Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
AJT VI SVI VELKI MAHERI,,,HOČE LI BIT DIVIDENDA,,,,
4 pogrešno napisane riječi od 9
plus kriva interpunkcija…ccc
evo odgovora da možeš i ti pročitati:
oče,biče divdnde, ko uvjek,ljepo plačaju i navrjeme
ps
puno se pisalo o dividendi na prethodnim stranicama, pa mi je sinulo da možda nisi ulovio bit, a sad, kad ti odgovaram na tvom jeziku, nadam se da sam ti pomogla u traženju odgovora
4 pogrešno napisane riječi od 9
plus kriva interpunkcija…ccc
evo odgovora da možeš i ti pročitati:
oče,biče divdnde, ko uvjek,ljepo plačaju i navrjeme
ps
puno se pisalo o dividendi na prethodnim stranicama, pa mi je sinulo da možda nisi ulovio bit, a sad, kad ti odgovaram na tvom jeziku, nadam se da sam ti pomogla u traženju odgovora
[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]
Evo ja sam se rasprodao bio prekjučer sa prosjekom iznad 260, a danas sam se mogao ponovo uključit na 265 … dakle i nije bila neka frka… bilo bi super da sam ulovio one naloge koje sam čekao oko 240 .. al jebiga ne možeš sve ..
I dalje nisam uvjeren i smrdi mi ovaj bull-run, ne bi se čudio da u ponedeljak medo nađe neko novo oružje i da se vratimo nizbrdo.. [tongue]
Daj ne budi još medu…
Tamo…oko srijede nek se frajer probudi.:)
Evo ja sam se rasprodao bio prekjučer sa prosjekom iznad 260, a danas sam se mogao ponovo uključit na 265 … dakle i nije bila neka frka… bilo bi super da sam ulovio one naloge koje sam čekao oko 240 .. al jebiga ne možeš sve ..
I dalje nisam uvjeren i smrdi mi ovaj bull-run, ne bi se čudio da u ponedeljak medo nađe neko novo oružje i da se vratimo nizbrdo.. [tongue]
Treba li medi veće oružje od ovoga:
Ode HEP, HŽ i sve što je na državni jaslama. Pitanje kako će ići naplata od vanjskih poslova (pogledajmo recimo Konstruktor u Kataru) i pitanje koliko su profitabilni ti vanjski ugovori i da li se išlo ispod cijene samo da se dobije posao.
Kolege kada bi trebalo biti izvješće dlkv za 2008?
Iako nije postotno najviše rastao, najimpresivnije djeluje Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) koji je vrijednost povećao svih pet dana prošloga tjedna. Dionice su tako prošloga tjedna porasle 15,5 posto i najveći su dobitnik među likvidnim izdanjima. Obujam prometa je tijekom svih pet dana bila iznad milijun kuna čime je to izdanje bilo treće najtrgovanije izdanje ZSE.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-gradevinske-dionice-uvjerljivi-dobitnici,40074.html
Kolege kada bi trebalo biti izvješće dlkv za 2008?
Ne znam al znam da ce biti dobro,no bez obzira na tu info. ne vjerujem u neke senzacije na osnovi fundamenata u ovo vrijeme.