DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blizina bolingera i potencijalni reversal pattern. Samo treba usporedit šta se zbivalo u sličnim situacijama zadnjih nekoliko puta. Za djelomičnu potvrdu obrasca sutra treba vidjet zelenu svijeću koja nosi puno rasta ( po mogućnosti na 395).

Ne kažem da bi se trebalo nešta veliko desit, samo moguć obrat trenda.

never surrender

Danas se pitam što se to mora dogoditi da ova dionica krene prema gore!?

Mislim da se ne treba dogoditi ništa specijalno. Treba pričekati opće pozitivno ozračje na burzi i ne treba nasjedati na verbalne i cjenovne provokacije pa kad vide da ne pali, onda će i oni početi kupovati.

Činjenica da je Dalekovod ostvario najbolji rezultat među građevinarima sigurno nije prošla nezapaženo među svima koj redovito prate zbivanja pa će, IMHO, ta dionica biti među prvima (unutar branše) u koju će se uskakati kad krene pozitivni sentiment.

Dobre reference za neke buduće poslove u Skandinaviji

http://www.dalekovod.hr/novosti/22-10-2009.html

Norveška državna tvrtka Statnett koja je investirala izgradnju navedenog 420 kV dalekovoda izrazila je veliko zadovoljstvo za kvalitetno izvedene radove usprskos nepovoljnim vremenskim uvjetima koji su veći dio vremena pratili tijek izgradnje dalekovoda.

http://www.dalekovod.hr/novosti/17-08-2009.html

Dalekovod je završio sve radove početkom kolovoza 2009. na zadovoljstvo Statnetta, prije svega bez ijedne ozbiljnije ozljede na radu što je prioritet Statnetta prilikom izvođenja radova.

Uz današnju isplatu dividende Viadukta te uz dobro 3Q izvješće, zar ne bi bilo lijepo i da nas Dalekovod iznenadi izvanrednom dividendom? [wink]

Znam da ovo trenutno zvuči kao dobra šala, ali uz još koju dobru vijest i nove poslove sve bi moglo postati moguće…

Jučer i danas vlada neko zatišje na burzi, slab je promet! Sumnjam da bi se drastično digla cijena kad bi se objavia neki novi posal. Jednostavno vlada takvo raspoloženje da triba bižat od građevinara, proć će i to, samo će tribat dosta strpljenja. Da se dalekovod ne bavi građevinom već nekim drugim resorom uz onakvo izvješće bi sad dionica bila više od 450kn.

Luxore…, nije problem što cijena ne ide gore zbog toga što si ti naveo…, pročitaj si nekoliko zadnjih stranica pa ćeš uvidjeti da je pravi razlog što se netko zainatio da ne pušta cijenu gore…
Čim odradimo nekoliko kuna naviše, na prodaji se pojave paketići od 500 – 1000 komada koji štopaju sve u 16…
Pa i sada i uz ovakve rezultate koje je tvrtka prikazala…ima gnomova koji su se na prodaji naslagali ko prasići u razmaku od nekoliko lipa…. [angry]
Istovremeno imaš nekoliko prilično likvidnih dionica koje grabe 2-5% gore, a u zadnjem FI prikazali gubitke..!!??

Slažem se! Primjetia sam i ja to, ali da vlada pozitivno ozračje, tih 500-1000kom bi bilo kupljeno u sekundi.

Luxore…, nije problem što cijena ne ide gore zbog toga što si ti naveo…, pročitaj si nekoliko zadnjih stranica pa ćeš uvidjeti da je pravi razlog što se netko zainatio da ne pušta cijenu gore…
Čim odradimo nekoliko kuna naviše, na prodaji se pojave paketići od 500 – 1000 komada koji štopaju sve u 16…
Pa i sada i uz ovakve rezultate koje je tvrtka prikazala…ima gnomova koji su se na prodaji naslagali ko prasići u razmaku od nekoliko lipa…. [angry]
Istovremeno imaš nekoliko prilično likvidnih dionica koje grabe 2-5% gore, a u zadnjem FI prikazali gubitke..!!??

a to sa gomilanjem na prodaji nije ništa nelogično, stvarno trebaš bit mutav da pored HT-a ATGR, ADRS i još pokoje ubodeš DLKV

Cookie Monster

a to sa gomilanjem na prodaji nije ništa nelogično, stvarno trebaš bit mutav da pored HT-a ATGR, ADRS i još pokoje ubodeš DLKV

[/quote]

Ok, shvatili smo da imaš HT-a ATGR, ADRS u portfelju….isto tako znamo da vrijeđanje spada u primitivni oblik komunikacije. Malo preodgoja ne bi škodilo kolega ha?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Kolega, ne potcjenjujte potencijal ove dionice. Uz ovako male promete dade se kontrolirati i njena cijena i mogućnost rasta. To što se navodno AZ fond rješava ove dionice me ne brine, čak štoviše što se više priča o tome to mi više liči na pilu naopako…

Kolega, ne potcjenjujte potencijal ove dionice. Uz ovako male promete dade se kontrolirati i njena cijena i mogućnost rasta. To što se navodno AZ fond rješava ove dionice me ne brine, čak štoviše što se više priča o tome to mi više liči na pilu naopako…
[/quote]
PTKM ima najlošije kvartalno izvješće u povijesti.INA prijeti obustavom isporuke plina.
A dionica danas žestoko raste.
DLKV ima najbolje kvartalno izvješće u povijesti,a prema zaposlenosti očekuju se izvrsni rezultati i
za 2009 i 2010.A dionica stagnira.Nelogično,ali to je zse.Fondovi se igraju.
Nemojte se začuditi da VIRO sa katastrofalnim gubitkom u ovom kvartalu sutra počme rasti a DLKV padati.O tome odlučuju veliki.
Bez jakog kupca na BIDu nema rasta.A ovdje veliki neprimjetno skupljaju.I to je njihovo pravo.A što bi plaćali više kada mali investitri stalnio naviru i prodaju.

Hebiga lopina,

pikado kojeg je bacio Dinko i ekipa pao je ovog puta na dlkv i stoga zaboravi rast očekuj samo pada.
Možda će slijedeći put strijelica pasti na ptkm.

Ovo je genijalna firma s još genijalnijom upravom, ali kaj sve to znači kada genijalac poput dinka ima NAŠU lovu pa se sprda sa nama.

Sva sreća kaj idem u mirovinu prije 45 pa me zaboli za sve to jer vidim da se loše piše onima koji budu radili do 65..

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close