Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
@ ferengihr
Ma sve si dobro napisa, sto % se slažem, al brate aj promijeni ta avatar, ma prepadnem se svaki put kad ga vidim… Stavi kapetanicu ili bar žanluka i on je ljepši…
Čestitam svima koji su si danas uzeli svojih 5% zarade i prodali dlkv po 242 kune.
To je bio genijalan potez, nema što!
Nije vrag da ćete sutra kupovati po 265???
Čestitam svima koji su si danas uzeli svojih 5% zarade i prodali dlkv po 242 kune.
@
i četvorka ima 3 vala…dakle, nastavak slijedi prije petice. za sad su potvrđena 3 otpora:
228
243 na 90 i
259 na 180°
slijedeći jači otpor: 292
a svako griješi……bilo je puno kojii su vjerovali u kratki odbijanac…….i bolje vrabac u ruci nego golub na grani……..
bit će još prilika…..i za njih [proud]
nasreću ostao sam unutra…. [lol]
@f
sp je upravo 2,5 posto u plusu.
ako ih pratimo, bit će veselo, nadam se bar do 1407 – za crobex (vidim da je većina na TA odredila razinu otprilike na 1430)
Ha cuj, za uletiti im jos nije kasno. Zarada je naravno svakim danom sve manja, ali bolje i sad nego nikad.
Ne volim amere kad previše zelene…:)
Vidjet ćemo…
Mene brine taj vikend…dugo je do ponedjeljka…sentiment se do ponedjeljka promjeni samo tako…
Što ti misliš?
@f
sp je upravo 2,5 posto u plusu.
ako ih pratimo, bit će veselo, nadam se bar do 1407 – za crobex (vidim da je većina na TA odredila razinu otprilike na 1430)
@
us 3,2%…dobro su se zaletili.
mi ih svakako slijedimo, ali ne vjerujem da ćemo biti gotovi sutra
zapravo, ovisi kojom brzinom će se stvari dešavati.
::))))vidjet ćeš kako ćemo biti pametni sutra u 16.00 🙂
dlkv je bio u blokadi na 266,92…nek on nama ponovno prijeđe tu razinu i disat će se lakše
Sad su vec na 4%. Sutra letimo. Ako je netko ovdje spekulirao i mislio da ce ubosti po nizim cijenama, nije mu se racunica isplatila.
Šteta što sam jučer čekao na 238, 240, 242 ..[tongue] .. nisam ga dočekao…. (neke druge dionice da)
Ajde neka Crobi odradi 4% danas, a DLKV bar 10%. [lol]
Iako sam ja još uvijek skeptičan, nekako godina i pol snažnog bear marketa, čovjeka učini nesigurnim kad su u pitanju rallys [proud] … al eto svim kratkoročnim trejderima koji su ostali unutra ipak, želim veći profit od 30 kuna po dionici… zalužili ste.. [thumbsup]