Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 4.415 | 1,184 | 3,72 | 3,74 | -0,53% |
POSLOVI
Siemens i Dalekovod grade trafostanice za EPCG
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Predstavnici crnogorske Elektroprivrede (EPCG) i konzorcijuma koji čine bečki Siemens i zagrebački Dalekovod potpisali su danas 13,5 miliona EUR vrijedan ugovor o gradnji trafostanica Ribarevine i Podgorica pet.
Izvršni direktor EPCG, Ranko Vojinović, kazao je da će izgradnjom novih trafostanica biti poboljšano snabdijevanje sjevernog dijela Crne Gore električnom energijom, posebno Bijelog Polja.
“Crnogorski elektroenergetski sistem biće bogatiji za dva značajna i moderna objekta, što će uticati na sigurnije napajanje potrošača na sjeveru i u Podgorici”, rekao je Vojinović nakon potpisivanja ugovora.
On je kazao da će trafostanica u Podgorici biti završena za 10,5 mjeseci, a ona u Ribarevinama za 20. Izgradnja trafostanica će, kako je saopšteno iz EPCG, biti finansirana iz dijela kredita njemačke razvojne banke, KfW, vrijednog 15 miliona EUR.
Predstavnici EPCG i KfW-a potpisali su prošle sedmice Ugovor o dodjeli kredita namijenjenog za zamjenu filtera u pljevaljskoj Termoelektrani i gradnju trafostanica Ribarevine i Podgorica pet.
Luka Miličić se sada igra svojom igračkom zvanom NK Hajduk. Zajedno sa Andabakom kupuju Hajduku igrače. A Dalekovod, nema veze on sada ima "pametnijeg" posla.
POSLOVI
Siemens i Dalekovod grade trafostanice za EPCG
Autor/izvor: Mina-business
PODGORICA – Predstavnici crnogorske Elektroprivrede (EPCG) i konzorcijuma koji čine bečki Siemens i zagrebački Dalekovod potpisali su danas 13,5 miliona EUR vrijedan ugovor o gradnji trafostanica Ribarevine i Podgorica pet.
Nije bitno, jako pametne glave koje nemaju pametnijeg posla nego da daju jedinice optimističnim postovima su zaključile da će svijet i tako završiti za mjesec-dva pa čemu te dobre vijesti?
Evo malo hrane…
http://www.poslovni.hr/103713.aspx
Možda DLKV dobije štogod ?
Eto ga, dva dana zaredom završavamo u blokadi! Ne znam kad se to dogodilo zadnji put, ali ovo ne može biti negativan znak! Čuvajte dionice ljudi! Ovako jeftine neće biti još dugo. Have a nice day!
Ne znam za vas, ali ja sam euforičan. Dva dana zaredom, netko nas polako i sigurno vodi gore i onda nas zblokira malo prije kraja! To nije bull trap, ovo nije bullsh** signal, ovo je čisto skupljanje jako kvalitetne i jako podcijenjene dionice. Tko je jučer i danas kupio neće dati ovu dionicu tako lako. Ne, ne, nema više 250, nema više ni 300. Dno je dotaknuto. Sunce još uvijek izlazi, ptice će još pjevati, i ova dionica još uvijek vrijedi, puno puno više. Svaka čast onima strpljivima i onima koji su istrpili i pregrmili zadnje tjedne. Meni je portfelj dotaknuo dno 05.12., otad sam nekih 40.000 u plusu. Paničari se, ne spava se, ali evo spas je čini se stigao.
ja sam danas izašao, za par dana je imao 50 kuna……meni je dosta. da sad vidmo malo brodare, pa se možda opet vratim u DLKV…..
sretno svima….. [thumbsup]
Ne znam za vas, ali ja sam euforičan. Dva dana zaredom, netko nas polako i sigurno vodi gore i onda nas zblokira malo prije kraja! To nije bull trap, ovo nije bullsh** signal, ovo je čisto skupljanje jako kvalitetne i jako podcijenjene dionice. Tko je jučer i danas kupio neće dati ovu dionicu tako lako. Ne, ne, nema više 250, nema više ni 300. Dno je dotaknuto. Sunce još uvijek izlazi, ptice će još pjevati, i ova dionica još uvijek vrijedi, puno puno više. Svaka čast onima strpljivima i onima koji su istrpili i pregrmili zadnje tjedne. Meni je portfelj dotaknuo dno 05.12., otad sam nekih 40.000 u plusu. Paničari se, ne spava se, ali evo spas je čini se stigao.
meni pred blokadu na 342 kn netko prodao 4 dionice i netom poslje odveo DLKV u blokadu . Izgleda da sam pre rano izašao ….!!!!!!!!!
meni pred blokadu na 342 kn netko prodao 4 dionice i netom poslje odveo DLKV u blokadu . Izgleda da sam pre rano izašao ….!!!!!!!!!
[/quote]
Bitno da ste zaradili kolega, ja bih se mijenjao s vama da mogu. Ja držim jer bi izlazak sad još uvijek bio gubitak. Čekam nešto veće razine pa izlazim. Ali nije loše biti u kešu, ne 100% ali sigurno je da će biti još prilika.
[/quote]
Bitno da ste zaradili kolega, ja bih se mijenjao s vama da mogu. Ja držim jer bi izlazak sad još uvijek bio gubitak. Čekam nešto veće razine pa izlazim. Ali nije loše biti u kešu, ne 100% ali sigurno je da će biti još prilika.
[/quote]
Prijatelju dragi meni je nula na 750 kn ….pa ti vidi ….