Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
ja sam kupova po 1400, i ne mislim prodavati
a ako budem isao ikad vise kupovati
sljedeca kupovina ce mi biti na 100
malo si pre optimističan ….
[proud]
….mada se nebi iznenadio da stignemo do toga…
kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
svaka čast majstore gori si od mene. pozdrav
Može li mi tko usporediti DLKV, INGR, IGH. Njihovu sadašnju cjenu, očekivanja itd..Koja je sad best buy, a koja će najviše padat
Može li mi tko usporediti DLKV, INGR, IGH. Njihovu sadašnju cjenu, očekivanja itd..Koja je sad best buy, a koja će najviše padat
možda si krivo formulirao pitanje …..Koja je sad best sale dionica???
Sve tri su u sektoru koji je najviše pogođen u vrijeme krize.
Tek dolazi lošija 2009. po pitanju financijskih pokazatelja.
Odraz na cijenu dionice?
Obrnuto,dokazali su da najviše rastu,u vrijeme visokog rasta gospodarstva.
A taj rast treba pričekati,prije ulaska u EU,sumnjam.
možda ti ovo pomogne, po meni najbitnije kolone prihodi, MCap, P/E ttm
kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
Svaka čast na iskrenosti, ja jučer prije zatvaranja isto opalio po bidu dok sam vidio da brana na 380 puca [bye]
Svaka čast na iskrenosti, ja jučer prije zatvaranja isto opalio po bidu dok sam vidio da brana na 380 puca [bye]
[/quote]
svaka Vama cast kolega
u danasnje surovo doba lazi malo ljudi zna prepoznati i cijeniti iskrenost
pofuk
nego vidim da ste iz teniske struke pa ako morti imate broj telefona od ane ivanovic jer mi nekak ni dobro
unaprijed hvala
Zahvaljujem svim prodavačima danas po 321, a sutra možete svu kosu počupati i sve nokte izgristi, nitko vam tome nije kriv. [cool]
Pozdrav [bye]
Zahvaljujem svim prodavačima danas po 321, a sutra možete svu kosu počupati i sve nokte izgristi, nitko vam tome nije kriv. [cool]
Pozdrav [bye]
—zašto? može li malo obrazloženje?