DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

bilo bi najbolje da se sutra održi na ovoj razini 😉

Dok je trezor u igri budite sigurni da ćete sa cijenom biti zadovoljni (naravno u korelaciji sa trenutnom situacijom na svjetskim burzama)

http://www.poslovni.hr/103839.aspx

e sad je pitanje koji je njihov target….!!!!!!!??????

na 4300 sve prodajem...

Pa kolega da si ušao na 1000,oo (pa i više) kao ja i mnogi, i netko te sruši na recimo 250,oo !
To je tebi O.K. ?
U stambenoj bi imao ziher lovu !
Ma imali bi svi i u dionicama da nema "manipulatora" što je činjenica, vidiš i sam što se događa !
Fore s svjesnosti rizika u ulaganje u dionice ne pušim. Cjepljen sam protiv toga !
Naše HR firme manje više posluju s dvoznamenkastim postotkom !
Đe je problem ?

Pa kolega ulazio sam ja u DLKV i na 1500 pa ga prodavao sa zaradom na 1700, pa ulazio na 1600
pa spušio i sve rapsrodao na 700 pa opet ušao na 290 i 310, Đe je problem?
[/quote]
problem je jer ti,i tebi slićni imaju portfelje cca 100 000tinjak tis kuna,ako i toliko,a neki i puta 10 na vašu svotu"kolega"
[/quote]

hvala što ste mi obznanili taj podatak, nisam znao koliki mi je? [huh]

(porfelj)

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

mali kolega,mali!!

Ja sam iskrcao neke druge dionice, a ukrcao DLKV, još prije desetak dana, na 430, a prvi sam ukrcaj imao prije dvije godine na 802, čini mi se, ali i dalje vjerujem da ova dionica nije loš izbor, nešto sitno dividende, ljudi rade doma, ali i vani, i taj rad vani joj daje neku sigurnost, jer doma baš i neće bit nekih projekata, bar za neko vrijeme, ali DLKV ima potencijala, i iskustva, a i vidimo da dobivaju dosta poslova. Osobno ne mislim da je vrijeme za bilo kakvu prodaju, jer su ovo, bar po meni nenormalno niske razine, i niko ne može reći da za par dana neće bit na 500-600 kuna. Mislim da je bolje malo otić par dana na skijanje, ili kakve toplice, pa kad se vratimo pogledat što je novo.

sutra je novi dan.

Pogledajte malo izvješća. DLKV je vrlo zadužen a naplata potraživanja im je katastrofalna, 4-5 mjeseci. I tako već godinama…
2009-a bi im mogla biti vrlo teška.

Ja bih to sad kupovao samo špekulativno, ne bih se usudio dugoročno.

Mjerkajući kometare biti ću slobodan zaključiti da smo svi mi dioničari Dalekovda u banani i to debeloj , izuzev možda mali broj novopridošlica ili povratnika u klub mučenika. Kako se iz prometa u zadnje vrijeme(12-24 mj) da zaključiti da je većina nas na nuli pri vrijednosti dionice od cca 900-1100 kn.
Treba priznati da smo vjeru i vjernost Dalekovodu skupo platili, no treba i priznati da u zadnje vrijeme napokon i trezor malo vodi računa o vrijednosti dionice te reagira u momentima kada korekcija stupa na scenu. Također znamo da stanje u tvrci nije zabrinjavajuće, te da poslovanje u tekućoj godini nije bilo loše, što daje prostora upravi za periodično obraćanje dioničarima na kome će se objasniti što se smjera poduzeti ne bi li što bezbolnije prošlo ovo krizno razdoblje.
Pogubno bi bilo kada bi se ovaj progres vratio na početak ove lijepe priče od prije 15 dana bez ispaljenog metka ili smišljene odbrane za boljitak ne samo dioničara , nego i same tvrtke što će rezultirati dotokom novih ozbiljnijih dugoročnih ulagača.
Ako ulagači shvate da je tvrtka zapela i da se zdušno bori za sebe a i na taj način za nas siguran sam 100% da će se ići i u dugove kako bi se i dokupilo ako treba .
Prvi korak je na upravi da javno komentira namjere i zbivanja, a ne da samo agenciski javi u jednoj rečenici danas smo kupili 1000 dionica i to je sve .

ajde bolje šutite i skupljajte dok je ovako nisko, sve i da padne opet ispod 300 kn, ne bojte se,
neće dugo ostati ,a pamtit ćete dugo sadašnje cijene

svi se kunete u dugački horizont vašeg ulaganja, ko fol ste ozbiljni i dugoročni investitori a čudite se ko pura dreku dnevnim oscilacijama, pa nije to oročena štednja u Prvoj stambenoj

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Pogledajte malo izvješća. DLKV je vrlo zadužen a naplata potraživanja im je katastrofalna, 4-5 mjeseci. I tako već godinama…
2009-a bi im mogla biti vrlo teška.

Ja bih to sad kupovao samo špekulativno, ne bih se usudio dugoročno.

2009 bi mogla bit najbitnija godina za DLKV …

Cookie Monster

Ma vidi ga sad, sad bi Dlkv moga bit favorit, a gđe su sad oni crni postovi od prije šest dana ntnk?
Đe su radnici, fondovi propast, kuga kolera i ostali jahači apokalipse šta si ij dozivao? [bye]

2009 bi mogla bit najbitnija godina za DLKV …

Najbitnija u smislu da će 2009-a pokazati da li će firma otići u 3pm ili ne?

Ili misliš na nešto drugo?

@Rocky

mislim na to da imaju kredita više nego Juga, neću sad navodit ali mislim da su zaduženi preko 200 milja eura … preko 150 ziher … pa ti uz ovakvo plaćanje države daj plaću i podmiruj dobavljače .. , ako neće kapnut nešto konkretno od države teško će bit preživit , .. pogotovo uz ovakvo kreditiranje kakvo imamo danas …. evo čitam da su HEP i HAC dobili kredu uz opakog jamca …. siguran sam da je ta lova da malo likvidnost pokrene …. tu će se i DLKV nać ja se nadam … osim ako Luka ne odluči kupit Drogbu u Hajduk

Cookie Monster

New Report

Close