Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Samo me zanima rečenica, ako se realizira, što to točno znači?
znaci da prvo treba proci rok od 15 dana predviden za zalbe,a nakon toga rok od 1 do 6 mjeseci za konacnu odluku.
Posao nije ni de facto ni de iure zakljucen,cudno kako nitko to ne komentira [huh]
znaci da prvo treba proci rok od 15 dana predviden za zalbe,a nakon toga rok od 1 do 6 mjeseci za konacnu odluku.
Posao nije ni de facto ni de iure zakljucen,cudno kako nitko to ne komentira [huh]
[/quote]
zauzeti drukanjem?
[/quote]
zauzeti drukanjem?
[/quote]
Ja bi rekla da ste vi vlado zauzeti drukanjem,kolko vidim,bik mamicu,a ne mi.
I kaj se tu ima komentirati uopće, ak ti predsjednik Vlade veli da je posel dobiven onda je dobiven.Pa kaj je vama deca? Pa takvi se poslovi od 3 milijarde EUR dogovaraju na državnoj razini,bik mamicu.
Ili bute vi pričekali da prođe žalbeni rok u Crnoj Gori koja je primjer transparentnosti i tržišnog natjecateljstva pa bute onda kupili dionicu?
Jučerašnji rast nema veze s drukanjem. Ono čemu se ja nadam da će to biti impuls za naše tržište i za ostale dionice, da neće biti euforija od nekoliko sati. Samo to.
Nevjerojatan scenarij, tako je svugdje u svijetu, stvori se klima jada, bijede, neimaštine, a kasnije se obavljuju vijesti i zarada milijunska.
Treba biti hladan, razmišljati svojom glavom, uspjeh je zajamčen.
[/quote]
Evo umjesto moga komentara da li je posao zaključen ili nije prilažem ovaj Copy/Paste
pa neka ljudi sami zaključe.
Naravno da su dobri odnosi između Hrvatske i Crne Gore i naši kontakti u tome pomogli. I želim izraziti svoje zadovoljstvo i čestitati i Crnoj Gori na ovakvoj odluci, istaknuo je predsjednik Vlade Ivo Sanader.
Crnogorski ministar prometa Andrija Lompar izrazio je zadovoljstvo skorim početkom gradnje autoceste koju će u Crnoj Gori graditi hrvatski građevinski konzorcij. Lompar je novinarima izjavio kako je siguran da će Crna Gora imati suvremenu autocestu.
Pokušava se dlkv zadržat nisko iako nema nikakvog razloga za to ali nekome očito jako odgovara. Kad se odradi igh pogodite tko je sljedeći. dobro meni za dokup.
Ovo gore nije stranica za koju sam napravio Copy/Paste, i neznam zašto se ne može otvoriti,
pa ću evo pokušati još jednom
Pokušava se dlkv zadržat nisko iako nema nikakvog razloga za to ali nekome očito jako odgovara. Kad se odradi igh pogodite tko je sljedeći. dobro meni za dokup.
Teško.
Dlkv oprema sv Rok i M. Kapelu a izgledi da će opremati ovo u Crnoj Gori su oko 85%.
Idemo do 350 a onda tko zna
Pažljiviji uvid u obujam poslova na autocesti Bar-Boljare otkriva kako će tu biti posla i za ostale kompanije iz građevinskog sektora, prvenstveno Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A), Viadukt (ZSE:VDKT-R-A) i Hidroelektru (ZSE:HDEL-R-A). Osim toga, gradit će se nekoliko godina što znači da će sve spomenute kompanije pozitivne efekte u svojim bilancama osjećati dugo vremena. Iako nema veze crnogorskim zbivanjima jučer je profitirala i Ingra (ZSE:INGR-R-A) koja je povećala cijenu 4,8 posto i ponovno došla do 40 kuna što je razina oko koje se cijena vrti već dva tjedna
Dlkv oprema sv Rok i M. Kapelu a izgledi da će opremati ovo u Crnoj Gori su oko 85%.
To neka provjerena vijesti ili bubamo bez veze?
Gdje će DLKV, nigdje izgleda.
To neka provjerena vijesti ili bubamo bez veze?
[/quote]
Provjerena info za obje stvari.
I to sigurna.
Jedino ovo za 350 kuna nije provjereno već moj zaključak, ali vjerujem da za to nisi pitao.