Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
isto što i s drugima, mirovinci su jučer kupili državne obveznice za 2,7 miljardi kuna i sad nastupa razdoblje nelikvidnosti na ZSE, pa se prodaju dionice da se dođe do keša prije novog vala pada ZSE [bye]
[/quote]
Kojeg novog pada ZSE, pa pad traje već godinu dana. Pa di vi oćekujete Crobex na 100
isto što i s drugima, mirovinci su jučer kupili državne obveznice za 2,7 miljardi kuna i sad nastupa razdoblje nelikvidnosti na ZSE, pa se prodaju dionice da se dođe do keša prije novog vala pada ZSE [bye]
[/quote]
Kojeg novog pada ZSE, pa pad traje već godinu dana. Pa di vi oćekujete Crobex na 100
[/quote]
Vasa izjava samo potvrdjuje da pad traje od kad sam ja uso na burzu
pofuk
kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
Kupio po 325,00.
Dno je (nadam se) tu negdje…
Tko je jeftino kupio – kupio je ….
Vidjeti ćemo za koji dan koliko sam bio u pravu.
Ova naša burza i mi na njoj mi izgleda ko kolektivno samoubojstvo i to ono polako s mučenjem.
Ode i mojih 300 kom. po 325. K A T A S T R O F A!!!!!!
Kupio po 325,00.
Dno je (nadam se) tu negdje…
Moje, sretno.
Ova naša burza i mi na njoj mi izgleda ko kolektivno samoubojstvo i to ono polako s mučenjem.
Ode i mojih 300 kom. po 325. K A T A S T R O F A!!!!!!
pa sad si na nuli …sutra na otvaranju pogledaš kako burza miriše i onda krenu u juriš na prodaju…čekaj dlkav niže….
Tko je jeftino kupio – kupio je ….
Vidjeti ćemo za koji dan koliko sam bio u pravu.
Ja čekam na 29x,00 sutra na otvaranju
kupijo 200 kom po 380 i prodo 200 kom po 320,popusijo cc 12,000,00 kuna ali kako stvari stoje mozda sam dobro uradijo,vidicemo za dan dva. jebiga treba i izgubit da bi zaradijo.
Kupio 3×40 komada, na 360,00, 354,00 i 352,40. Ova dionica me je stajala bogatstva! Svaka čast ali mislim da ste prebrzo odustali kolega. Ovo ne prodajem do daljnjega.