Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
A dobro je, pali smo minimalno, najmanje od prvih 20 po prometu. A opet se puno danas trgovalo, još uvijek vjerujem da ćemo do kraja godine biti iznad ove razine. Svakako je bilo dosta prilika za prodaju, i puno ljudi ju je iskoristilo!
Ne znam dali je vec objavljeno, ali evo nesto o Aluminiju… http://www.livno-online.com/zupanija/9897-nediljko-rimac-necemo-vise-biti-pasivni
Pazljivo procitati citav tekst!
Majstore, hvala na kecu! [thumbsup]
jučer stavio nalog na 314,50 i nije prošao a jutros sam zakasnio na otvaranje i dokle sam otvorio investitor nalog je već prošao.Na početku mi je bilo krivo ali kasnije sam se malo suzdržavao i ništa nisam kupovao .
Ali sutra sam opet prvi na kupnji i ne prodajem do 600 kn……
Majstore, hvala na kecu! [thumbsup]
i ja mu se zahvaljujem…..
zadnje vrijeme je bolje ne pisati nikako na ovim temama jer šta god napišeš dođe neki lik i opali ti komad….
jučer stavio nalog na 314,50 i nije prošao a jutros sam zakasnio na otvaranje i dokle sam otvorio investitor nalog je već prošao.Na početku mi je bilo krivo ali kasnije sam se malo suzdržavao i ništa nisam kupovao .
Ali sutra sam opet prvi na kupnji i ne prodajem do 600 kn……
E takvog te volim! Puno je ljudi ušlo na razini oko 300, tako da je to nekakvo dno. A paničari koji su htjeli prodati su svakako imali priliku zadnjih dana, i onaj mitološki radnik koji je kupio na 100 kuna. Ako netko sutra bude prodavao na ispod 300, što reći! Šta se zaboga čekali.
Dobro, daj da sad čujemo i Pesimistični scenarij…..čisto onako da donesemo što relevantniju odluku [undecid]
Sherry ustaje na lijevu nogu i raspali po bidu….
[/quote]
danas ništa! zero! nula! ali 12.12.2008 u 12:12:12 sek. ide nalog na 100 kom! + tebi stotka! [thumbsup]
Sherry ustaje na lijevu nogu i raspali po bidu….
[/quote]
danas ništa! zero! nula! ali 12.12.2008 u 12:12:12 sek. ide nalog na 100 kom! + tebi stotka! [thumbsup]
[/quote]
Hvala.
I tebi. Stotka!
ne znam zašto su mi moderatori skinuli post
al evo ponavljam, idemo još danas do kraja dana 1-1,5% gore
Opet ronimo danas….
Ništa posebno, mizeran promet i pad zbog onih koji žele nešto zaraditi nakon dobrog rasta. Podsjećam opet da je ovaj rast u zadnje vrijeme ostvaren na vrlo dobrim prometima s 5-oro znamenkastim brojem trgovanih dionica. OVo danas nije ništa strašno ni neočekivano, predah prije ponovnog rasta.