DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hvala, kolega, poslušat ću Vaš savjet i odmah ću sve prodati.

Nemojte kolega Stra… Perjesus nego pružite kontra argumente. Nije ljepo navlačiti ljude. Volio bi čuti vaše argumente zašto bi to unatoč svim lošim stranama trebalo rasti. A vi samo pišete bit če para bit če divota jedna

Pasvord-obrnuto od Vaskomir.

Papala maca ovoga sa 1000 kom na 430.

Kakvo bi moglo biti ovo kvartalno izvješće?

http://www.bankamagazine.hr/default.aspx?TabId=320&View=Details&ItemID=54410

(…) Naknadno su na zahtjev Grada Rijeke na riječkoj obilaznici projektirani i bukobrani, koji će inače biti i solarne ćelije za proizvodnju struje, a za taj posao se plaća Dalekovodu, Werkosu, Hidroelektri i Gark konzaltingu. (…)

Nevjerovatno, 3 dana borba za osvojiti kunu više a onda ekipa strese do 416 u 3 min!

baš me interesira koji su realni razlozi ekipe koja ulazi u ovu dionicu na ovim razinama osim sto se nada da će špekulantski narasti, pe 37, afer sa hep-om, dobit joj može pasti bez problema na 20 a da ne pričam o zaduženosti, molim demant baš si razmišljam da podebljam ulaz u njoj

baš me interesira koji su realni razlozi ekipe koja ulazi u ovu dionicu na ovim razinama osim sto se nada da će špekulantski narasti, pe 37, afer sa hep-om, dobit joj može pasti bez problema na 20 a da ne pričam o zaduženosti, molim demant baš si razmišljam da podebljam ulaz u njoj

gledaj sutra fin izvješće pa će možda tvoji mali mozgić shvatiti zakaj..a di ti ulaziš? u brodare?
a definitivno gledaj razlog zbog kojeg se otvara poslovnica u Švedskoj…

p.s. natječaj je riješen na NO plinacro i sve je pod kontrolom…posao je dobiven…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

gledaj sutra fin izvješće pa će možda tvoji mali mozgić shvatiti zakaj..a di ti ulaziš? u brodare?
a definitivno gledaj razlog zbog kojeg se otvara poslovnica u Švedskoj…

p.s. natječaj je riješen na NO plinacro i sve je pod kontrolom…posao je dobiven…
[/quote]
stari jedino ti je ht normalan, eventualno atpl i ernt kad se svijet oporavi ovo sve ostalo je jos uvijek radi se da imamo posla na žalost ja sam isto u dlkv-u, dobrim dijelom sam se spasio ali još uvijek cvilim, vidjet ces ti sutra sto ce biti, mozda da kupe ameriku narasli bi u blokadu

Na DLKV se stvorila formacija dan obrata trenda- i to na dolje.

he he ja se bas mislim da udjem u dlkv, kolika je bila dividenda ove godine, nema je uf, a da kupili su nesto i spozori i ovo ono, recesija… hm a sto cemo sa ovim komercijalnim zapisima, bacaju me u bed, a prosle godine dividenda 12kn uf pa to je samo 38 godina da mi se vrati investicija, srecom pa firma ima perspektivu, mozda ipak da udjem u ht pa se za 33 godine vratim u dlkv s time da cu kupiti hm moze mi to netko izracunati, molim izracun na nacin da ne prodajem ht nego da samo kupujem dlkv od zna se cega

U prošlom kvartalu je kapnulo 177 milijuna od poslovnih aktivnosti.

New Report

Close