DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma koja dividenda, previse je zaduzena firma za te stvari, ja se samo nadam da ce proraditi biznis s alternativnim izvorima pa da se dionica malo oporavi

Dok sam nešto drugo pretraživao na internetu, naletio sam na ovaj zanimljiv članak. Nije da je baš
svjež, ali meni se učinio zanimljiv iz razloga što do sada nigdje nisam vidio ovu informaciju.

http://www.dugoselska-kronika.hr/dk/516/4-2.htm

Ipak, zaključuje Kruhak, stavku komunalnih doprinosa mogla bi popraviti najavljena investicija Cinčaonice Dalekovod koja je zatražila lokacijsku dozvolu za čak dva nova pogona vrijedna pedeset milijuna eura.[/u]

Nedavno sam napisao da me ovakove stvari malo smetaju kod Dalekovoda. U ovom konkretnom slučaju, ide se u širenje poduzeća sa ulaganjem od 50 mil. eura, a da to medijski uopće nije popraćeno. Drugi bi da su na njihovom mjestu od ovakovih stvari napravili cijeli festival. No dobro, što je tu je, ipak ono najbitnije je da će se graditi nove cinčaonice, jer su očito narudžbe takove da za to ima potrebe, a što se tiče medijske prezentacije nadam se da će se i tu nešto promjeniti.

Danas smo se dobro držali, sutra, tko zna , a i slabo se komentira ova dionica na ovim postovima , pogotovo u zadnjih nekoliko dana, Pa ljudi gdje ste, dajte malo živnite ,pozdrav svima, mogli bi sutra bliže 450, ili mrvicu više.

Danas smo se dobro držali, sutra, tko zna , a i slabo se komentira ova dionica na ovim postovima , pogotovo u zadnjih nekoliko dana, Pa ljudi gdje ste, dajte malo živnite ,pozdrav svima, mogli bi sutra bliže 450, ili mrvicu više.

moglo bi, moglo. EU bi trebala biti zelena i sutra, nakon žestokog skoka danas, a DLKV bi mogao potegnuti na 440-450.
komentara nema puno jer su mali uglavnom prodali, pa veliki u tišini mogu kupovati, što za nas koji smo unutra nije ni loše. što se manje piše, to bolje [wink]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

vjerujemo u izreku: ”tiha voda brege dere”

Nisam dobro upućen, ali koliko je meni poznato, u Dalekovodu su već prošli kvartal najavili dobre rezultate za ostatak godine i zaposlenost kapaciteta. Pored toga, država je uzela onaj famozni i skupi kredit da im isplati dug za tunel Sv. Rok itd., znači kasa bi mogla biti puna, a posla očito ima. Bliži se kraj kvartala i bliže se objave rezultata, vjerujem da je to pokretač cijene…

ili [cry]

danas ćemo valjda riješiti pitanje plinovoda i NO plinacro…

tako da je to gotovo…hebiga greška kod dlkv i druk jutarnjeg…i zasluženi posao od 60 mil eura nije nam niti mrdnuo dionicu…grrrrrrrrr

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nisam dobro upućen, ali koliko je meni poznato, u Dalekovodu su već prošli kvartal najavili dobre rezultate za ostatak godine i zaposlenost kapaciteta. Pored toga, država je uzela onaj famozni i skupi kredit da im isplati dug za tunel Sv. Rok itd., znači kasa bi mogla biti puna, a posla očito ima. Bliži se kraj kvartala i bliže se objave rezultata, vjerujem da je to pokretač cijene…

vidimo ovdje si krcat…..atpl nisi stigao kupit jeftino [bye] jbg. pa nemozes sve pokupit….na zse

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ima netko informacije,koliko dalekovod u prosjeku naraste zadnji dan kvartala?

Inverter, ništa ti ne brini. Sve je pod kontrolom. Hvala na brizi. [smiley]

P.S. Da i ja udijelim tebi koristan savjet: Boje ti je da se iskrcaš iz ATPL dok je vrijeme. Jer ako se ne dogodi nešto neočekivano-pozitivno, bilo u ATPL, bilo s vozarinama, teško da će dionica up.

Za kolegu Persjesusa…
Dalekovod je vec narastao preko 100 posto i očito je uračunato sve u cijenu. Ali čak i da država plati sv rok, ostaje ogromna nelikvidnost. Vi kolega Stra… ups Persjesus sigurno ste proučili bilancu i vidite da naplačivanja idu za oko trista dana. Jasno vam je da to pokrivaju trezorskim zapisima sa ogromnom kamatom i da to jede profit. Čak su i odustali od dividende šta govori u kojim su problemima sa likvidnošču. Još je tu veči problem afera oko vlasništva vidite da se sve zakotrljalo od Hepa pa če doči i na red dalekovod. Kapitalni projekti se otkazuju, onaj skay ofice u zagrebu stoji i propada i tu se isto gube novci. Vrlo je opasno ulagati u poduzeče sa takovim problemima.

Pasvord-obrnuto od Vaskomir.

New Report

Close