DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 02:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,67
92.179
25,100
3,64
3,74
-2,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo u regiji bivše Juge + Albanija EU planira uložiti oko 20 milijardi eura u energetsku infrastrukturu.

To je za zemlje gdje je elektroprivreda u stranom vlasništvu. A i tamo nije baš da je situacija bajna. Što se nas tiče, do privatizacije HEP-a ništa od toga.

Btw evo što recimo Makedonci misle o stranim vlasnicima i njihovim ulaganjima:
Vaš link

Inače poznajem ljude iz MEPSA pa su mi se potužili da su ih Austrijanci fino naguzili. Isto kao što su i Mađari naj***i prilikom privatizacije njihove elektroprivrede.
Ne želim ni pomisliti što nas čeka nakon privatizacije HEP-a. Ostaviti ćemo gaće na štapu [bye]

Nego, jel netko zna u kakvom je trenutno statusu Sky Office projekt?

Rocky5

Inkasirati će DLKV nešto love od ovih zadnjih poslova na tunelima ali to su već zadnji trzaji naše cestogradnje gdje se mogu izvući takvi iznosi. Što nakon toga?

1. Daleko su još zadnji trzaji cestogradnje. Trebat će opremiti ostatak dionica auto-cesta: Split- Dubrovnik, Zagreb-Sisak, B.Manstir- hr.granica, tunel Sv. Ilija, pa priključne ceste koje se spajaju
na autoceste, pa razne obilaznice…

2. O neisplativosti ulaganja u vjetroelektrane najboje govori podatak da ima barem 10-tak puta više
zahtjeva za gradnju istih od strane raznih izvođača, u odnosu na broj mogućih izdanih dozvola.

Business, 06.11.08.
U tijeku je i izrada procjene utjecaja na okoliš za vjetroelektranu Breze na području Novog Vinodolskog. Ulagač je tvrtka Dalekovod, a planira se postavljanje devet vjetroagregata, svaki snage 2,3 megavata i visine 80 metara.

Prema istraživanjima, ta bi vjetroelektrana mogla proizvoditi oko 52.000 megavatsati na godinu, a ulaganje bi iznosilo ukupno 24 milijuna eura.
——-
http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/dalmatia/3215946/index.do

3. http://www.mmpi.hr/default.aspx?ID=5299
http://www.mmpi.hr/default.aspx?id=2945

4. Kolio se sjećam iz Dalekovoda su najavili da će sudjelovati na slijedećim natječajima za nastavak
plinifikacije hrvatske, a spominjao se i kanal Dunav-Sava. Sam Luka M. je najavio da će Dalekovod proširiti svoju djelatnost, što je već i učinjeno sudjelovanjem u gradnji dvije športske dvorane (Zadar, Split), gradi se hitna u Zagrebu, a dobili su i gradnju zračne luke Dubrovnik.

5. Inozemstvo: Ono što je od prije poznato neću nabrajat, ali evo nešto od danas.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2a790048-5d80-418f-81dd-ca648fed0cda

nevjerovatno je šta psihologija radi od ljudi,al svejedno,dlkv sam odlučio držati malo duže vremena jer znam da je firma daleko prosperitetna,to što nisam pogodio dno,ne znači da ću paničariti na -20%,doduše čekam ga na cca 300,00 da se malo popravim…

Petak i ponedjeljak 16% malo tko može reći da se očekivalo.
Živci su kod nekih pukli i splet okolnosti kombiniran sa već dužom stagnacijom dionice Dalekovoda koja se nije pomjerila već više od mjesec dana od bounce backa (226 KN)
Još smo na 100 KN u plusu te su se mnogi upalšili da ima još prostora za pad.
Situacija je kao u rukometu , ili smo izgubili zlato ili osvojili srebro. Neki od nas se riješavaju dionica jer se boje gubitaka, drugi smatraju da je to dobra prilika i značajno smanjuju prosjek ulaza, svjesno trpeći gubitke , gomilajući dionice računaju na dužu igru i još mnoge opcije koje otvara pozicija niskog ulaza u budućnosti.
Loša strana je da ovaj veliki pad otvara mogućnosti špekulantima koji u kasnijem oporavku mogu keširati i isti značajno usporiti jer se u dogledno vrijeme ne može očekivati povećana likvidnost.
Osobno imam sa strane neka sredstva koja ću upotrebiti ako se ponovi scenarij iz 11 mj. 2008 te ču podebljati broj dionica Dalekovoda i spustiti prosjek ispod 370 KN:
To i nije sve, ako se Dalekovod izjednači sa HT po vrijednosti dionice zamjeniti ću pola HT dionica za isti broj Dalekovoda.
Na taj način sam potpuno neutralan te mi pad odgovara isto toliko koliko i rast , ali bilo kako bilo nema prodaje po ovim cijenama.

Evo je skoro u negativnoj blokadi… Što se dešava? Krdo u panici ili dublji razlozi?

Evo je skoro u negativnoj blokadi… Što se dešava? Krdo u panici ili dublji razlozi?

nesto se desava…..?????? procurilo nesto????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Prije 10-tak dana prodao sam DLKV na 420 kn i jučer ga uhvatio 20% niže na 33o kn . Bio sam zadovoljan ali jesam i danas iako sam već skoro 10% loš. Ako se nastavi trend pada dokupiti ću ga opet …..

na 4300 sve prodajem...

Promjena u Top10. Izgleda da su proknjižene dionice jer nema više KLT d.o.o. među prvih 10 (292.965kom) Evo razloga zašto je dalekvod daleko najviše bio gažen ovih dana od sve Crobex dječice. Pitanje je sad tko će progutati svu tu silnu količinu na asku.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Neznam tko će po asku, ali ga ja čekam na bidu.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

sa ovom dionicom je uvjek tako dok pada pada najaće ali isto dok raste raste najaće,,,,
mislim da bi sutra opet mogli testirat 300….danas najniža 305…..
na 300 je mnogi čekaju tak da je to dobra linija obrane….

Neznam tko će po asku, ali ga ja čekam na bidu.

a koja je tvoja ulazna cijna ak smijm pitat
može i na pm

New Report

Close