DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 22:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,73
4.415
1,184
3,72
3,74
-0,53%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako netko od vas vjeruje u tehničku analizu (ja sam agnostik ali anyway), zadnjih 14 dana postavljamo nove vrhove i spuštamo se do sve viših dna. To je bullish signal.

Daj pojasni malo . [huh]

Ako netko od vas vjeruje u tehničku analizu (ja sam agnostik ali anyway), zadnjih 14 dana postavljamo nove vrhove i spuštamo se do sve viših dna. To je bullish signal.

Daj pojasni malo . [huh]
[/quote]

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Pa kolega da si ušao na 1000,oo (pa i više) kao ja i mnogi, i netko te sruši na recimo 250,oo !
To je tebi O.K. ?
U stambenoj bi imao ziher lovu !
Ma imali bi svi i u dionicama da nema "manipulatora" što je činjenica, vidiš i sam što se događa !
Fore s svjesnosti rizika u ulaganje u dionice ne pušim. Cjepljen sam protiv toga !
Naše HR firme manje više posluju s dvoznamenkastim postotkom !
Đe je problem ?

u reklami,probajte sutra,sutra je novi dan

Pa kolega da si ušao na 1000,oo (pa i više) kao ja i mnogi, i netko te sruši na recimo 250,oo !
To je tebi O.K. ?
Ma imali bi svi i u dionicama da nema "manipulatora" što je činjenica, vidiš i sam što se događa !
Fore s svjesnosti rizika u ulaganje u dionice ne pušim. Cjepljen sam protiv toga !
Đe je problem ?

Pa kolega ulazio sam ja u DLKV i na 1500 pa ga prodavao sa zaradom na 1700, pa ulazio na 1600
pa spušio i sve rapsrodao na 700 pa opet ušao na 290 i 310, Đe je problem?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

To je tebi O.K. ?
Đe je problem ?

Pa kolega ulazio sam ja u DLKV i na 1500 pa ga prodavao sa zaradom na 1700, pa ulazio na 1600
[/quote]

dakle ti si ga srusio na 220? [sad]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

nisam

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Jucer sam prodo DLKV-R-A i danas se napunijo ATPL-R-A po cjenama od 565,577—580. Napustijo sam svoj omiljeni DLKV-R-A, ali imam osjecaj da su se brodari poceli oporavljat.

Kolega imaš štogod čarobne kugle…

Iako bi bolje proša da nis dira DLKV Atlanska je ipak bolje potegnila…

tko zna dali se istovara netko iz prvih 10 jer ako je tako biješte noge posraću vas

E moj kolega ono s oročenjem ti je bila pametnija !
Znaš, ono na moreri ležiš na plaži, ladno pivo i slamka duga dva metra a u glavi ti odzvanja tuk, tuk, tuk…
Lijepo curi lova ! Ha !

To je tebi O.K. ?
Đe je problem ?

[/quote]

...moj je traktor najjjveči i najjjljepši u selu...

Eto, tri dana jako dobrog rasta i pogotovo danas vrlo jakog prometa. Za očekivati je sutrašnji pad, uzimanje profita, što već, ja sam se danas malo povukao u keš, dosegli smo neke visine gdje se javljaju otpori pa za svaki slučaj. Na primjer danas oko 11 imali smo agresivnu prodaju koja nas je spustila do 334 i izgledalo je kao da će se danima napuhivani balon u minutama ispuhati. Ali uspijeli smo obraniti i završiti opet gore. To bi trebao biti dobar znak za budućnost.

Uspio sam prodati danas 80 komada s mizernom zaradom, ali sigurno je sigurno, a i 4 dana rasta nije nešto što se često viđa. Za sutra ćemo vidjeti, mislim da će biti ubrzo korekcija, ali ove razine su potvrđene i obranjene, 400 do kraja godine je još uvijek mogućnost.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

bilo bi najbolje da se sutra održi na ovoj razini 😉

To je tebi O.K. ?
Đe je problem ?

[/quote]
problem je jer ti,i tebi slićni imaju portfelje cca 100 000tinjak tis kuna,ako i toliko,a neki i puta 10 na vašu svotu"kolega"

New Report

Close