DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/2277-08-DLKV_vlastite.doc

Napon se sjetili, vjerojatno im je preko 300 bilo skupo.
Ali dobro, bolje ikad nego nikad.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ok, dok smo prošlih tjedana padali bez obzira na rast vani, ovih dana je obrnuto. Ovo je već skoro 100 bodova od najniže razine i mislim da bi nas mogao odnijeti do 350. Na 400 bi već mogla ponovo rasprodaja. Šta ostali misle?

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Ok, dok smo prošlih tjedana padali bez obzira na rast vani, ovih dana je obrnuto. Ovo je već skoro 100 bodova od najniže razine i mislim da bi nas mogao odnijeti do 350. Na 400 bi već mogla ponovo rasprodaja. Šta ostali misle?

Mislim isto što i ti s nadom da rasprodaja neće počet ranije.. [undecid] Ni sam ne znam jel da onda i ja rasprodam pa jeftinije uđem ili da čekam i ne igram se… budući sam bio mudar i ne tako davno kupovao po 6xx..

ma ljudi da je dalekovod super firma svi znaju
al cijena na burzi nažalost nema veze s time
ovdje sad jedino tehnička pomaže

nemojte ju pucati tako puno po danu
bolje 1-2 posto porasta dnevno al stabilno
nego ovo nafilavanje pa onda skupljanje profita

Postanite Eu-robovi

Mislim isto što i ti s nadom da rasprodaja neće počet ranije.. [undecid] Ni sam ne znam jel da onda i ja rasprodam pa jeftinije uđem ili da čekam i ne igram se… budući sam bio mudar i ne tako davno kupovao po 6xx..
[/quote]

Činjenica je da smo padali sa slabim prometima, s 345 na 260 u dva dana od ukupno 10.000 dionica. A u zadnjih 4 dana smo otišli s 250 na 290, s nekih 45.000 dionica. Dakle pad je bio puno brži i tanak, dok je rast sporiji ali deblji. Mislim da je to neki znak oporavka. Ali ništa nije sigurno u ovakvim vremenima. Samo da je dobar promet i da se polako vučemo gore. Doći ćemo već na svoje.

ja ne znam! 🙁

Cookie Monster

ja ne znam! 🙁

možeš malo obnoviti i dcf izračun

Postanite Eu-robovi

mislim da ce vec sutra drhtave rucice htjeti kapitalizirati ovu dobit

Sve naše tvrtke koje dobivaju poslove od države bi jako kratko na ovaj način živile u EU. Tamo se kontolira koliko država plaća koji projekt, a i nije im u kulturi poslovanja.

Cookie Monster

jedina je tehnička ta da ovaj koji ga raspodaje zadnjih mjeseci je konačno na kraju sa zalihama..
nakon njega ostaju standardne pretumbacije fondova unutar Top10, a to se događalo i prije na puno višim razinama..Bitno je da se makne sa dna.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

jedina je tehnička ta da ovaj koji ga raspodaje zadnjih mjeseci je konačno na kraju sa zalihama..
nakon njega ostaju standardne pretumbacije fondova unutar Top10, a to se događalo i prije na puno višim razinama..Bitno je da se makne sa dna.
[/quote]

Ma strašno je to iskrcavanje, koja p___a je prodavala DLKV na 220? U roku od par dana ova dionica je masakrirana, zbog čega? Idemo dalje, ali bistrijih glava.

Budimo na oprezu. Prodavači imaju još municije, a strpljanje im nije vrlina. Također u ovoj dionici je najmanje investitora, te su revolveraši glavni.
Vrlo je vjerojatna i dalje značajna volatilnost, biti će još prilika za vrlo povoljnu kupovinu. Možda više ispod 280 nikad, ali oko 300 zasigurno.

Uprava je dala znak da je sve OK (kupovanje za trezor), investicije se nastavljaju (proračun), danak u krvi je plačen (Hajduk). Idemo u oštrom cik-caku prema gore. Drž’te gaće i živce na okupu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close