DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo je za pop..dit… čim malo naraste cijena krene brdo skrivenih naloga na prodaji u razmaku od par lipa…
Da li se to netko iskrcava ili se još štopa za ukrcavanje?

Posrijedi je distribucija, što znači da bi se trebalo sada izmaknuti s kupnje i pustiti da izađe niže od tih 347 kuna.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Može li mi netko reći na koliko je ulazio mirovinac?
hvala

Imam fantomske dionice

hvala

Ne znam, ali vjerojatno planiraju još jeftinije uzimati, mislim tako izgleda stanje. Očito je riječ o tzv. distribuciji kapitala.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Šta ti znači ta distribucija(raspodjel) kapitala?

Imam fantomske dionice

Bu bilo kakve dividende ove godine

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Vjerovatno 12,65 kn/dionici kao i lanjske.

Imam fantomske dionice

Šta ti znači ta distribucija(raspodjel) kapitala?

Sam si opisao: RASPODJELA.

Šta se ovo događa s DLKV?

Imam fantomske dionice

hvala

čini mi se na 780-800kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

i mene zanima, već dva dana je zacementiran kao u Kumu II. izgleda da su građevinci ispali iz fokusa ovih dana na uštrb brodara, i IGH kilavi

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

i mene zanima, već dva dana je zacementiran kao u Kumu II. izgleda da su građevinci ispali iz fokusa ovih dana na uštrb brodara, i IGH kilavi
[/quote]
-izgubili momentum
-prvi stigli na cilj
-čekaju brodare da odrade svoje
-čekaju sp da odradi svoje
-možda (prema oscilatorima) ima šanse da opet pokušaju proboj
(ne vjerujem da će uspjeti)

ps
-ne spominjem cijene da Brankica opet ne zaziva bika i mamicu 🙂
-ne spominjem sunce,mjesec,mars ni veneru, jer o tome ništa ne znam, ali čujem da je kolega Simke dobar poznavatelj istih 🙂

-izgubili momentum
-prvi stigli na cilj
-čekaju brodare da odrade svoje
-čekaju sp da odradi svoje
-možda (prema oscilatorima) ima šanse da opet pokušaju proboj
(ne vjerujem da će uspjeti)

ps
-ne spominjem cijene da Brankica opet ne zaziva bika i mamicu 🙂
-ne spominjem sunce,mjesec,mars ni veneru, jer o tome ništa ne znam, ali čujem da je kolega Simke dobar poznavatelj istih 🙂

gornji boill je na 400 već dva tjedna. jedini proboj ćemo imati sutra dolje sudeći po svemu danas.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close