DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
37.463
10,044
3,70
3,72
-1,07%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

znači iz sveg gore napisanog danas možemo očekivati bar +10%, osim ako američki izvješataj o zaposlenosti bude loš. [undecid]

Kad izlazi taj izvještaj?

IMT?

znači iz sveg gore napisanog danas možemo očekivati bar +10%, osim ako američki izvješataj o zaposlenosti bude loš. [undecid]

Kad izlazi taj izvještaj?
[/quote]
ma šta će Vam izvješće kad to kod nas slabo vrijedi.

Kad će onih 590.000 komada dodijeljenih upravi i šljakerima biti proknjiženi u SDA?

To je dost važan podatak

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

joj kad navale na prodaju, … 🙁

Cookie Monster

mislite kad navale prodavati ?
– što čisto sumnjam na ovim razinama a ako navale na prodaju onda to znači da ”lupaju” po asku !

mislite kad navale prodavati ?
– što čisto sumnjam na ovim razinama a ako navale na prodaju onda to znači da ”lupaju” po asku !
[/quote]

@Zvone
…. ali nikad neznaš kome u datom trenutku treba casha …nekome se sin ženi neko mora kupiti novi auto neko je bolestan neko si mora stan kupit a neko ima sve pa će ipak pričekati da dionica naraste….

puno ljudi – puno sudbina …..

na 4300 sve prodajem...

Primječujete kako se dijele ocijene na ovom forumu, pesimisti (čitaj oni koji bi jeftino dionicu) dobivaju 100 a oni koji su donekle realni 1.

@Zvone
…. ali nikad neznaš kome u datom trenutku treba casha …nekome se sin ženi neko mora kupiti novi auto neko je bolestan neko si mora stan kupit a neko ima sve pa će ipak pričekati da dionica naraste….

Conan u potpunosti se slažem sa tvojim razmišljanjem, a što se tiče preknjižbe u SDA mislim da je ona gotova.

ps-unaprijed hvala za jedinicu [thumbsup]

Primječujete kako se dijele ocijene na ovom forumu, pesimisti (čitaj oni koji bi jeftino dionicu) dobivaju 100 a oni koji su donekle realni 1.

@Zvone

Conan u potpunosti se slažem sa tvojim razmišljanjem, a što se tiče preknjižbe u SDA mislim da je ona gotova.

[/quote]
ZNAĆI TI SI PESIMIST!!!!

@Zvone

[/quote]

O tom ocjenjivanju već sam pisao ….par dana da nisam napisao 1 post i vrati se iz zelene u žutu zvijezdu….to potvrđuje da netko šeta po forumu i djeli komade a da uopće ne čita postove. …

na 4300 sve prodajem...

@Zvone

[/quote]

O tom ocjenjivanju već sam pisao ….par dana da nisam napisao 1 post i vrati se iz zelene u žutu zvijezdu….to potvrđuje da netko šeta po forumu i djeli komade a da uopće ne čita postove. …
[/quote]

To je istina, zareda se 10 komada zaredom na nekoj temi a svi pišu različito… ne bi li moderatori i o tome malo mogli vodit računa, jer već ja npr. mogu desnu ruku u vatru stavit da znam o kome se radi…

Vidim da bi neki kupovali po nižim cijenama al mislim da neće moći (ove noći [tongue]).

Kolega pričekajte da trezor prestane kupovati.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Vidim da bi neki kupovali po nižim cijenama al mislim da neće moći (ove noći [tongue]).

Kolega pričekajte da trezor prestane kupovati.
[/quote]

Baš sam tražio informacije i zadnje kad je trezor kupovao je bio 31.12.2008. a cijena je još uvijek dobra a biti će i kudikamo bolja.

New Report

Close