Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
ajoj,kaad cu ja koji sam kupovo po 1000,00kn,joj,,joj,,
možeš i sutra u 10 nula nula…
razveseli malo ovaj napaćeni narod
ne sjećam se da sam ikada vidio na dlkv top10 aska natiskanog u pola kune razlike [shocked]
ne sjećam se da sam ikada vidio na dlkv top10 aska natiskanog u pola kune razlike [shocked]
Ovdje je to često tako.
Isto je tako ovdje često da kad krene gore krene toliko naglo da smo za čas preko 300kn [tongue],ajde da i ja malo drukam. Vidjet ćemo.
Eh, ocekivao sam korekciju a DLKV poletio gore. Fala bogu da sam se predomislio po pitanju prodaje pa ipak uspio uhvatiti vlak…
"Prošloga su se tjedna dionice domaćih građevinskih kompanija IGH (ZSE:IGH-R-A) i Tehnike (ZSE:THNK-R-A) našle na meti ulagača, nakon objave hrvatske Vlade da je konzorcij predvođen Konstruktorom dobio posao izgradnje autoceste Bar-Boljare u Crnoj Gori", kaže Goran Nimac, analitičar u odjelu Ekonomskih istraživanja Hypo-Alpe-Adria grupe.
Taj posao u Crnoj Gori mogao bi se vrlo lako pokazati kao dobra izvozna prilika za još neke domaće građevinske kompanije, primjerice, Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A), kaže Nimac.
ide to jos gore i to puno
Sutra će biti veoma interesantno , nakon današnjeg dana koji je bio za pamćenje bilo je par pokušaja kapitalizacije i obaranja cijene što i nije baš uspijelo i DLKV je pobjednički završio dan.(zahvaljujući futursima) Zašto će sutra biti interesantno, naime poslije bull run-a u SAD danas navečer +7% (rast cijelog dana bez oscilacija) oni koji sutra namjeravaju prodati DLKV i ostale likvidne dionice će malo bolje razmisliti. Tko će biti siguran da će skoro cijena ići dolje pa će pokušati zadržavanjem pozicija sačekati sledeći krizni trenutak i dodatno zaraditi ne rastu cijene.
Dakle sutra prodaju samo oni koji moraju pa je za očekivat skupu i stabinu cijenu na prodaji, bar do popodneva kad će svi buljiti u futurse , a oni će biti u pozitivnom teritoriju svakako, dakako zapravo sigurno.