Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 4.950 | 1,368 | 3,58 | 3,62 | 1,69% |
Jucer sam prodo DLKV-R-A i danas se napunijo ATPL-R-A po cjenama od 565,577—580. Napustijo sam svoj omiljeni DLKV-R-A, ali imam osjecaj da su se brodari poceli oporavljat.
Sherry ustaje na lijevu nogu i raspali po bidu….
[/quote]
danas ništa! zero! nula! ali 12.12.2008 u 12:12:12 sek. ide nalog na 100 kom! + tebi stotka! [thumbsup]
[/quote]
Hvala.
I tebi. Stotka!
[/quote]
Hvala ti na stotki..!! [thumbsup]
evo me, bez i trunke laži, i sve točno kako sam ti i obećao!
uz mali ispravak, dokupio sam još malo i ovih drugih… [smiley]
12.12.2008 KUPNJA 114073/08-K, 30 kom. SUNH-R-A 1.429,10
12.12.2008 KUPNJA 114209/08-K, 100 kom. DLKV-R-A 29.446,50
12.12.2008 KUPNJA 114218/08-K, 5 kom. IGH-R-A 17.155,35
12.12.2008 KUPNJA 114220/08-K, 50 kom. INGR-R-A 3.425,00
..i opet imaš stotku, ako ne danas, ići će ti sutra…! [wink]
Što obećao, to napravio.
Svaka ti dala.
Stotka!
Jucer sam prodo DLKV-R-A i danas se napunijo ATPL-R-A po cjenama od 565,577—580. Napustijo sam svoj omiljeni DLKV-R-A, ali imam osjecaj da su se brodari poceli oporavljat.
brodari pa gradjevinari…..obrnuto proporcionalno……kod pada ,tako i kod rasta….
Ne mogu biti nezadovoljan ovotjednim događajima, imali smo rast s visokim prometima i pad na malim prometima, dno je dotaknuto i idemo gore. Podsjetio bih na prognoze od prije nekoliko tjedana od S&P na 600, DOW na 7500 itd. Otad je bilo puno loših vijesti ali gledajte gdje smo sada. Za 6 mjeseci, vidjet će se prvi znaci oporavka i tvrtke poput Dalekovoda će opet biti tražene sa svih strana. Mnogi će se tad pitati što nisu kupili na ovim razinama. Eto zato su veliki ovaj tjedan kupovali i kupovat će još. Ovo je dobra dionica na smiješnim cijenama. Nemam straha u uvjerenju da ćemo još gore, kratkoročno, a dugoročno da ne spominjem, oporavak će doći, a kad dođe, najbolje je biti pun dionica ove firme.
Ne mogu biti nezadovoljan ovotjednim događajima, imali smo rast s visokim prometima i pad na malim prometima, dno je dotaknuto i idemo gore. Podsjetio bih na prognoze od prije nekoliko tjedana od S&P na 600, DOW na 7500 itd. Otad je bilo puno loših vijesti ali gledajte gdje smo sada. Za 6 mjeseci, vidjet će se prvi znaci oporavka i tvrtke poput Dalekovoda će opet biti tražene sa svih strana. Mnogi će se tad pitati što nisu kupili na ovim razinama. Eto zato su veliki ovaj tjedan kupovali i kupovat će još. Ovo je dobra dionica na smiješnim cijenama. Nemam straha u uvjerenju da ćemo još gore, kratkoročno, a dugoročno da ne spominjem, oporavak će doći, a kad dođe, najbolje je biti pun dionica ove firme.
Sve to stoji,ali kad tržiste pada eeeeee onda sve pada, a kad raste isto tako sve raste, jer smo malo tržiste,medjutim ako u iducoj sedmici BDI nastavi rast, to bi za brodare bilo BUM, a i ostale dionice ce sigurno povuc,nisam reko da DLKV-R-A nevalja, ali imam osjecaj da ce brodari rast dosta dosta brze.
Sve to stoji,ali kad tržiste pada eeeeee onda sve pada, a kad raste isto tako sve raste, jer smo malo tržiste,medjutim ako u iducoj sedmici BDI nastavi rast, to bi za brodare bilo BUM, a i ostale dionice ce sigurno povuc,nisam reko da DLKV-R-A nevalja, ali imam osjecaj da ce brodari rast dosta dosta brze.
[/quote]
Mislim da bi sad trebao biti genije da pikneš lošu dionicu, sve će one porasti, ne znam što me drži, nekako sam optimističan, toliko smo loših vijesti pregrmili, padali brutalno, pogledajte malo povijest cijena unatrag 2-3 mjeseca, da ne govorim pola godine, pali smo, jako, vijesti o kraju svijeta pljušte na sve strane, i mi smo zadnja dva tjedna napravili preokret, još istina mali, ali ipak nema više panike, ja je bar ne vidim.
Evo Ameri su danas završili gore, iako su i danas loše vijesti, jednostavno nema tko prodavati na ovim razinama, paničari su imali i previše prilika. Što se tiče Dalekovoda, oni i dalje rade kao i prije, nisu odjednom postali nesposobni, riječ je o psihologiji koja kaže da se mora prodati jer je kriza, kad kriza prođe ili se počinje govoriti da će proći, evo nas natrag 500, 800, 1000. Sad se kupuje i zarađuje.
Hajde ja ću prvi. Nije loše! Opet smo na pragu blokade, možda bolje i da je ne probijemo jer to znači da netko strpljivo kupuje i ne želi preveliki entuzijazam. Zapravo, tiho skupljanje dionica je bullish signal i znak okreta trenda. Samo strpljenja molim!
100tka jer si dosta razuman.. ;)
Hajde ja ću prvi. Nije loše! Opet smo na pragu blokade, možda bolje i da je ne probijemo jer to znači da netko strpljivo kupuje i ne želi preveliki entuzijazam. Zapravo, tiho skupljanje dionica je bullish signal i znak okreta trenda. Samo strpljenja molim!
Učinilo mi se da si napisao "bullshit signal".. [lol]
100tka jer si razuman i nadam se – u pravu..
100tka jer si dosta razuman.. ;)
Učinilo mi se da si napisao "bullshit signal".. [lol]
100tka jer si razuman i nadam se – u pravu..
[/quote]
Bilo je dosta bullsh** signala!!!
Ali lijepo je ovo gledati, netko se ne može zasititi DLKV-oda. Promet nije velik ali eto digli smo se dobrano. Čini mi se da do 350 nema puno naloga za prodaju, tko god kupuje više neće moći kupovati tako jeftino, možda je zato slab promet.