DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zašto smanjuju plaće?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pokušava se dlkv zadržat nisko iako nema nikakvog razloga za to ali nekome očito jako odgovara. Kad se odradi igh pogodite tko je sljedeći. dobro meni za dokup.

Teško.
Dlkv oprema sv Rok i M. Kapelu a izgledi da će opremati ovo u Crnoj Gori su oko 85%.
Idemo do 350 a onda tko zna
[/quote]

Može biti, (opreza nikad dosta), ali s obzirom na to u kakvim je poslovnim odnosima Dalekovod sa
Konstruktorom i IGH neznam čijih je onih 15%.

Što se tiče Tehnike, pa njima samo dali da nam gradi "Skay Office"

Poslovni, 28.05.2008.
Tehnici gradnja Sky Officea
Tehnika i Zagreb montaža potpisali su ugovor po kojem će Tehnika biti izvođač radova na konstrukciji dvostrukog nebodera Sky Office u Zagrebu. Posao je, neslužbeno se može doznati, vrijedan između 120 i 130 milijuna kuna. Radovi bi trebali početi početkom lipnja i rok za završetak konstrukcije je 12,5 mjeseci. Zasad je ugovorena konstrukcija za 22 etaže, ali će se morati ugovarati i dodatni radovi jer je u tijeku izmjena građevne dozvole koja će podići nebodere na visinu od 30 etaža.

Gdje je kupnja?

Ide dokap u ulaganja d.o.o. ….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dlkv oprema sv Rok i M. Kapelu a izgledi da će opremati ovo u Crnoj Gori su oko 85%.

To neka provjerena vijesti ili bubamo bez veze?

[/quote]
Provjerena info za obje stvari.
I to sigurna.
Jedino ovo za 350 kuna nije provjereno već moj zaključak, ali vjerujem da za to nisi pitao.
[/quote]
Hvala, iako ne vjerujem u te °info sa foruma°.
Ali ako imate inside info, dobro za vas.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

To neka provjerena vijesti ili bubamo bez veze?

[/quote]
Provjerena info za obje stvari.
I to sigurna.
Jedino ovo za 350 kuna nije provjereno već moj zaključak, ali vjerujem da za to nisi pitao.
[/quote]
Hvala, iako ne vjerujem u te °info sa foruma°.
Ali ako imate inside info, dobro za vas.
[/quote]

Pa ne treba ti nikakav info za to sama ti pamet govori da će to raditio Dalekovod. Mislim ne znam šta bi se trebalo desiti da to ne bude tako.
[cool]

Smanjuju plaće svojima, to mi se ne čini kao nešto odlično.

Zašto smanjuju plaće?

nema love, ako ostane na smanjivanju plaća bit će super

Cookie Monster

D N E V N I R E D :
1. Verifikacija zapisnika sa 52. sjednice
2. Verifikacija odluke o dogovornom privremenom smanjenju naknade za članove Uprave
3. Odluka o privremenom smanjenju naknade za članove Nadzornog odbora i članova Pododbora nadzornog odbora

4. Ispitivanje Godišnjih nerevidiranih financijskih izvješća Društva za poslovnu 2008. godinu
5. Preliminarna Izvješća Uprave o stanju u Društvu
6. Plan poslovanja za 2009. godinu
7. Informacija o projektu Sky office i provedenim radnjama povezano sa sudjelovanjem Dalekovod ulaganja d.o.o. u projektu
8. Obnova zasnivanja založnog prava radi osiguranja tražbine po mjenici na iznos od 100 mil kuna a povezano uz izloženost društva prema Zagrebačkoj banci
9. Izvješće Pododbora za reviziju
10. Izvješće Pododbora za Imenovanje i nagrađivanje
11. Izvješće Pododbora za strategiju i odnose s interesno utjecajnim skupinama…

http://zse.hr/default.aspx?id=24515

Čisti se DLKV.

Hoće li to danas u blokadu?

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Fini rast danas. A nekima po 230 bilo preskupo. Sutra ce vjerojatno ipak doci do laganog hladjenja pa bi se onima koji su na 230 bili skrti uz malo srece mogla ukazati prilika da ga upiknu na 270…

New Report

Close