DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
34.240
9,472
3,58
3,62
-2,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Fini rast danas. A nekima po 230 bilo preskupo. Sutra ce vjerojatno ipak doci do laganog hladjenja pa bi se onima koji su na 230 bili skrti uz malo srece mogla ukazati prilika da ga upiknu na 270…

To ti prema prognozi, ili … ?

,OVA PRODAJA BURZE,,STA BI TO ZNACILO ZA CJENU DLKV-A I OSTALIH DIONICA,,,,MALO ME STRAH,,

Fini rast danas. A nekima po 230 bilo preskupo. Sutra ce vjerojatno ipak doci do laganog hladjenja pa bi se onima koji su na 230 bili skrti uz malo srece mogla ukazati prilika da ga upiknu na 270…

[/quote]

Jel bitno? Ocito mi je prognoza bila dobra, pada prema 270. Mozda ce iduci tjedan dotaknuti i 260. Da ce dugorocno rasti – hoce. Ali nakon rasta sa 225 na 290 normalno je ocekivati hladjenje.

[/quote]

Jel bitno? Ocito mi je prognoza bila dobra, pada prema 270. Mozda ce iduci tjedan dotaknuti i 260. Da ce dugorocno rasti – hoce. Ali nakon rasta sa 225 na 290 normalno je ocekivati hladjenje.
[/quote]
Moja zacrtana cijena za DLKV je 150,00 HRK!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

Biti će toga opet po 230 kunića budi bez brige. treba pogledati free float pa da vidiš potencijala za downturn

Moja zacrtana cijena za DLKV je 150,00 HRK

Svaka čast na optimizmu, ja ne dam više od 5 kuna [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Biti će toga opet po 230 kunića budi bez brige. treba pogledati free float pa da vidiš potencijala za downturn

Ovdje vladaju lopovčine i to teške. Ne treba iskeširati više od 5 – 10 kuna maksimalno i to za dvije dionice.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovdje vladaju lopovčine i to teške. Ne treba iskeširati više od 5 – 10 kuna maksimalno i to za dvije dionice.

samo ih vi čekajte po 150kn…..samo što nisu….. [lol]

na 4300 sve prodajem...

hehe, samo čekajte…skupo bilo po 220-230…hehe

ajoj,kaad cu ja koji sam kupovo po 1000,00kn,joj,,joj,,

Investiko
A rođo moraš sačekat koju godinicu.
Il ako hočeš prodam ti ja 2metra konopa za 1dlkv. Dobiješ besplatno omču.
🙂
Ajde bit će bolje!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close