Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,64 | 3.489 | 958 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Po meni kod zadržavanja dobiti bi trebala rasti.Kada pogledamo hidroelektru i njezin rast mislim da bi DLKV morao postići malo višu cijenu.
HDEL je nemoguće uspoređivati sa DLKV …..ovaj prvi bilježi -35% u 1Q dokle naš DLKV stoji na čvrstim nogama….HDEL je čista špekulacija bio i ostao…
Dalekovod na drugom mjestu ali ne i po rastu naravno…
data ne brini se,doci ce vrijeme kada ce fundamenti doci do izrazaja,pisalo je ovih dana u koje se sve projekte ulazi,stoga pomalo,doci ce sve na svoje…..
Slično komentaru za IGH treba se podsjetiti na procjenu fer cijene DALEKOVOD-a – 1689 kn – a ciljana cijena 3854 kn.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/haab-dalekovodu-oznaka-kupiti,8275.html
hidra je jednostavno nevjerojatna.. dalekovod je uvijek bio uvijek skuplji,a pogledajte sad
Nije točno..HDEL je bila i iznad 2000kn,dok je DLKV imao najvišu cijenu oko 1800
Nije točno..HDEL je bila i iznad 2000kn,dok je DLKV imao najvišu cijenu oko 1800
[/quote]
Nije točno niti ovo. Za HDEL neznam, ali za DLKV znam da je imao najvišu cijenu 1950
[/quote]
Sve ovo samo znači da će i DLKV odraditi još jedan jači rast, kad veliki tako odluče. [thumbsup]