih………
[/quote]

Kolega Alabama, ne želim iznositi svoje prognoze da me se ne bi optuživalo za drukanje i unošenje nemira u forumašku zajednicu a nikad se ne zna kad bi kolega Vilim mogao cijeli slučaj prijaviti Hanfi,Uskoku i ZAMP-u.
Ali mislim da bi trebali zamoliti kolege iz IGH za jedno ispitivanje dubine lokalnog dna.
Ipak su oni autoriteti u tom području, a imaju i dubinske sonde koje su potrebne za uzimanje uzoraka.
Mislim da ćemo na temelju tih uzoraka moći dobiti i bolju sliku lokalnog dna.

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

[/quote]
Cijenjeni kolega
Molio bih tvoje mišljenje odnosno prognozu (ne treba cijela kolumna) o kretanju cijene dalekovoda, danas. Na koliko bi to danas po tebi moglo pasti?
Unaprijed zahvaljujem
[/quote]

vjerojatno će porasti tolko da se ti možeš istovarit……hahaaaahhaaaa još uvijek slažeš
one 1000-čice na bid kad ti treba za dizanje…..
[/quote]
Ja ne vidim nikakve 1000-čice. Očekujem da će se lupati hrabro po bidu.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Kolega Deluks opet lažete i to svjesno!!

Kolega Alabama ne raspravlja sa mnom nego sa kolegom Fedyom!!
Molim moderatora da me zaštiti od progona i laži koje kolega Deluks neprestance iznosi na forumu.

lp

Kolega vidra?

A sto ja to lazem?????

Jeste li napisali da investirate pijani?

JESTE

Imate li vi ikakve dokaze o glupostima koje pišete po dlkv…
Kad vec pisemo o usporedbi dlkv i hdela

Dalekovod ima ROE 10,5 % s projekcijom na 18 do kraja god !!!!!!!!!
To vak kolega znaci da dlkv na kapital i rezerve od 650 milijuna ima projekciju zavrsiti godinu sa 118 milijuna kuna…
da li ce tako biti ja ne znam, ali hdel ima projekciju zavrsiti godinu s minusom…
Itekako gradjevinari mogu biti tvrtke s dobrim povratom na kapital…pod uvjetom da nisu lopatari i ne spajaju struju pod vodom

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close