Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Sretno svim skupljačima Dlkv i neprodavačima ma koliko visoko da su ušli..
Prometi su smješno mali i čeka se da zarone mali OIF-ovi i da interventni fond napravi bailout i tada će slijediti brzi rast tako da će biti lutrija uhvatiti blue chipove. Zamisli situaciju da se prodaja – veliki nalozi povuku sve do 800 kuna, a mirovinci pokupe sve sa ekrana. Naše tržište više nema veze sa pameću i vrlo brzo ćemo svi shvatiti da se sve dogovara negdje drugdje. Od početak godine počelo je rušenje cijena jer su banke počele ozbiljno gubiti depozite radi masovnog ulaganja građana u OIF-ove. Kriza na koju nisu ni računali dodatno im je pomogla da provedu plan totalnog preuzimanja i kontrole ZSE, uz zatvaranje očiju države i regulatora radi viših ciljeva, a to je financiranje državnih dubioza. rušenje malih OIF-ova im donosi dvostruku korist i to još veće povećanje depozita jer panični mali ulagači izlaze sa gubitkom i lovu stavljaju u banke, te s druge strane super povoljna kupnja dionica zdravih i profitabilnih tvrtki, koje će im za godinu dana donijeti cca. 200 % zarade.
Sve su im se karte poklopile i treba biti strpljiv i plesati kako oni sivraju, jer nakon kiše uvijek bude sunačno.
zanimljivo ali ja ipak mislim da kad krene gore bit će vremena za uskočiti u vlak i u to sam 100% siguran….
Sutra punim sav portfelj ali samo sa ovom dionicom.
Sretno ti bilo… ja ću ipak malo sačekati…
zanimljivo ali ja ipak mislim da kad krene gore bit će vremena za uskočiti u vlak i u to sam 100% siguran….
Samo 90% njih nece ni znati da je vlak krenuo i cekati ce nize jer nemaju muda z auci na dnu jer nigdje ne pise DNO. Kada vlak stane na prvoj stanici onda ce tek skuziti-prekasno za uhvatiti dno,ali nije prekasno za uci u vlak koji je odradio jedan dio.
Samo 90% njih nece ni znati da je vlak krenuo i cekati ce nize jer nemaju muda z auci na dnu jer nigdje ne pise DNO. Kada vlak stane na prvoj stanici onda ce tek skuziti-prekasno za uhvatiti dno,ali nije prekasno za uci u vlak koji je odradio jedan dio.
samo se bojim da ne bude kao u ovom vicu [pray]
Vozi se Drug Tito u vlaku kad odjednom vlak stane. Pita on pomoćnika zašto je vlak stao, a ovaj mu odgovara da nema više pruge. Na to će Tito: "Pa zovite omladince da prave prugu da ljudi mogu ići dalje."
Vozi se Ante Marković u vlaku kad odjednom vlak stane. Pita on pomoćnika zašto je vlak stao, a ovaj mu odgovara da nema više pruge. Na to će Marković: "Pa zovite drugove da skidaju prugu iza vlaka i stavljaju ispred da ljudi mogu ići dalje."
Vozi se Sanader u vlaku kad odjednom vlak stane. Pita on pomoćnika zašto je vlak stao, a ovaj mu odgovara da nema više pruge. Na to će Sanader: "Pa zovite radnike da ljuljaju vlak da ljudi misle da idemo dalje."
samo se bojim da ne bude kao u ovom vicu
Vozi se Drug Tito u vlaku kad odjednom vlak stane. Pita on pomoćnika zašto je vlak stao, a ovaj mu odgovara da nema više pruge. Na to će Tito: "Pa zovite omladince da prave prugu da ljudi mogu ići dalje."
Vozi se Ante Marković u vlaku kad odjednom vlak stane. Pita on pomoćnika zašto je vlak stao, a ovaj mu odgovara da nema više pruge. Na to će Marković: "Pa zovite drugove da skidaju prugu iza vlaka i stavljaju ispred da ljudi mogu ići dalje."
Vozi se Sanader u vlaku kad odjednom vlak stane. Pita on pomoćnika zašto je vlak stao, a ovaj mu odgovara da nema više pruge. Na to će Sanader: "Pa zovite radnike da ljuljaju vlak da ljudi misle da idemo dalje." [lol] [lol] [lol] [lol] [thumbsup] tako vec je, nazalost……
što se dešava sa ovom dionicom ima ko kakv info???
isto što i s drugima, mirovinci su jučer kupili državne obveznice za 2,7 miljardi kuna i sad nastupa razdoblje nelikvidnosti na ZSE, pa se prodaju dionice da se dođe do keša prije novog vala pada ZSE [bye]