DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

To su gluposti da nitko ništa ne zna o toj firmi, trebate malo više ulagati u znanje i informiranost.
Ove postojeće drvene bačve su se usmrdile, skupa sa znanjem koje je tamo pohranjeno.

Čovjek je to kupio vrlo jeftino, nekih 30-50 kuna po dionici, dobio četiri dividende po 12,5 kuna i sad vam može prodavati po bilo kojoj cijeni ako mu trebaju pare?
A izgleda da mu trebaju (tko zna zašto )?? Možda zna da posla baš i nema kao što većina vas misli??

Glavno da su se neki pravili jako pametni kad sam napisao da tu ima free floata ko šljunka.

Sad nažalost niste ništa pametniji ali barem ste shvatili da niste bili u pravu. Biti će Dalekovoda još jeftinije, jer prodaje doista ne fali, samo je jako oprezna, ne bi htjeli prodavati po 300 ako ima dragovoljaca po 350.
[yawn]

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Osim pljačke od strane zna se koga,

eto jedan od razloga ovog pada
http://www.bhdani.com/default.asp?kat=txt&broj_id=649&tekst_rb=4

kakve to veze ima s čime??? DLKV je prije mjesec dana potpisao ugovore o plinifikaciji od preko 400 milijuna kuna, a cijena dionice od tada pada!
a sva ova laprdanja da je normalno da LDKV pada zbog free floata i bla bla su baš to-laprdanja! ovo je jednostavno manipulatorska burza na kojoj šrot dionice bivaju pumpane u nebo, a kvalitetne utope u čaši vode. zadnji primjer HGSP koji je u rasulu, prazne police trgovina a cijena je u tjedan dana narasla sa 21 kn 98 kn!!ista priča OPTE koja je u enormnim gubicima, ali ne smeta da se cijena napumpa sa 22 na preko 30 kn u 2 dana.
s druge strane DLKV koji DOKAZANO ima fantastičan rast dobiti, dokazano ima UGOVORENE profitabilne poslove, koji je sklopio nove ugovore…on biva namjerno manipulantski srušen sa 440 na 340 kn!
ovo je moje razmišljanje i odgovori drukera koji nas uvjeravaju da je normalno da DLKV pada , a da rastu razni HGSP, OPTE i sl. me UOPĆE ne zanimaju.
ovaj post napisan je poštenim ljudima koji pošteno razmišljaju! hvala na razumijevanju

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

jos malo i dlkv na pocetnoj poziciji iz pocetka 7mj, [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mali igrači igraju kolo i navlače one koji nemaju pojma o dionicama.Ovo je prilika za zaradu svima koji imaju novaca.Kada se pojave veliki ode to u nebu.Ova situacija pojdincima jako dobro koristi na malim prometima mogu raditi sa dionicama što ih volja.

lidl
potpuno se slažem,brine me što to rade veliki igraći,moguće da je i timski rad,na Poslovnom forumu
je uočljivo da postoje ekipe istomišljenika čije mogućnosti nisu za podjenjivanje

Mali igrači igraju kolo i navlače one koji nemaju pojma o dionicama.Ovo je prilika za zaradu svima koji imaju novaca.Kada se pojave veliki ode to u nebu.Ova situacija pojdincima jako dobro koristi na malim prometima mogu raditi sa dionicama što ih volja.

Ne bih znao! Onaj CTG sa 353.573 komada meni ne djeluje kao mali igrač [lol]
Meni se osobno čini da taj Gazda ima par nickova ovdje koji svako malo hrabre male ulagače da se stave na kupnju.
Nisam sto posto siguran, ali…………

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

1000 komada po asku [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

1000 komada po asku [thumbsup]

Veseliš se ko da si ih ti kupio ili prodao… [cool]

jos malo i dlkv na pocetnoj poziciji iz pocetka 7mj, [cool]

Koje godine ?

Evo ti 5 !
Pa zar ti još uvijek nije dovoljno jeftino…, popij već jednom taj Dulcolax®, tiskaš nadolje, a nikako da iziđe….

Ljudi CTG prodaje i to pod mus. Nisam rekao da dlkv ne vrijedi 350kn, ali zašto platiti više. Sasipat će on i po 300, a možda i niže. Zato strpljenja…

Zašto CTG prodaje i to pod mus…

Imaju još utopiti dionica za cca 124 milijuna kn, ako bi se tržila po ovoj cijeni…, to se ne obavlja preko burze zadavanjem ovih nebuloznih naloga na prodaji, mogli su se dogovoriti sa fondovima, ali ovako bezrazložno tiskaju nadolje…
Ovim tempom to neće rasprodati uskoro, a cijena će ići baj.., baj…

O tome ti ja pričam. Cijena će ići baj baj. Pa nisu ni u fondovima baš tolike budale. Zašto platiti više 🙂

New Report

Close