DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Volumen je grozan. Ameri su već 4 dana završili u plusu i nekad bi to bilo preslikano i na CROBEXU. A mi smo jučer užasno pali! Da smo i danas, bilo bi stvarno previše, ali svjedno jako malo novca ide na burzu. Što se događa!?

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Volumen je grozan. Ameri su već 4 dana završili u plusu i nekad bi to bilo preslikano i na CROBEXU. A mi smo jučer užasno pali! Da smo i danas, bilo bi stvarno previše, ali svjedno jako malo novca ide na burzu. Što se događa!?

jesi prespavo zadnja 2 dana?? mirovinci su kupili trezorske zapise za 2.7 milijardi KN. para nema. likvidnost nikakva. danas imamo mali odbijanac -bull trap. ko uleti za par dana će izletit s -15% a vi samo kupujte!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

jesi prespavo zadnja 2 dana?? mirovinci su kupili trezorske zapise za 2.7 milijardi KN. para nema. likvidnost nikakva. danas imamo mali odbijanac -bull trap. ko uleti za par dana će izletit s -15% a vi samo kupujte!!
[/quote]
Da to sam maloprije pročitao. Ali šta nije bilo da će početkom 12. ponovo doći do povećanja likvidnosti jer se smanjuje pričuva banaka?

[/quote]
Da to sam maloprije pročitao. Ali šta nije bilo da će početkom 12. ponovo doći do povećanja likvidnosti jer se smanjuje pričuva banaka?
[/quote]

time će se samo stabilizirati banke, za TK neče se ništa promjeniti. nisi pročitao jučer : "HNB od banaka odbio otkupiti 6 milijardi kuna trezorskih zapisa". valjda ti je jasno što to znači?? banke nemaju para, HNB neće uzeti-otkupiti trezorske zapise pa im pomaže oslobađanjem pričuve. pitaj u banci za dobiti kredit? stambeni nema šanse jedino mali gotovinski s visokom kamatom. NEMA PARA, pogotovo za dionice. sad če božić, nova godina, zimovanja. ljudi ce tek navalit prodavat dionice da dođu do keša. onda januar kad svi ostanu bez para sljedi nova kanonada po bidu na burzi.
ko baš hoće kupiti dionice neka sačeka mjeec-dva, biće 20% jeftinije nego sada

Ono što me kopka je da smo jučer pali 16% uz promet od samo 6883 dionica. Nisam stručnjak za tehničku analizu ali tako veliki pad uz mali promet je znak paničnog prodavanja zar ne? Netko je prodao na -16 jer nije mogao naći kupca na -10, a nije mogao čekati dan-dva. I zanimljivo da su danas i INGRA i IGH i HDEL pali a mi smo gore. Možda smo dotakli dno na DLKV.

Ono što me kopka je da smo jučer pali 16% uz promet od samo 6883 dionica. Nisam stručnjak za tehničku analizu ali tako veliki pad uz mali promet je znak paničnog prodavanja zar ne? Netko je prodao na -16 jer nije mogao naći kupca na -10, a nije mogao čekati dan-dva. I zanimljivo da su danas i INGRA i IGH i HDEL pali a mi smo gore. Možda smo dotakli dno na DLKV.

Možda jesmo a možda nismo,kako god bilo ja prodo juce i vec sam napiso da sam popusijo cc 12,000,00 kuna, ali ne ulazim u berzu sve dok nebude stampedo pravi ili gore ili dole.

kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
[

danas sam se prvo tebe sjetio…. [shocked]

Sacekaj kraj trgovanja, a meni neznaci nista razlika od 20 kuna, dabogda ja pogrjesijo na dobrobit sviju vas,ali SUMNJAM.

I zanimljivo da su danas i INGRA i IGH i HDEL pali a mi smo gore. Možda smo dotakli dno na DLKV.

nemojs e zavaravat, DLKV a i ostale dionice biti će ubrzo osjetno jeftinije nego sada. ovo danas je prirodno da se desio odbijanac nakon pada jučer -16%. valjda ti je jasno što znači ovako sitan promet na ZSE na kojem crobex raste, najmanji promet unazad 2-3 mijeseca???
iduči iskrcaj na DLKV bit če daleko brutalniji nego jučerašnji, cjene dionica vračaju se u 2004. !!!

Netko se masivno iskrcao na 340, već smo ostvarili jučerašnji promet.

Možda jesmo a možda nismo,kako god bilo ja prodo juce i vec sam napiso da sam popusijo cc 12,000,00 kuna, ali ne ulazim u berzu sve dok nebude stampedo pravi ili gore ili dole.
[/quote]

Žao mi je kolega, znam kako je to 🙂 Bar nam nitko ne može uzeti ovo sunce koje nas grije, ha ha

[/quote]

ma bez brige u ovim teškim danima kad vidim da drugi isto gube nekako mi le lakše na srcu.Ja sam nedavno (prije par dana) kupovao po 500kn pa po 428 kn a vidiš di je sada …ti si još dobro prošao samo ako slučajno nismo dno dotaknuli na 320kn u što nevjerujem….

na 4300 sve prodajem...

NEMA PARA, pogotovo za dionice. sad če božić, nova godina, zimovanja. ljudi ce tek navalit prodavat dionice da dođu do keša. onda januar kad svi ostanu bez para sljedi nova kanonada po bidu na burzi.
ko baš hoće kupiti dionice neka sačeka mjeec-dva, biće 20% jeftinije nego sada

Kolega, tak otprilike i ja razmišljam, samo je problem suzdržavati se svaki dan ne ubosti koju dionicu na ovako niskim vrijednostima, ako ništa barem da se ulaz snizi.

New Report

Close