DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jel ima smisla još ovdje ćemo se nadat ili bolje što prije izać…..ulaz mi na 600

jel ima smisla još ovdje ćemo se nadat ili bolje što prije izać…..ulaz mi na 600

kratkoročno ide vjerojatno na 330-350, srednjeročno na oko 300 ili niže….a za povratak na 600 kn…trebat će najmanje godinu dana, možda i duže jer bi tek tada trebao početi oporavak gospodarstava u svijetu…IMHO

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

meni prosjek ulaza 1300 a,prodao neki dan sve osim ht po 400.izgubio vise zivce i cekam nize cijene do 30-40%.pozdrav svima i sretno

kratkoročno ide vjerojatno na 330-350, srednjeročno na oko 300 ili niže….a za povratak na 600 kn…trebat će najmanje godinu dana, možda i duže jer bi tek tada trebao početi oporavak gospodarstava u svijetu…IMHO
[/quote]

Da, vjerovatno je tako, ali to možeš primjeniti na bilo kojoj dionici.

meni prosjek ulaza 1300 a,prodao neki dan sve osim ht po 400.izgubio vise zivce i cekam nize cijene do 30-40%.pozdrav svima i sretno

hvala …sigurno će na sreće trebati a usput i tebi sretno…. [thumbsup]

na 4300 sve prodajem...

[/quote]

meni ulaz 1250 negdje..i nisam nis prodao..niti namjeravam..taman cekao 4,5,6 godina i vise….uglavnom ne prodajem…

Ma nisam ni ja bolji. Trpao se ja i po 1550, 1200, 800, 600,500,400,380 —-prosjek 950

Ja kupovao na 820kn pa prodao na 1690kn… Bila je lijepa zarada… ali sam nazalost nakon toga uletavao u neke druge dionice pa gubio… pa uletio na 1100kn nazad na DLKV pa sam još tu… I također ne prodajem…pa ako treba i par godina

you think your special you do, i can see it in your eyes

dobro je..nisam jedini…drzi se i strpljeno samo…. [thumbsup]

ima nas jos

[/quote]

meni ulaz 1250 negdje..i nisam nis prodao..niti namjeravam..taman cekao 4,5,6 godina i vise….uglavnom ne prodajem…
[/quote]

[/quote]

[/quote]

i ja sam ulazio na 1050 kn pa sam budala pušto da pada a nisam prodavao. Kasnije sam nešto kupovao na 500kn pa neki dan na 428 kn pa sam si smanjio ulaz na 700kn . Meni sada ovakva
situacija polako počinje živcirati jer jednostavno što više pada to sam više zbunjem i dolazim do iskušenja da prodam jer će sutra biti još jeftinije pa da u jednu ruku iskoristim ovu recesiju te
na kraju izađem sa više dionica nego šta ih imam danas… [shocked]

na 4300 sve prodajem...

Prometi su smješno mali i čeka se da zarone mali OIF-ovi i da interventni fond napravi bailout i tada će slijediti brzi rast tako da će biti lutrija uhvatiti blue chipove. Zamisli situaciju da se prodaja – veliki nalozi povuku sve do 800 kuna, a mirovinci pokupe sve sa ekrana. Naše tržište više nema veze sa pameću i vrlo brzo ćemo svi shvatiti da se sve dogovara negdje drugdje. Od početak godine počelo je rušenje cijena jer su banke počele ozbiljno gubiti depozite radi masovnog ulaganja građana u OIF-ove. Kriza na koju nisu ni računali dodatno im je pomogla da provedu plan totalnog preuzimanja i kontrole ZSE, uz zatvaranje očiju države i regulatora radi viših ciljeva, a to je financiranje državnih dubioza. rušenje malih OIF-ova im donosi dvostruku korist i to još veće povećanje depozita jer panični mali ulagači izlaze sa gubitkom i lovu stavljaju u banke, te s druge strane super povoljna kupnja dionica zdravih i profitabilnih tvrtki, koje će im za godinu dana donijeti cca. 200 % zarade.
Sve su im se karte poklopile i treba biti strpljiv i plesati kako oni sivraju, jer nakon kiše uvijek bude sunačno.

[/quote]

[/quote]

i ja sam ulazio na 1050 kn pa sam budala pušto da pada a nisam prodavao. Kasnije sam nešto kupovao na 500kn pa neki dan na 428 kn pa sam si smanjio ulaz na 700kn . Meni sada ovakva
situacija polako počinje živcirati jer jednostavno što više pada to sam više zbunjem i dolazim do iskušenja da prodam jer će sutra biti još jeftinije pa da u jednu ruku iskoristim ovu recesiju te
na kraju izađem sa više dionica nego šta ih imam danas… [shocked]
[/quote]
E pa to vam je psihologija burze – strpljenje, strpljenje i strpljenje. Svaki dan netko gubi strpljenje i proda, sruši malo cijenu i tako malo po malo. Sad mnogi misle kupit ću jeftinije. Samo nekad proleti prilika, a da nismo ni mprimjetili da je bila tu i više ne možemo ući kad cijena skoči.

New Report

Close