Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 32.796 | 9,073 | 3,58 | 3,62 | -3,24% |
Donji je prema kolegi Mrgudu na 329, jer mislite da ćemo ga probiti?
Ne znam ja kako to on računa kad je donji boill na 250. Taman smo u sredini, ovo nigdje ne ide. Samo da ne krenu frustraciju pa rasprodaja malih da se ode u brodare
ma kojih 250, ostajemo tu gdje jesmo dok se ne okrenu pare na brodarima jbg
Mene je jedino strah da ne bude prekasno ako S&P 500 počne padati.
a to se naveliko i naširoko očekuje i u americi i tu kod nas na forumu.
zašto onda ne prodajete?
zašto onda ne prodajete?
zato što sam ušao znatno niže, još uvijek ima debela potpora na bidu, a i ne bi bilo prvi put da tehničari potpuno pogriješe. Dosta mi je rezanja na svaki glas iz svake prčvarnice iz svakog dijela svijeta. Naprosto vidim sliku kako dajem frutek na žlicu brokeru svaki put. Zasad mirujem, ali sam blago uznemiren.
Ja ga vjerovatno pred kraj dana udajem jer naše tržiše je ludo. Šta je u trendu drš se toga i gotovo.
Ja ga vjerovatno pred kraj dana udajem jer naše tržiše je ludo. Šta je u trendu drš se toga i gotovo.
bojim se da ćemo ga oboje udati, ili jesmo, u zadnjih ili sljedećih par minuta. [huh]
zato što sam ušao znatno niže, još uvijek ima debela potpora na bidu, a i ne bi bilo prvi put da tehničari potpuno pogriješe. Dosta mi je rezanja na svaki glas iz svake prčvarnice iz svakog dijela svijeta. Naprosto vidim sliku kako dajem frutek na žlicu brokeru svaki put. Zasad mirujem, ali sam blago uznemiren.
To je stav kolega. Neko opali po bidu.