Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
da, nije poseban, ali je iskren, a to se cijeni.
posebni su oni koji kupuju po naj najnižoj i prodaju po najvišoj.
njih treba zaštititi kao posebnu vrstu (endemsku) i staviti na poštansku marku.
da, nije poseban, ali je iskren, a to se cijeni.
posebni su oni koji kupuju po naj najnižoj i prodaju po najvišoj.
njih treba zaštititi kao posebnu vrstu (endemsku) i staviti na poštansku marku.
Yes, samo mislim da takovih nema, da su takvi pogotci zaista rijetkost, a kada i pogodiš stvar je isključivo sreće. Ja sam doduše tih 100 prvo kupio po 320, a sa nekolikom trejdanja sam došao na 99 komada, nisam se baš usrećio al opet nije neki zajeb. E da sam imao malo više sreće mogao sam ih imati 105 ili 110, a hebi ga digod fališ digod pogodiš to ti je burza, a jedino što sam siguran samo da će moj broker dobit plaću…
Samo, čini mi se da ćemo opet pasti ispod 390, gužva je na asku…
izgleda da je počela panična prodaja…..daj šta daš samo da se riješim…..ajme….
ja sam kupio malo jučer na samom kraju, jer očekujem odbijanac (osobito na 60-min.grafu, ali je moguć i na dnevnom)
i kuda ćemo danas???
…… [pray]
Čini mi se da je ovu jučerašnju havariju, napravio neki fondić sa onih nekoliko transakcija po par stotina komada, nema velikih naloga na asku…
Moje je mišljenje da opet idemo gore, dok se opet ne pojavi takav tsunami…
Naravno, to je samo moje mišljenje [thumbsup]
Čini mi se da je ovu jučerašnju havariju, napravio neki fondić sa onih nekoliko transakcija po par stotina komada, nema velikih naloga na asku…
Moje je mišljenje da opet idemo gore, dok se opet ne pojavi takav tsunami…
Naravno, to je samo moje mišljenje [thumbsup]
Moje je mišljenje….a potkrepljuje ga tema Što smo tržili danas… da su jučerašnju havariju napravili mali, želeći jeftiji dokup od još manjih…i to nas čeka cijelu godinu…prošlu su nas šišali veliki…sad mi šišamo još manje…zakon prirode ne…