Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Ljudovi da li se ulazi u službeno tržište ili friška figa?
Kakva je situacija?
Pitao sam nekoliko puta tokom godine da li ste dobili dividendu od Dalekovoda? Sve sam sad pregledao i nisam dobio. A ni lani. Inače imam ga od 2005. godine bez prestanka.
ovaj dalekovod me razocarava…
fondovi ce navodno pokazati veče povjerenje Dalekovodu (prema pisanju Večernjakovu u manager.hr) a Dalekovod još pada.
Još nisam vidio ovoliki gap između najvećeg bida i najmanjeg aska kao danas oko 14 sati. Ta lock up situacija je trajala skoro cijeli sat vremena. Na kraju je tanje živce pokazao ask, no nije bilo znakova panike, što potvrđuje činjenicu da se veoma teško odlučuje na prodaju pri ovim cijenama.
ISPRIČAVAM SE NA DIGRESIJI OD TEME DLKV-R-A.
MOLIO BIH CIJENJENE FORUMAŠE DA SE OČITUJU O MOGUĆNOSTI PRIHVAČANJA ILI ODBIJANJA SKRBNIČKOG RAČUNA PREKO PBZ INVESTORA ZA IDUĆU GODINU. MNOGO JE TU JOŠ NEJASNOĆA OKO TREJDANJA U 2010 GODINI I NAJAVLJENOG POVEĆANJA MANIPULATIVNIH TOŠKOVA ,PLAĆANJA PDV-A I JOŠ MNOGO TOGA .
MISLIM DA ĆE NAM BITI SVEJEDNO MA GDJE BILI, PA ŠTO MISLITE.
tigel @ samo nek povecavaju….samim tim smanjuju broj ulagaca….selidba laganini na druga trzista…. [bye]
Netko je pitao što se dobiva ulaskom DLKV u višu kotaciju….Pa pročitao sam intervju s predsj. uprave di on kaže da su do sada fondovi mogli kupovati 1 % , a nakon ulaska u najvišu kotaciju do 10%…i još je veća transparentnost prema ulagačima i javnosti..Negdje sam pročitao za par drugih dionica koje su ušle u najvišu kotaciju (BLSC, PTKM) da su skočile na burzi i do 30% nakon toga…
Stoga budite strpljeni, bez panike….
Večernji, 16.12.09.
Ina do 28. prosinca vraća državi milijardu i pol kuna
Novac koji stigne poslužit će Hrvatskim cestama i Hrvatskim autocestama za podmirivanje dugova izvođačima radova.
Ina će u cijelosti podmiriti dug od otprilike 1,5 milijardi kuna prema državnom proračunu 28. prosinca, neslužbeno se doznaje nakon jučerašnje zatvorene sjednice Vlade. Tim će novcem Hrvatske ceste i Hrvatske autoceste podmiriti dospjele dugove izvođačima radova.
Stiže lova, biti će još bolja profitabilnost.
Ako bude stvarno tako, puna šaka brade za Dalekovod i za sve ostale koji trebaju primiti novac.
Netko je pitao što se dobiva ulaskom DLKV u višu kotaciju….Pa pročitao sam intervju s predsj. uprave di on kaže da su do sada fondovi mogli kupovati 1 % , a nakon ulaska u najvišu kotaciju do 10%…i još je veća transparentnost prema ulagačima i javnosti..Negdje sam pročitao za par drugih dionica koje su ušle u najvišu kotaciju (BLSC, PTKM) da su skočile na burzi i do 30% nakon toga…
Stoga budite strpljeni, bez panike….
Kolega, nitko normalan pa čak ni fond neće sad ulagati u građevinu.
BLSC i PTKM su defanzivne dionice i potpuno je normalno da je smart money ušao unutra.
To su ipak dionice s perspektivom za razliku od Dalekovoda.
Pomirite se sa sudbinom
Kolega, nitko normalan pa čak ni fond neće sad ulagati u građevinu.
Mislim da PBZ penzioni tu još mešetari. Lošija preporuka od te nije potrebna.
Dalekovodu posao na riječkoj obilaznici, ide u prvu kotaciju
Dalekovod će 22. prosinca ulagačima predstaviti poslovnu strategiju, povodom očekivanog ulaska u najvišu kotaciju Zagrebačke burze, što će od tvrtke tražiti transparentnije izvještavanje i proširiti joj krug potencijalnih kupaca dionica. Kompanija je u međuvremenu dobila još gotovo 60 mil. kuna vrijedne poslove na dodatnom opremanju riječke obilaznice za Autocestu Rijeka Zagreb. Za sljedeću godinu je najavljeno jače oslanjanje na poslovanje u inozemstvu. Čelnik Dalekovoda Luka Miličić u razgovoru za Večernji list odbacio je navode o istragama protiv njegove kompanije, vezanim uz navodne malverzacije u HAC-u i HEP-u, tvrdnjom da ih policija nije niti kontaktirala niti posjećivala. Pojavu takvih vijesti drži reakcijom na namjeru kompanije da svoje dionice uvrsti u najvišu kotaciju.
(razni izvori)
pbz opet šortao…………. [yawn]
* Važeći podaci za uredovni dan 16.12.2009 .
DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. CTG D.O.O. 352.474 15,37 Osnovni račun
2. PBZ D.D. 73.342 3,20 Skrb. račun
3. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun
4. DALEKOVOD D.D. (1/1) 43.934 1,92 Osnovni račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 27.320 1,19 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 26.348 1,15 Skrb. račun
7. MILIČIĆ LUKA 22.469 0,98 Osnovni račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 21.740 0,95 Skrb. račun
9. PBZ D.D./STATE STREET CLIENT ACCOUNT 21.341 0,93 Skrb. račun
10. KRALJEVIĆ KREŠO 21.029 0,92 Osnovni račun
Ukupno:
isuse koje brdo i koja nizbrdica na ovom grafu sa strane……..
ronimo otkad je jedan navlakač počeo hvaliti dalekovod na 430 kuna
koji baksuz od čovjeka, da mi je znati u što je gledao kad ga je hvalio
dionicu koja ima free float od 2.000.000 komada + pbz invest unutra
ja bi ga kupovao jedino ako padne na cijenu po kojoj su ga radnici kupovali ( tj po kojoj im je poklonjem )
nadam se da znate koja je to??
2 x lp