Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
GERONIMO, javi se….
Ovo je već dosta niže od onih 380 kuna kaj si naveo kao granicu ispod koje je kupnja opravdana….
Kaj pokazuje TA ili neka druga analiza, dokle otprilike može taj Dalekovod? Mjerkam ga da ga još DOKUPIM, ali ne bih želio uletiti prerano…Ak fulam 5%, to je ok, ali ne bih htio fulati 10-20%
Meni se ovo sve skupa gadi! Bilo bi najbolje da krene paljba sa aferama po dalekovodu, možda bi tad rasta. Objave izvrsnog izvješća i novih poslova mu samo štete, smijurija!
Ajde izgleda da se ipak nešto kuha na DLKV počela hapšenjaVaš link u HAC-u
E sad kako će publika reagirati na ovakve vijesti hm tko bi ga znao ,ali ako se nastavi gadna urukana zašto ne otvorit poziciju na DLKV.
Netko je pitao za TA na DLKV cijena ispala iz bollingerova pojasa, RSI preprodan, pukla linija trenda, zadnji vrh nije bio ni priližno prethodnom vrhu,zadnji pad premašio 60% prethodnog rasta, počela se formirati neka ružna formacija (padajući trokut) doduše još nema potvrde ove formacije ali opreza nikad dosta.
Kupit ću DLKV ako cijena padne na 320 kn.
A to što je DLKV pao apsolutno ništa ne znači.
Ima da se odstrijeli prema gore i prije nego što zamisliš [thumbsup]
[/quote]
I ja mislim da je dovoljno skliznuo.
[/quote]
Može li se znati na temelju čega tako misliš?
Ja sam svoje argumente za pad iznio i to se sve ostvarilo ko sveto pismo! ***obrisano***
Dakle da vidimo;
Novi poslovi?
Bvps?
Hajduk?
Ivo Sanader?
Jurica Prskalo?
Norveška??
Libija??
HAC??
CTG???
GERONIMO, javi se….
Ovo je već dosta niže od onih 380 kuna kaj si naveo kao granicu ispod koje je kupnja opravdana….
Kaj pokazuje TA ili neka druga analiza, dokle otprilike može taj Dalekovod? Mjerkam ga da ga još DOKUPIM, ali ne bih želio uletiti prerano…Ak fulam 5%, to je ok, ali ne bih htio fulati 10-20%
Osobno sam kupovao na 370kn i 350kn preporuka je bila za investiranje a ne za spekuliranje i trejdanje.Ako ce padati jos cu kupovati.Sto se tice preporuka po TA to dajem samo bliskim osobama.
http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/09/11/0090006.html
Netreba razglabati o tome koliko to vrijedi, nego činjenica je da će ti ljudi vjerojatno završiti u zatvoru gdje im je i mjesto. Dok im se imovina još ne blokira prodati će koliko uspiju i probati skriti trag novca, prebaciti na bake i skrbničke račune od prijatelja itd. Fondovi to znaju i baš im se u tome i ne sudjeluje da nebi i oni imali posla sa uskokom. Po meni ovo ide na oko 200kn do ožujka sljedeće godine.
Taj ti je članak od 11.09.2009.g. i nakon toga je slijedio demanti na pisanje medija…, sve je započeo Jutarnji list, a mnogi su prenijeli neprovjerene informacije….
Kiko očito je da tiskaš bez razloga…, ponavljanje starih stvari…
[/quote]
-slazem se sa kikom
-hz,hep,hac dovrsite niz?
Zadnji puta kada je Crobex bio na ovim razinama (početak Lipnja), Dalekovod je bio cca 490 kn.
U međuvremenu se dobilo nekoliko poslova:
http://www.poslovni.hr/127179.aspx
a Dalekovod na 438,00 kn. Šteta što je jedna laž od strane jednog novinara imala više uticaja na
cijenu Dalekovoda nego činjenice.
Siguran sam kada dodje izvijesce da nece biti na ovoj cijeni.Rekao bi kolega Guverner stvorio se fundamentalni gap a sa izvijescem ce svima postat ocit
[/quote]
A koliki je tek sad GAP!!!!
[cry] [cry] [cry]
Zadnji puta kada je Crobex bio na ovim razinama (početak Lipnja), Dalekovod je bio cca 490 kn.
U međuvremenu se dobilo nekoliko poslova:
http://www.poslovni.hr/127179.aspx
a Dalekovod na 438,00 kn. Šteta što je jedna laž od strane jednog novinara imala više uticaja na
cijenu Dalekovoda nego činjenice.
Siguran sam kada dodje izvijesce da nece biti na ovoj cijeni.Rekao bi kolega Guverner stvorio se fundamentalni gap a sa izvijescem ce svima postat ocit
[/quote]
A koliki je tek sad GAP!!!!
[cry] [cry] [cry]
[/quote]
Da,ali pošto je sve ispod 380 kuna dobra kupnja, onda je kupnja na 300 odlična kupnja.
Win-win situacija [thumbsup]
***obrisano***
Kad će navučeni iz minusa?
Kad će se popuniti fundamentalni gap?
2010.?
2011.?
[cry]
Za Dalekovod me nije strah jer ce i 4qartal biti odlican pa ce i prvi biti odlican a za ostale gradjevinare me pocinje biti strah medjutim ocigledno je trenutno Dalekovod taoc ostalih gradjevinara(hdel,thnk i ostli), a sa buducim rezultatima svog poslovanja Dalekovod ce popunjavati fundamentalni gap dok npr hidra ,thnk nece tako brzo a hidri je jedina sansa kako posluje da je netko preuzme kada cijena dionice bude dovoljno nisko a i onda je pitanje jer im je dug prevelik.Nazalost dog god ovi ostali gradjevinari nedodju na svoje fer cijene nece biti ni ovdje velikih pomaka medjutim na ovoj dionici treba iskoristiti priliku i pametno je dokupljivati.