Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Stardust: "DLKV je jedna od 10 najboljih!"
A bome taj me komentar utješio strahovito!
Nemam niti 1 kom DLKV-R-A. Niti ga dugoročno mislim imati!
Aj ti tamo na TISAK…
Todorić je poznat ko filantrop, sve se trsi da prvo zadovolji manjinske dioničare u svojim tvrtkama. Ne bi ti taj tuđi para [undecid]
ajd samo se krivo poklopilo s korekcijom u indijanaca, bez panike
ajd samo se krivo poklopilo s korekcijom u indijanaca, bez panike
tako je, paničarit ćemo kad odemo ispod 400 kn [bye]
Da, zanimljiva podudarnost uzorka, baš u trenutku kad su dobili poslova za 60 milijuna.
Stevo, jel i ti radiš za Jutarnji? [tongue]
Jesi na ovo mislio ili…
Zanimljivo si ti to izvadio iz konteksta ali dvije svjećice ne ćine grob.
Trendovi su dijametralno suprotni, a i oscilator pokazuje dijametralno suprotno.
Pa ako si ti na to mislio, imaš pravo, tada smo pali od 400 do 310 (odokativno) znaći sad imamo prostora za rast u istom postotku.
Hvala ti na primjedbi.
Da, zanimljiva podudarnost uzorka, baš u trenutku kad su dobili poslova za 60 milijuna.
Stevo, jel i ti radiš za Jutarnji? [tongue]
Da. Ali za vremensku prognozu i malo pomažem oko horoskopa.
[lol]
Eto, ja sam to primijetio, da ne crtam još i liniju trenda i gdje je od nje, reko – reći će da drukam.
Što se tiče poslova – jel ima netko da ne zna za to?
Samo ti nacrtaj svoje linije trenda i slobodno drukaj. Nemoj se suzdržavati. [smiley] Živimo u demokraciji. (Tako barem kažu…)
Jesi na ovo mislio ili…
kolega kramp, ili ne vidis dobro, ili pojma nemas o tehnickoj analizi, ili samo zahebavas posten svijet. zaokruzio si te svijece, a pogledaj malo i ostale parametre. nema tu nikakve podudarnosti… ne kazem da ce dionica gore ili dolje, samo kažem da podudarnosti jednostavno nema… sviđalo se to nekome ili ne.