Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Ne znam ja kako to on računa kad je donji boill na 250. Taman smo u sredini, ovo nigdje ne ide. Samo da ne krenu frustraciju pa rasprodaja malih da se ode u brodare
[/quote]
Ipak je kako je Zivko rekao na 329,25 ili 50% prva potpora, pa onda dolazi druga na 303,47 ili 38%,treća na 271,57 ili 23,6% pa tek onda tvoja četvrta na 251,90 na 14,6%. Prem da bih volio da radi svih koji posjeduju DLKV recimp probije otpor od 355,03 ili 61,8% pa ko ATPL, koja se počela hladiti, ode DLKV UP.
PS. Bilo bi lijepo kada bi i ovi recimo iz Uprave DLKV rekli koju lijpu rijč, ono, mi ćemo ovo, mi ćemo ono, jer lijepe riječi čine ćuda.
LP svima koliko Vas ima !!
[/quote]
Ja Vam kolega lijepo rekoh neki dan na tehnickoj na kaj mi lici graf DLKV. Sve vise mi se cini da sam bio u pravu. Imam dionice DLKV da ne bi netko mislio da drukam
[/quote]
misliti da nešto ide dolje a ne prodati…doista čudno
[/quote]
Prijatelju imao sam društveno korisni skup pa nisam mogao prije replicirati.. "Misliti i Znati su dca različita pojma" Ja sam mislio da će DLKV još gore pa sam prodao ATPL i kupio DLKV a ono ??
Ja znam da če ATPL gore pa ga neću prodati i kupiti DLKV (znati) !!
LP
DLKV će morati dolje, jer je posrijedi distribucija, to je valjda svima jasno. Mora pasti da bi raslo.
Ja izašao pa što bude.
LOTO 7/39
zivkoI ja sam jednom tako izašao kao ti radi nekih meni potrebitih stvari a sada PLAĆEM, no plakat ćeš uskoro i ti, vjeruj mi !! [angry]
Ne ljuti se Mrgud ući ću ja ponovno,ako sam pogriješio kupit ću manji broj komada,a ako nisam veći i gotovo.
Ne ljuti se Mrgud ući ću ja ponovno,ako sam pogriješio kupit ću manji broj komada,a ako nisam veći i gotovo.
Ma jok prijatelju moj ne ljutim se ja na tebe. Daj Bože da kupiš duplo više nego si imao i igraj Loto 7/39 kako veli Valentine možda dobiješ ti ako ne ja !!
Aj Zivko živio ti meni sto pa kasnije kud puklo da puklo !!
Deca,
Dalekovod d.d. – otpuštanje dionica
Gosp. Marijan Pavlović, predsjednik Nadzornog odbora dostavio je obavijest da je kao imatelj 11.353 dionica društva koje čine 0,49% temeljnog kapitala dana 14.04.2009. godine otpustio 600 dionica. Nakon navedenog otpuštanja ima 10.753 dionica što iznosi 0,47% od ukupnog broja dionica.
Deca,
Gosp. Marijan Pavlović, predsjednik Nadzornog odbora dostavio je obavijest da je kao imatelj 11.353 dionica društva koje čine 0,49% temeljnog kapitala dana 14.04.2009. godine otpustio 600 dionica. Nakon navedenog otpuštanja ima 10.753 dionica što iznosi 0,47% od ukupnog broja dionica.
da to sam vidio na zse
Deca,
Ženi sina, udaje kćer, kupio kćeri auteka…ja tu ne vidim nikakv problem, ili ja ne vidim dobro?
Deca,
Ženi sina, udaje kćer, kupio kćeri auteka…ja tu ne vidim nikakv problem, ili ja ne vidim dobro?
[/quote]
ne vidiš dobro!!