Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
što se dešava sa ovom dionicom ima ko kakv info???
Pada,reko mi broker… [wink]
Pada,reko mi broker… [wink]
[/quote]
dobro si mu odgovorio….umjesto da pita sta se desava sa njegovim prijateljima sa foruma(pogotovo samnom) on pita za nekakav dalekovod…….
hm….da ne pomislja covek ko ja da se spoji na dalekovod i da zavrsi muke po crobexu
pofuk
kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
Svaka čast na iskrenosti, ja jučer prije zatvaranja isto opalio po bidu dok sam vidio da brana na 380 puca [bye]
[/quote]
kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
Super si napravio, jer si vjerojatno opet prodao Fredu, a on će sutra na otvaranju, kad mu se stisne, prodati vjerujem ponovno tebi, jer ti sada kupuješ povoljno i jeftinije.
Nema veze što obojica dojite lovu i rušite cijenu, bitno je da se para vrti!!
Samo tako naprijed….
Dug/kapital 305,09%
P/E 21,16 3/08
EPS 15,36 3/08
ROE 6,49% 3/08
ROA 1,54% 3/08
s obzirom na značajano usporavanje u branši poslovanja dalekovoda, možemo očekivati bitno lošije rezultate za 2009.
150 kuna target.
mišljenja?
Svaka čast na iskrenosti, ja jučer prije zatvaranja isto opalio po bidu dok sam vidio da brana na 380 puca [bye]
[/quote]
Super si napravio, jer si vjerojatno opet prodao Fredu, a on će sutra na otvaranju, kad mu se stisne, prodati vjerujem ponovno tebi, jer ti sada kupuješ povoljno i jeftinije.
Samo tako naprijed….
[/quote]
[thumbsup]… i onda se pametnjakovici cude zasto crobex pada, te tko je tomu kriv…. [lol]
Dug/kapital 305,09%
P/E 21,16 3/08
EPS 15,36 3/08
ROE 6,49% 3/08
ROA 1,54% 3/08
s obzirom na značajano usporavanje u branši poslovanja dalekovoda, možemo očekivati bitno lošije rezultate za 2009.
150 kuna target.
mišljenja?
e, jesi izvadil najgore, i to za 03/2008, daj pogledaj sad zadnje izvješće, btw. dalakovod ima
ugovorenih 5 milijardi kuna poslova u slijedeće dvije godine, ne vjerujem da će rezultati biti lošiji, mogu biti samo bolji.
problem bi eventualno moglo biti tekuće financiranje, kao što će biti i za sve ostale firme koje imaju dugove, a takva je velika većina.
[/quote]
Samo tako naprijed….
[/quote]
Samo mi se čini da će samo još jedan drugome prodavati…
NIje valjda netko blesav dati DLKV na ovoj razini…
DLKV ima u prvih 9 mjeseci ove godine rast dobiti od 74%.
DLKV ima u prvih 9 mjeseci ove godine rast dobiti od 74%.
[/quote]
Samo tako naprijed….
[/quote]
Samo mi se čini da će samo još jedan drugome prodavati…
NIje valjda netko blesav dati DLKV na ovoj razini…
[/quote]
Evo ja sam ga dao juce,a jesam li blesav sto sam to ucinijo, neznam vidit cemo.
Dug/kapital 305,09%
P/E 21,16 3/08
EPS 15,36 3/08
ROE 6,49% 3/08
ROA 1,54% 3/08
150 kuna target.
mišljenja?
e, jesi izvadil najgore, i to za 03/2008, daj pogledaj sad zadnje izvješće, btw. dalakovod ima
ugovorenih 5 milijardi kuna poslova u slijedeće dvije godine, ne vjerujem da će rezultati biti lošiji, mogu biti samo bolji.
problem bi eventualno moglo biti tekuće financiranje, kao što će biti i za sve ostale firme koje imaju dugove, a takva je velika većina.
[/quote]
Obzirom na desetke milijardi eura koje će EU uložiti u energetski sektor regije kao i planova HEP-a Dalekovod ima posla za slijedećih 10-15 godina.
[
danas sam se prvo tebe sjetio…. [shocked]