Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
ovo mora gore,bez obzira na aluminij……ovo je prestrašno!!!
Sve mora gore, ali kada o tome odluce oni "gore"! [rolleyes]
Koji to imbecili prodaju dionicu po 392 kn, a na bidu 201 kn ??? Očito je nekom JAKO stalo da Dalekovod bude u "crvenom".
mirovnici uskoro moraju kupovat,da bi pokrili gubitke koji su stvoreni,a dlkv,je jedna od dionica koja je u portfelju!!!tako da u dogledno vrijeme sve ovo mora u lagani oporavak!!!!a činjenica je da izlaz iz krize mora krenut i u obliku oporavka burze,jer ništa bez ulagača koji gube povjerenje!!!!
Ma nek smo na soma bilo bi dobro
isuse,evo ti stotka,to bi mi bilo samo 50% minusa,hahaha….žalosno al istinito!!!!!!!
Ma nek smo na soma bilo bi dobro
e moja ekipa u kojoj ste vi zabludi… DLKV na soma je naučna fantastika, a trubilo se da će na 3000kn, kaj je najbolje mnogi popušili
isuse,evo ti stotka,to bi mi bilo samo 50% minusa,hahaha….žalosno al istinito!!!!!!!
[/quote]
Ti si baš u banani…
Strpljen spašen…
[/quote]
ja sam jedan od "junaka"koji su trpali od 1200-1600…….jeb…,ko bi znao,da sam znao nebi tu piskarao nego hladio j… i pametovao drugima kak se pravi lova!!!hahaha
Ma nisam ni ja bolji. Trpao se ja i po 1550, 1200, 800, 600,500,400,380 —-prosjek 950
mirovnici uskoro moraju kupovat,da bi pokrili gubitke koji su stvoreni,a dlkv,je jedna od dionica koja je u portfelju!!!tako da u dogledno vrijeme sve ovo mora u lagani oporavak!!!!a činjenica je da izlaz iz krize mora krenut i u obliku oporavka burze,jer ništa bez ulagača koji gube povjerenje!!!!
mirovinci su danas kupili SVE državne obveznice za 2,7 milijardi kuna….kupnju dionica (osim HT-a) zaboravite…